Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Gone: Albert Peterson, αριστερά, πυροβόλησαν και σκότωσαν τη γυναίκα του Kathleen, δεξιά, και δύο γιους ώρες μετά πηγαίνει στην εκκλησία. Το ζευγάρι απεικονίζεται στις 4 Ιανουαρίου 2010.

Πηγή Αθέατη γνώση: O Albert Peterson πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του, και τους δύο γιούς του λίγες ώρες μετά την εκκλησία, γιατί φοβόταν στη σκέψη ότι ο Ομπάμα θα κερδίσει τις εκλογές, αποκάλυψε  ένας οικογενειακός φίλος.
Ένας έμπιστος της οικογένειας τα τελευταία 25 χρόνια είχε μιλήσει για τη δύναμη και τη χάρη της οικογένειας Peterson, καθώς και το μαρτύριο που βασάνιζε τον Albert και που τον οδήγησε να πυροβολήσει τη σύζυγο του Kathleen και τους δύο γιους του Christopher και Mathew σε προαστιακό σπίτι την Κυριακή.
Ένα ιστορικό ψυχικής ασθένειας, η απώλεια ενός αγαπημένου θείου, και ένας αυξανόμενος φόβος επανεκλογής του Ομπάμα να κερδίσει μια δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο, δεν ήθελε και πολύ το μυαλό του κ. Peterson, είπε ένας φίλος.
«Απλώς δεν ήθελε τα παιδιά του, να κληρονομήσουν αυτό το χάος,« είπε η Maggie L, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετό της, «Μερικές φορές νόμιζα ότι θα μπορούσε να πάρει τη δική του ζωή, όταν είχε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη. Ποτέ όμως ότι θα μπορούσε να είναι η Kathie ». 



ΤραγωδίαΜητέραchrisMathew
Πρόσφατα, ο κ. Peterson άρχισε να γράφει παρανοϊκα ηλεκτρονικά μηνύματα στους φίλους και την οικογένειά του για την πολιτική σε καθημερινή βάση, μερικές φορές ακόμη και πιο συχνά
Τραγική: Η προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας δείχνει ότι ο Albert Peterson σκότωσε τη γυναίκα του και τα παιδιά τους πριν πάρει και τη δική του ζωή



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger