Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 620 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1930


Μελβούρνη
Πηγή Αθέατη γνώση: Η Καθολική Εκκλησία στην Αυστραλία έχει επιβεβαιωθεί ότι περισσότερα από 600 παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους ιερείς της από το 1930, βυθίζοντας την Εκκλησία βαθύτερα για τα σεξουαλικα σκάνδαλα.
Η Καθολική Εκκλησία στη Βικτώρια της Αυστραλίας παραδέχεται ότι οι ιερείς της έχουν κακοποιήσει τουλάχιστον 620 παιδιά από το 1930.

Σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο της Μελβούρνης Denis Hart, υπήρξε ένας φοβερός αριθμός θυμάτων τη δεκαετία του 1960 και του 1970.
Ωστόσο, οι ομάδες υποστήριξης των θυμάτων ισχυρίστηκαν ότι ο αριθμός των παιδιών που υφίστανται κακοποίηση από κληρικούς ήταν πιθανότατα πολύ υψηλότερο από εκείνο που ανακοινώθηκε από την εκκλησία και έχουν ζητήσει ανεξάρτητες έρευνες.

Η πρόσφατη αποκάλυψη ήρθε μετά την κυβέρνηση του κράτους της Βικτώριας που ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας σε περιπτώσεις παιδικής κακοποίησης, η οποία έχει επίσης αποκαλύψει ότι δεκάδες θύματα έχουν ήδη τη δική τους ζωή.
Η Chrissie Foster,μητέρα δύο κοριτσιών που βιάστηκαν από τον ιερέα της ενορίας τους τη δεκαετία του 1980, είπε ​​ότι η εκκλησία είχε δεκαετίες να αντιμετωπίσει το θέμα, αλλά ποτέ δεν το έκανε μέχρι τώρα.
Σημειώνει επίσης ότι, "Η Εκκλησία ποτέ δεν έχει ασχοληθεί για να σταματήσει τους παιδεραστές ιερείς.
Πρόσφατα, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία συγκλονίστηκε από τις πολλές αποκαλύψεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στα χέρια των ιερέων σε όλο τον κόσμο.
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι κληρικοί έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά σε διάφορες χώρες κατά τις τελευταίες δεκαετίες και ότι η εκκλησία συχνά τους καλύπτει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger