Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! 3 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


Πηγή Αθέατη γνώση: Η ψυχολόγος Δρ Laurie Ann Levin αντέδρασε σε έναν πρόσφατο απολογισμό ενός κλινικά νεκρού τριών ετών αγοριού που είδε «τη γιαγιά του στον ουρανό,» προτού να αναβιωθεί. Οι επιθανάτιες εμπειρίες συχνά καλύπτονται από ένα συγγενή που τους λέει ότι η ώρα τους δεν έφτασε ακόμα και πρέπει να γυρίσουν πίσω, σημείωσε. Αλλά όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά, συνήθως καλύπτονται από ένα μεγαλύτερο σώμα σχέσεων που τους βοηθούν να διασχίσουν την άλλη πλευρά, πρόσθεσε.

Η ιστορία συνεχίζεται παρακάτω...

Πλήρης ιστορία

Το τριών ετών αγόρι απο τη Γερμανία Paul Eicke βρισκόταν στη λίμνη στο σπίτι των παππούδων του για αρκετά λεπτά προτού να τον δει ο παππούς του και να τον τραβήξει έξω. Ο πατέρας του του έκανε μαλάξεις στην καρδιά και αναπνοές στο στόμα κατά τη διάρκεια των δέκα λεπτών μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο στο νοσοκομείο.Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή για ώρες. Είχαν μόλις παραιτηθεί όταν, 3 ώρες και 18 λεπτά μετά αφότου είχε παρουσιαστεί, η καρδιά του Παύλου άρχισε να χτυπάει ανεξάρτητα.
Πώς μπόρεσε ο Paul να επιστρέψει πίσω στη ζωή μετά από περισσότερο από τρεις ώρες;


Στατιστικά στοιχεία από τις ΗΠΑ δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που επιβιώνουν απο πνιγμούς - το 92% ανακαλύπτονται μέσα σε δύο λεπτά από τη βύθιση. Σχεδόν όλοι όσοι απαιτούν καρδιοπνευμονική ανάνηψη, είτε πεθαίνουν ή μένουν με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να επιβραδύνουν το μεταβολισμό, το οποίο σημαίνει ότι το σώμα μπορεί να επιβιώσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς οξυγόνο. Στην περίπτωση αυτή, το νερό στη λίμνη ειπώθηκε ότι είναι πολύ κρύο και η θερμοκρασία του πυρήνα του αγοριού ήταν μόλις 28 ° C, σε σύγκριση με την κανονική των 37 ° C.

Αν η θερμοκρασία ήταν υψηλότερη, η ομάδα θα σταματούσε να προσπαθεί να τον επαναφέρει στη ζωή μετά από 40 λεπτά, επειδή το αγόρι σίγουρα θα ήταν εγκεφαλικά νεκρό. Αντ 'αυτού, συνέχισαν με τις θωρακικές συμπιέσεις για την τόνωση των οργάνων του Paul  τα οποία είχαν διακόψει τη λειτουργία αφότου ανάπνευσε το κρύο νερό.


Ο καθηγητής Lothar Schweigerer, διευθυντής της κλινικής Helios στο Buch όπου ο Paul είχε ληφθεί, είπε: «Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι παρόμοιο.
«Όταν τα παιδιά βρίσκονται κάτω από το νερό για λίγα λεπτά ως επί το πλείστον δεν το κάνουμε. Πρόκειται για μια αρκετά ασυνήθιστη υπόθεση.

Ο Καθηγητής Schweigerer συνέχισε: οι γιατροί ήταν κοντά στο ρητό "ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο" μετά από τις δύο ώρες συμπίεση του θώρακα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πιθανότητες επιβίωσης του είχαν αξαντληθεί και το μικρό παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό. 
Αλλά ξαφνικά.... η καρδιά του άρχισε να χτυπά και πάλι ... ήταν ένα φανταστικό θαύμα. Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 30 χρόνια και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένας πολύ ανθεκτικός οργανισμός και δεν πρέπει ποτέ να τα παρατήσουμε.

«Ήξερα ότι ήμουν στον παράδεισο"

Ο Paul είπε ότι ενώ ήταν αναίσθητος είδε την προγιαγιά του Emmi, η οποία τον είχε γυρίσει πίσω από μια πύλη και τον προέτρεψε να επιστρέψει στους γονείς του.
Ο Paul είπε: Υπήρξε πολύ φως και πετούσα. Ήρθα σε μια πύλη και είδα τη γιαγιά Emmi από την άλλη πλευρά. Εκείνη μου είπε, "Τι κάνεις εδώ Paul;  Θα πρέπει να πάμε πίσω στην μαμά και τον μπαμπά. Θα περιμένω εδώ. "Ήξερα ότι ήμουν στον ουρανό. Αλλά η γιαγιά είπε ότι έπρεπε να γυρίσω στο σπίτι. Είπε ότι πρέπει να πάω πίσω πολύ γρήγορα.
Ο Paul είναι τώρα πίσω στο σπίτι στο  Lychen, Βραδεμβούργο, βόρεια του Βερολίνου, στη Γερμανία, και δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα σημάδι βλάβης του εγκεφάλου. Αν και ο ουρανός "φαινόταν ωραίος," λέει ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι με τον μπαμπά και τη μαμά μου.
atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger