Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΜΙΚΡΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΦΥΛΑΚΗΣ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ



Πηγή Αθέατη γνώση: Στο Σαν Φρανσίσκο μεμονωμένα άτομα θα νοικιάσουν το δικό τους διαμέρισμα 1ης γενιάς  της Ατζέντας 21.
Η πρόθεση αυτών των "σπιτιών κουτιά παπουτσιών" είναι να στεγάσει και να περιθωριοποιήσει το ευρύ κοινό και την εκπαίδευσή τους και  να δεχθούν λιγότερο ζωτικό χώρο στο όνομα της οικονομικής προσιτότητας.

Στην ουσία, αυτά τα μίνι-διαμερίσματα είναι μόνο λίγο μεγαλύτερα από ενα κελί φυλακής, αν και έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.
Τον περασμένο Ιούλιο, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε την κατασκευή των μικροδιαμερισμάτων, αναγκάζοντας τους Νεοϋορκέζους απο τις πυκνές περιοχές να αλλάξουν το τοπίο προς το στυλ της παγκοσμιοποίησης.
Στη Βοστώνη, ένας προγραμματιστής είπε ότι οι ενοικιαστές χρειάζονται μόνο 130 τετραγωνικά για να ζήσουν, και ό, τι παραπάνω είναι σπατάλη χώρου. Ο Δήμαρχος Thomas M. Menino λέει ότι οι νέοι επαγγελματίες θα θέλουν να ζουν σε αυτά τα μίνι-διαμερίσματα, λόγω της εξαιρετικής θέας στην προκυμαία τους.

Η προσπάθεια των 100 εκατομμυρίων δολαρίων του Menino αποκαλούμενη πύργος αποβαθρών της Βοστώνης, είναι ένα «πρόγραμμα που θα βοηθήσει να μετατρέψει αυτήν την γειτονιά σε μια ζωντανή, 24-ωρη μικτής χρήσης κοινότητα."


Σε αυτές τις μονάδες μόλις και μετά βίας υπάρχει χώρος για τα έπιπλα, έτσι οι σχεδιαστές φρόντισαν ότι θα υπάρξει ένας καναπές-κρεβάτι και ένα συγκριτικά μικρό μηνιαίο ενοίκιο για να τα δικαιολογήσουν ζητώντας από το κοινό της Βοστώνης να ζήσουν σε μια προσωπική φυλακή της ατζέντας 21.
Ο Mark Edlen, δημιουργός του Wharf Tower της Βοστώνης , λέει ότι «είμαστε στην οικοδόμηση της κατοικίας που επιτρέπει στους ανθρώπους να ζουν, να εργάζονται, και να σκέφτονται διαφορετικά. 


Τον περασμένο Ιούνιο, στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Αειφόρο Ανάπτυξη, υπήρχαν πάνω από 692 υποσχέσεις  νομισματικής στήριξης από τους ηγέτες του κόσμου για τις πολιτικές της Ατζέντας 21, που ανήλθαν κατ' εκτίμηση σε 513 δισεκατομμύρια δολάρια.



Η ICLEI, είναι μια μη-κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που χρηματοδοτείται από τον ΟΗΕ για την εφαρμογή της Ατζέντας 21 στην Αμερική. Η ICLEI έχει σχεδιαστεί για να "χτίσει, να εξυπηρετεί, και να δώσει μια ώθηση από τις τοπικές κυβερνήσεις να προχωρήσουν σε μεγάλες μειώσεις εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την επίτευξη απτών βελτιώσεων στην τοπική αειφορία." Είναι υπεύθυνη για τον εξαναγκασμό και «διαβούλευση»και φανερώνει τα μικροδιαμερίσματα, στη βιώσιμη ζωή, που θα αλλάξουν την αμερικανική διαβίωση με τους ελέγχους της παγκόσμιας ελίτ, όπως εξηγείται από τον ΟΗΕ σε μια ανατρεπτική πορεία προς την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger