Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

78ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ


  • Λαμβάνοντας υπόψη το all-σαφές: Allan Taylor, 78, νικήσει τον καρκίνο με την αλλαγή της διατροφής του και τη λήψη βότανα
    Πηγή Αθέατη γνώση: Οι γιατροί είπαν στον 78χρονο Allan Taylor τον Απρίλιο ότι ο καρκίνος του δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και είχε εξαπλωθεί από το παχύ έντερο στο λεπτό έντερο.
  • Τον Αύγουστο ο συνταξιούχος μηχανικός πλατφορμών άντλησης πετρελαίου στο Μίντλεσμπρο  πήρε μια άλλη επιστολή που έλεγε  ότι ο καρκίνος του δεν υπήρχε.
  • Ξεκίνησε μια αλλαγή στη διατροφή του, την οποία υιοθέτησε απο μια αναζήτηση στο διαδύκτιο που «θεραπεύει τον καρκίνο του παχέος εντέρου».

Ένας παππούς, του οποίου είχαν πει οι γιατροί ότι ο καρκίνος του ήταν «ανίατος», σε λιγότερο από τέσσερις μήνες ξεκίνησε μια διαφορετική διατροφή. 
Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τη θεραπεία της κατάστασής του. Ομως ο 78χρονος δεν παραιτηθηκε, και αντ 'αυτού έψαξε στο διαδίκτυο για μια εναλλακτική μέθοδο για την καταπολέμηση του καρκίνου του.

Μετά από μελέτη στους ιστοχώρους, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη διατροφή του - και βρήκε την κατάστασή του να βελτιώνετε εντυπωσιακά.
Ο Taylor, ένας συνταξιούχος μηχανικός πλατφορμών άντλησης πετρελαίου στο Μίντλεσμπρο, αντικατέστησε το κόκκινο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα με 10 μερίδες ωμά φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα.
Η διατροφή του περιέλαβε χλόη σε σκόνη, κάρυ, σπόρους βερίκοκων και δισκία σελήνιου. 
«Οι γιατροί είπαν ότι, εάν αποκοπεί από τη θεραπεία, θα εμφανιστεί ο καρκίνος κάπου αλλού»
«Αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος να παραμείνω θετικός και αποφάσισα να κάνω τη δική μου θεραπεία.

Η δοκιμασία του Taylor ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είδε τον δύο-ιντσών όγκο στην κοιλιά του. Είχε σταλεί για εξέταση και έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ίδιος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία ένας χειρουργός του αφαίρεσε ενα τμήμα εννέα ιντσών του παχέος εντέρου του, και άρχισε μια τρίμηνη χημειοθεραπεία. 

Όμως, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους του είπαν οτι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στο λεπτό έντερο.
Ο κ. Τέιλορ απάντησε πατώντας σε μια μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο «θεραπείες του καρκίνου του παχέος εντέρου». 
Συνδίαζε τις πληροφορίες, μαζί με συμβουλές από το τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής, για την επινόηση της νέας διατροφής του.
Πίστεψε ότι με ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη χλόη κριθαριού σε ζεστό νερό κάθε πρωί και βράδυ ήταν ιδιαίτερα συμαντικό.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι η διατροφή μου έσωσε τη ζωή μου», είπε. «Και το κόστος ανήλθε σε £ 30 την εβδομάδα."

1 σχόλιο :

  1. Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα στο ΑΧΕΠΑ

    www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17574&pubid=6323625&subid=2

    Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA".

    Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

    "Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι... Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ' εμάς" τόνισε ο υπουργός.

    Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: "Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή... Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

    Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, "το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα".

    Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

    Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

    Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι' αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

    "Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού".

    Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger