Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!






ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Οι γιατροί έχουν επιβεβαιώσει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε κάνει χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.
Τα τελευταία τρία χρόνια, πολλοί περίεργοι πολίτες διερωτώνται για τη μεγάλη ουλή που υπάρχει απο την πλευρά του κεφαλιού του Μπαράκ Ομπάμα.
Υπήρχαν φήμες που ισχυρίστηκαν ότι είναι σημάδια που θα δείτε σε κάποιον που είχε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Αλλά χωρίς ιατρικά αρχεία (μαζί με τα αρχεία του σχολείου του και το πιστοποιητικό γέννησης), κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να δώσει μια απάντηση ως προς την αιτία της ουλής μυστήριο.
Μέχρι τώρα. Ο Δρ Τόμας Yablonski, ένας κορυφαίος νευρολόγος στο Χιούστον, εξέτασε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ισχύος, σε μεγάλες αποστάσεις τομογραφίες του εγκεφάλου. Το συμπέρασμά του: ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. «Δεν είμαι σίγουρος ποιά ήταν ακριβώς η διαδικασία, αλλά η ουλή δείχνει σαφώς μια κοινή τομή που γίνεται στον εγκέφαλο.," Είπε ο Δρ Yablonski.
H Sarah Palin είπε για το θέμα αυτό. για να δημιουργήσουν αυτή την ουλή, ήταν σαφώς κάτι σοβαρό. Ήταν μια λειτουργία του εγκεφάλου; Έχει επηρεαστεί η σκέψη του; Νομίζω ότι έχει ", δήλωσε η Πέιλιν.
"Νομίζω ότι κάποιος σαν τον George Soros του εμφυτεύεται ένα τσιπ στον εγκέφαλο στο κρανίο του Προέδρου και του ελέγχουν τις σκέψεις και τις πράξεις του", δήλωσε ο Glenn Beck.
Ο Donald Trump είχε πει για το θέμα. "Κανείς δεν επιτρέπεται να δει το πιστοποιητικό γέννησης του.Και κανείς δεν επιτρέπεται να δει τον ιατρικό του φάκελο. Αλλά έχω ανθρώπους στην Ουάσιγκτον που διερευνούν αυτό το θέμα.
Πολλά μέσα εικάζουν πως ήταν χειρουργική επέμβαση, ο Πρόεδρος χάνεται μιλώντας χωρίς τηλε-υποβολέα, και δημοσιεύτηκε ένα βίντεο του Ομπάμα που αγωνίζεται σε μια ομιλία, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι δεν ήταν πρόθυμος να σχολιάσει την χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο του Ομπάμα, λέγοντας ότι ήταν «γελοίο».
Αλλά πολλοί νευροχειρουργοί στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο επιβεβαιώνουν αυτό που ο Δρ Yablonski έχει δηλώσει: Ο Ομπάμα είχε κάποια χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.
Χωρίς ιατρικά αρχεία ή εισαγωγή από τον Λευκό Οίκο, το κοινό μπορεί να μην γνωρίζει την απάντηση στο ερώτημα, μαζί με το περιεχόμενο του πιστοποιητικού γέννησής του.
Τι έκαναν στον εγκέφαλό του Ομπάμα; και Γιατί;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger