Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΑ «ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ» ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΤΑΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗ ΙΑΠΩΝΙΑ;

Bagel κεφάλια: John (αριστερά), Μαρίν (κέντρο) και Σκορπιός (δεξιά) αποτελούν αφού ένεση φυσιολογικού ορού στο μέτωπό τους για να δημιουργήσουν το παράξενο σώμα modfication


Πηγή Αθέατη γνώση: Μια νέα τηλεοπτική σειρά έχει ρίξει φως στην περίεργη ιαπωνική τάση για «τα φουσκωμένα κεφάλια».
Η εξαιρετική εμφάνιση, έχει δημιουργηθεί με την έγχυση φυσικού ορού στο μέτωπο
Τα δραματικά αποτελέσματα των δύο-ωρών θεραπείας διαρκούν μόλις 16-24 ώρες, κατόπιν του οποίου το αλατούχο απορροφάται από το σώμα και το μέτωπο μειώνεται στο κανονικό του μέγεθος.
Είναι μια μεγάλη βελόνα, που συνδέεται με αλατούχες σταγόνες που εισάγονται στο μέτωπό τους.
Ο γιατρός χορηγεί τη θεραπεία, και η Asami, μια εκ των τριών της παρέας ακούγεται να λέει: «. Πρέπει πραγματικά να το κάνουμε με τον σωστό τρόπο, για να μειωθούν οι κίνδυνοι»
Αισθανόμαστε προφανώς άβολα καθώς μας τρυπάνε το δέρμα
Marin
Marin
Μόλις εισαχθεί πλήρως η βελόνα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, το αλατούχο αρχίζει αργά να γεμίζει το μέτωπο. 
Μετά από μια ώρα τα μέτωπα του γενναίου τρίο φαίνονται αρκετά πρησμένα, και οι ίδιοι εμφανίζονται εξοικειωμένοι με τη βελόνα στο κεφάλι τους.
Κατά τη διάρκεια δύο ωρών αλατούχου μετάγγισης σε κάθε μέτωπο. Μόλις φθάσει στο επιθυμητό μέγεθος, ο επαγγελματίας αφαιρεί τη βελόνα, και πιέζει με τον αντίχειρά του στο κέντρο της διόγκωσης.
Extreme διαδικασία: μέτωπο Σύμβουλος Asami τσιμπήματα Marin για να εισαγάγετε τη βελόνα για μετάγγιση φυσιολογικού ορού της
Όταν ο αντίχειρας έχει αφαιρεθεί απο το μέτωπό του, ένας απο την παρέα φαίνεται έκπληκτος, και το δωμάτιο ξεσπάει σε ένα χειροκρότημα.
Είμαι εντυπωσιασμένος! αναφωνεί!
Αναμονή παιχνίδι: John, Marin και Scorpion πρέπει να επιτρέπει δύο ώρες για μέτωπά τους να γεμίζει με φυσιολογικό ορό
Αναμονή για τους John, Marin, και Scorpion που πρέπει να περιμένουν δύο ώρες για να γεμίσουν τα  μέτωπά τους με φυσιολογικό ορό.
«Έχω δημιουργήσει μια ομάδα στο Τόκιο για τη διαχείριση εγχύσεων για  άλλους ανθρώπους. Που είναι ήδη σε εξέλιξη από το 2007. "
Οι ενέσεις φυσιολογικού ορού μπορεί να γίνουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος - μερικοί άνθρωποι είχαν ακόμη και «εγχύσεις οσχέου», αποκάλυψε - αλλά συνήθως στο μέτωπο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger