Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ


Σφικτήρες, ψαλίδι και άλλα χειρουργικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια μιας μεταμόσχευσης νεφρού. Το Πεκίνο έχει αναγνωρίσει επίσημα την ύπαρξη ζώντων συγκομιδή οργάνων στην Κίνα. (Μπρένταν Smialowski / AFP / Getty Images)

Σφικτήρες, ψαλίδι και άλλα χειρουργικά εργαλεία χρησιμοποιούνται στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια μιας μεταμόσχευσης νεφρού. Το Πεκίνο έχει αναγνωρίσει επίσημα την ύπαρξη συγκομιδής ζώντων οργάνων στην Κίνα.
Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) έχει εμμέσως παραδεχθεί ότι μια μεγάλης κλίμακας μαύρη αγορά και ένα δίκτυο ζωντανής συγκομιδής οργάνων υπάρχει στην Κίνα , σύμφωνα με μια έκθεση στην κρατικά μέσα ενημέρωσης του Πεκίνου στις 4 Αυγούστου.
Η έκθεση αναφέρει ότι η κινεζική αστυνομία συνέλαβε 28 συμμορίες που εμπλέκονται με την αφαίρεση οργάνων από ζωντανά θύματα και να τα πωλούν στους ασθενείς μέσω των νοσοκομείων. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Πεκίνο έχει αναγνωρίσει επίσημα την ύπαρξη συγκομιδής ζώντων οργάνων στην Κίνα, δεδομένου ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το 2006.Εκείνη την εποχή οι Epoch Times, ανέφεραν ότι στρατόπεδα και νοσοκομεία στην επαρχία Liaoning ήταν η εμπορία οργάνων από ασκούμενους που κρατούνται του Φάλουν Γκονγκ.

Το υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας, είπε ότι υπήρχαν 127 άτομα και 18 γιατροί που εμπλέκονται,να εκπροσωπούν 18 οργανώσεις. Οι ομάδες φυλακίζουν τα θύματα τους, και τότε επικοινώνούν με τα νοσοκομεία αν ταιριάζουν με τους ιστούς των ασθενών που αναμένουν μεταμόσχευση πριν οι γιατροί αφαιρέσουν τα όργανα από τα θύματα, σύμφωνα με την έκθεση.
Η έκθεση αναφέρει ότι το δίκτυο εκτείνεται σε 18 επαρχίες και πόλεις, όπως το Πεκίνο, Hebei, Anhui, Shandong, Henan, και Shaanxi. Ένα τυπικό παράδειγμα ενός νεφρού ενός νεαρού άνδρα που πωλείται για 35.000 γιουάν (5.500 δολάρια ΗΠΑ) για το οποίο ο ασθενής θα πληρώσει τελικά 200.000 γιουάν ($ 31,000 ΗΠΑ).

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger