Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΡΝΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ



Η "Weltbild," η μεγαλύτερη εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης της Γερμανίας, πουλάει βιβλία, DVD, μουσική και πολλά άλλα - και τυχαίνει να ανήκει 100% στην Καθολική Εκκλησία. Λίγοι άνθρωποι ήξεραν για το θέμα αυτό μέχρι αυτό το μήνα, όταν ο Buchreport, ένας Γερμανός σε ενημερωτικό δελτίο, ανέφερε ότι η Καθολική εταιρεία πωλεί επίσης και πορνό.
Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας απάντησε: Η "Weltbild προσπαθεί να εμποδίσει τη διανομή του ενδεχομένως πορνογραφικού περιεχομένου.»
Οι προσπάθεια πρόληψης δεν ήταν προφανώς και τόσο επιτυχημένη. Για περισσότερα από 10 χρόνια, μια ομάδα αφοσιωμένων καθολικών προσπαθεί να επισημάνει το τι συμβαίνει στις αρχές της Εκκλησίας, και είναι εξοργισμένοι με την υποκρισία της δήλωσης του εκπροσώπου τους. Το 2008, η ομάδα έστειλε ένα 70-σέλιδο εγγράφο σε όλους τους επισκόπους των οποίων οι ενορίες έχουν από κοινού την κυριότητα των Weltbild για 30 χρόνια, με λεπτομερή στοιχεία για την πώληση του επίμαχου υλικού.
Σήμερα, η Άουγκσμπουργκ με βάση την εταιρεία απασχολεί 6.400 άτομα, έχει έναν ετήσιο κύκλο εργασιών 1,7 δις ευρώ, και μια ηλεκτρονική επιχείρηση στη Γερμανία. Η Weltbild είναι επίσης ο κορυφαίος πωλητής βιβλίων της Γερμανίας, και ελέγχει το 20% της εγχώριας αγοράς βιβλιοπωλείων. Τα κέρδη τακτικά επανεπενδύονται στην επιχείρηση στοχεύοντας να αυξηθεί γρήγορα το μερίδιο αγοράς Μια αύξηση που είναι δυνατή μόνο εάν η Weltbild συνεχίζει να πουλάει υλικά που δεν είναι συμβατά με τις διδασκαλίες της Εκκλησίας.
Τα 2.500 ερωτικά βιβλία στους καταλόγους τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από τα βιβλία (μπλε πάνθηρας), μια ερωτική έκδοση βιβλίων που ανήκουν στην Weltbild, είναι μόνο ένα παράδειγμα. Στούς τίτλους τους περιλαμβάνουν: "Anwaltshure" (Η πόρνη του δικηγόρου), "Vögelbar" (F-Kable) και «schlampen-Internat» (Το οικοτροφείο των παλιοθήλυκων).
Η Εκκλησία κατέχει επίσης 50% μερίδιο στην εκδοτική εταιρεία Droemer Knaur που παράγει πορνογραφικά βιβλία, και έτσι έμμεσα είναι επίσης ένας εκδότης πορνογραφικού υλικού, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων "Nimm mich hier und mich jetzt nimm!" (Πάρε με εδώ και τώρα! ), και "Sag Luder zu mir!" (Πες μου σκύλα!). 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger