Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΝΕΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ


atheatignosi.blogspot.gr
Επιστήμη και θρησκεία συναντιούνται στη διατομή μιας επιχορήγησης 5 εκατομμύρια δολαρίων μια δωρεά του UC Riverside στην Πενσυλβάνια από το Ίδρυμα του John Templeton για περαιτέρω έρευνα στην  μετά θάνατον ζωή και την αθανασία.

Ο Τζον Μάρτιν Φίσερ, καθηγητής φιλοσοφίας από το UC Riverside, θα φιλοξενήσει συνέδρια και θα επιβλέπει μετα-διδακτορικούς φοιτητές με την λειτουργία ενός δικτυακού τόπου που θα επικεντρώνεται γύρω από την αθανασία μαζί με τη διεθνή συναίνεση, όπου θα συγκαλέσουν ψυχολόγοι και νευροεπιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εμμονή με την ενοποίηση ανθρώπου και μηχανής, στο μετανθρωπισμό και την αθανασία.
Βασίζοντας τις προόδους στη επιστημονική έρευνα, το πρόγραμμα 2045 θα δημιουργήσει "ένα νέο όραμα για την ανθρώπινη ανάπτυξη που ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, η υλοποίηση της δυνατότητας μιας ριζοσπαστικής παράτασης της ανθρώπινης ζωής μέσω της κυβερνητικής τεχνολογίας, καθώς και το σχηματισμό ενός νέου πολιτισμού που συνδέεται με αυτές τις τεχνολογίες. " 



Με επικεφαλής τον Dimitry Itskov, το έργο Avatar, μια παραφυάδα του 2045, θα στεγάσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο σε εξωπραγματικα οχήματα. Αρχικά θα μεταμοσχευθούν σε ρομπότ, τότε οι άνθρωποι το 2045 με την πρόοδο της αντίστροφης μηχανικής. μια αποτελεσματική «μεταφόρτωση» της ανθρώπινης συνείδησης επάνω σε ένα τσιπ υπολογιστή.

Η DARPA  ενδιαφέρεται εξαιρετικά για το "είδωλο", την κατανομή των δίποδων ρομπότ των ουσιαστικά σούπερ-στρατιωτών, και έχει αφιερώσει 7 εκατομμύρια δολάρια από τα 2,8 δισεκατομμύρια $ του 2012 του προϋπολογισμού της για την ανάπτυξη "διεπαφών και αλγορίθμων, για να επιτρέψει σε έναν στρατιώτη την αποτελεσματική συνεργασία με μια ημιαυτόνομη δίποδη μηχανή, για να ενεργήσει ως υποκατάστατο του στρατιώτη ». 

Αυτά τα ανθρώπινα ελεγχόμενα ρομπότ θα είναι αρκετά ισχυρά για να «να καθαρίσουν ένα δωμάτιο» και «να διευκολύνουν τον έλεγχο σκοπών .
Ωστόσο, αυτοί οι "εξολοθρευτές" θα είναι εύκολα το αποτελεσματικότερο όπλο ενάντια στη κοινωνική αναταραχή και στους εναπομείναντες επαναστάτες που δεν θα έχουν υπακούσει στην ατζέντα της παγκοσμιοποίησης.

Οι παγκοσμιοποιητές στο Πρόγραμμα 2045 υποστηρίζουν ότι η ανθρωπότητα «έχει ανάγκη από μια νέα εξελικτική στρατηγική» που αποτελείται από μια ισορροπία μεταξύ της πολυπλοκότητας των τεχνολογικών προόδων και της επιτάχυνσης των ενημερωτικών διαδικασιών να επεκταθεί ο «περιορισμένος, πρωτόγονος άνθρωπος» με μια τεχνολογικά «υψηλότερη νοημοσύνη».

Η τεχνολογία μπορεί να οργανώσει την κοινωνία και να ενσωματώσει τη ενοποίηση μιας έξοχης συλλογικής συνείδησης -.

Με την απομάκρυνση της προσωπικότητας, το συμπέρασμα είναι: 

  • Έλλειψη καταναλωτικών παροχών
  • Γήρανση, ασθένεια και θάνατος
  • Έγκλημα και συγκρούσεις
  • Φυσικές καταστροφές


Ο υπεράνθρωπος είναι η επιτομή του κοινοτισμού και του κολεκτιβισμού, όπως το νέο όραμα της παγκοσμιοποίησης της κοινωνίας που βαδίζει προς τον αθάνατο υπεράνθρωπο. 

Επειδή ο κοινοτισμός είναι η ιδεολογία της σημασίας της κοινότητας πέρα από το άτομο, η δημιουργία μιας κοινωνίας κομμουναλιστικής, είναι η εμφατική υπερφιλόδοξη αξία ότι εάν δεν επιτρέπει το σύνολο, δεν αξίζει επιδίωξη. 

Η έννοια του νεο-ανθρώπου και της νεο-ανθρωπότητας είναι η αντικατάσταση για μια μεταβιομηχανική  καπιταλιστική των καταναλωτών με βάση την κοινωνία, όπου μια νέα μορφή πολιτισμού θα προκύψει.  

Στη μελλοντική παγκοσμιοποίηση στο Διεθνές Συνέδριο 2045,  για το 2013, επιστήμονες από όλες τις γωνιές του πλανήτη, μαζί με εμπειρογνώμονες στον τομέα της νανοτεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας, και άλλων επιστημών θα προτείνει μια συνεργατική εξέλιξη της ανθρωπότητας σε μια υπερβατική εποχή στην ημερήσια διάταξη των Ηνωμένων Εθνών για μετασχηματισμό του πληθυσμού που θα πρέπει να εφαρμοστεί . 

Ένα νέο μοντέλο για την κοινωνία που θα τηρεί τις ιδεολογίες της παγκοσμιοποίησης της συγχώνευσης του ελεγχόμενου ανθρώπου με μηχανές για να διευκολύνει μια νέα ανθρώπινη φυλή που θα οδηγείται από τεχνητή νοημοσύνη σε ένα αυτόνομο εργατικό δυναμικό για την παγκόσμια ελίτ . 

Ο στόχος του μετανθρωπισμού είναι να αντικαταστήσει όλες τις υφιστάμενες νομοθεσίες με σκοπό να καταστρέψει την ουσία της ανθρωπότητας για λόγους ελέγχου. Οι υβριδικοί ανθρώποι με ρομποτικά εμφυτεύματα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό μέχρι το 2014. 

Το Humanity+, «ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός με μέλη που υποστηρίζουν την ηθική χρήση της τεχνολογίας για την επέκταση των δυνατοτήτων του ανθρώπου". 
Υποστηρίζουν παλιά και νέα ιδανικά του μετανθρωπισμού της παγκοσμιοποίησης με την προώθηση: 

  • Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να «διευρύνουν το ανθρώπινο δυναμικό", ξεπερνώντας τη γήρανση και " γνωστικές ανεπάρκειες "
  • Παροχή φόρουμ όπου επιστήμονες της παγκοσμιοποίησης και ερευνητές θα μπορούν να "συζητήσουν [για την ενίσχυση της ανθρωπότητας μέσα από την επιστήμη] και να επισπεύσουν ωφέλιμες εφαρμογές"
  • Διευκόλυνση "της κοινωνικής τάξης, τη βελτίωση της ανθρώπινης διορατικότητας και σοφίας" μέσω της γενετικής βελτίωσης
  • Επιρροή χάραξης πολιτικής για να συμπεριλάβουν το διανθρωπιστικό ηθικό όραμα"

Η ημερήσια διάταξη Transhumanist χρησιμοποιεί την ευγονική, τους αναπαραγωγικούς ελέγχους, τις εκστρατείες αποστείρωσης, τη γενετική εφαρμοσμένη μηχανική, τα τσιπ RFID, και την καλωδίωση του εγκεφάλου, μέσω φαρμακευτικών προϊόντων για να επιτύχουν τους στόχους τους. Η αναζήτησή τους για την αθανασία με τη συγχώνευση ανθρώπου και μηχανής είναι μόνο ένα μέρος στο μπερδεμένο σχέδιό τους για να διατηρήσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους πέρα από την κοινωνία μας.

Προς το παρόν, το ευρύ κοινό είναι τα ινδικά χοιρίδια που πρέπει να χρησιμοποιούνται για τα πειράματα τους, έτσι ώστε μέχρι το 2050, να έχουν την πλήρη εφαρμογή του δικτύου τους και  τον έλεγχο, και δεν θα υπάρξει κανένας για να διαφωνήσει.
atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger