Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΕΜΠΟΛΑ, ΚΟΛΑ , ΜΠΑΤΜΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


atheatignosi.blogspot.gr
Το παρακάτω βίντεο δείχνει τις συνδέσεις μεταξύ του ιού Έμπολα, την πανούκλα και το συμβολισμό των Ολυμπιακών Αγώνων. 
Περιλαμβάνει συνδέσεις μεταξύ της Monsanto, η Dow Chemical, και τον  γνωστό ιό Yersinia pestis. Επίσης γνωστό ως  πανούκλα. 
Οι συνδέσεις με το 2008 και το 2012  μας δίνουν ενδείξεις για τον ιό; . Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας νέας πανδημίας που θα εξαλείψει τον πληθυσμό;

Υπάρχει μια καταιγίδα- θύελλα που έρχεται» Ενας ιός που είχε κατασκευαστεί σε ένα εργαστήριο και μεταφέρεται απο τον άνθρωπο, ονομάστηκε Έμπολα το 1976. Έχει κατασκευαστεί από την μαύρη πανούκλα. Μπορεί να έχει τεθεί στην Coca-Cola στην Εταιρεία Εμφιαλώσεως στην Ουγκάντα, ​​και να δίνεται έξω ελεύθερα σε όλη τη Βρετανία,στην λαμπαδηδρομία. Μπορεί επίσης να είναι η Coca-Cola που πωλείται στο Ολυμπιακό Πάρκο. 
Η Ουγκάντα είναι σήμερα εγκλωβισμένη σε ένα ξέσπασμα επιδημίας του ιού Έμπολα, που δεν είχε εντοπιστεί  προτού ταξιδεψουν οι ολυμπιακοί αθλητές, εκπρόσωποι και υποστηρικτές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μην περιμένετε πυρηνικές βόμβες ή επισκέψεις από εξωγήινους, το καταστροφικό γεγονός μπορεί να είναι η απελευθέρωση ενός ιού που θα επιφέρει ενδεχομένως την Ατζέντα 21. Με την απελευθέρωση αυτών των πληροφοριών, μπορεί να ματαιωθούν τα σχέδια των ψυχοπαθών που σήμερα έχουν τον έλεγχο αυτού του πλανήτη και την τελική λύση τους.
Πλησιάζουν σε λίγες μέρες και οι παραολυμπιακοί αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ----)  http://vimeo.com/47401951
atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger