Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ "ΜΥ PET GOAT" - Η ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΥΝΕΛΙ


atheatignosi.blogspot.gr


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ





Μετά την παρουσίαση του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ με την " ηλίθια "ξαφνική μορφή του, και τον έξαλλο Ομπάμα που γελάει υστερικά, ο Ομπάμα εξετάζει στη συνέχεια την κάμερα και κλείνει το μάτι, σαν να υπάρχει κάποιο μυστικό.
Καθώς η κάμερα απομακρύνεται, βλέπουμε μερικά κρυφά σημεία στο παρασκήνιο.
Αν δώσουμε προσοχή, μπορείτε να δείτε καθαρά το σύμβολο "| O |" στην εξέδρα που εμφανίζεται όταν η φωτογραφική μηχανή τραβά πίσω.
Αυτό το σύμβολο είναι αρχαίο και χρονολογείται απο την εποχή του Σολομώντα, που έχουν βρεθεί σε όλο τον κόσμο σε διάφορα αρχαία κείμενα.
Χρησιμοποιείται επίσης σήμερα στην μασονική γνώση σχετικά με τις μυστηριακές τελετές.
Ενα ακόμα σύμβολο βρίσκεται πάνω στον τοίχο, ακριβώς κάτω από τον πίνακα. Εδώ μπορούμε να δούμε έναν εγκέφαλο να χωρίζεται στη μέση από έναν κεραυνό με ένα δράκο στη δεξιά πλευρά.
Ο κεραυνός τείνει να εκπροσωπεί τον Εωσφόρο, ενώ ο δράκος είναι αντιπροσωπευτικός του Αντιχρίστου στο Βιβλίο της Αποκάλυψης. Να θυμάστε ότι, θα γίνει περισσότερο εμφανής στο μέλλον αυτής της έρευνας.

Η Αλίκη και το Τεκτονικό Κουνέλι

Η σκηνή αλλάζει στη συνέχεια, με την  «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»
Η Αλίκη κάθεται μπροστά από 12 ανθρώπους, γλυπτά, που είναι τυλιγμένοι με ενα αγκαθωτό σύρμα. Κρατά ένα μήλο γονατιστή σε έναν κύκλο ζωγραφισμένο στο πάτωμα. Στο βάθος μπορείτε να δείτε το λευκό κουνέλι στον τοίχο.
Πιστεύω ότι αυτή η σκηνή αποτελεί την Αλίκη και το μικρό ποσοστό των ανθρώπων που είναι «φωτισμένοι» από τους υπόλοιπους. Η κατοχή του μήλου και το απογοητευμένο βλέμμα είναι ένα νεύμα στον Κήπο της Εδέμ.  ο Θεός είναι ο κακός, και το φίδι προσπαθεί να ελευθερώσει τον Αδάμ και την Εύα από τον καταπιεστικό ηγεμόνα τους.
Η σκηνή σκοτεινιάζει και πέφτει το μήλο απο την Αλίκη στο πάτωμα, σταματώντας δίπλα σε 2 παράξενα σύμβολα. Πιθανόν αυτά αντιπροσωπεύουν τον Εωσφόρο και τον Χριστό, μαύρο και λευκό, για να ταιριάζει με το θέμα.
Δεδομένου ότι το μήλο σταματά, ανοίγει στα δύο με εκτεθιμένους τους σπόρους. Ξαφνικά, ένα στέλεχος αναπτύσσεται έξω από κάθε μήλο και ενώνονται για να ανθίσουν σε ένα λουλούδι. Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε στο πόδι του Ομπάμα που στέκεται το μήλο, υπάρχει ένα νόμισμα με ένα στέμμα στην μία όψη του, ίσως συμβολίζει την αληθινή δύναμη πίσω από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Συμπέρασμα

Η πρώτη σκηνή έχει ως στόχο να θέσει τις βάσεις για το υπόλοιπο της ταινίας. Ο χορός του Μπους και ο υστερικός Ομπάμα  είναι αντιπροσωπεύουν την παλαιά καθιέρωση, από την αρχαία λατρεία του Κρόνου, που υπήρχε πριν από την καταγραμμένη ιστορία.
Η Αλίκη αντιπροσωπεύει τη νέα φιλοσοφία του ελέγχου, που στηρίζεται στις διδασκαλίες του Εωσφόρου. Δεδομένου ότι το μήλο χωρίζει ανοικτό για την δημιουργία μιας μεγάλης μεταμόρφωσης που αρχίζει να παίρνει μέρος και ο Ομπάμα αρχίζει να ιδρώνει κάτω από την πίεση του.
 Τι σημαίνει αυτό?
Μπαίνουμε σε μια νέα τάξη, αλλά για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι των Αδελφοτήτων , πρέπει να αντιμετωπίσουμε την επόμενη καταστροφή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger