Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ


Πηγή Αθέατη γνώση: Νέα Υόρκη η υπηρεσία υγείας βρίσκεται σε έρευνα σχετικά με το ξέσπασμα μηνιγγίτιδας σε ασθενείς άνδρες με θετικό τον ιό HIV. Μέχρι σήμερα, υπήρξε ένας θάνατος και ένας άλλος άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο  σε κρίσιμη κατάσταση.
Η υπηρεσία υγείας κυκλοφόρησε μια προετοιμασμένη δήλωση που αναφέρει ότι κάθε άνθρωπος που βιώνει ένα εξάνθημα, δυσκαμψία του αυχένα, υψηλό πυρετό και πονοκέφαλο θα πρέπει να επισκεφθεί γιατρό πρωτοβάθμιας φροντίδας αμέσως. 
Επιπλέον, η ανακοίνωση ανέφερε ότι τέσσερις από τις περιπτώσεις μηνιγγίτιδας που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, συμμετέχουν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες ή οι άνδρες που είχαν προηγουμένως σεξουαλικές σχέσεις με ένα άλλο αρσενικό.
Οι γιατροί είπαν ότι η ασθένεια αρχίζει πολύ ελαφριά και στη συνέχεια εξελίσσεται σε υψηλό ποσοστό ταχύτητας. Ένας γιατρός είπε ότι ένα άτομο μπορεί να πάει για ύπνο με ενδείξεις σαν να έχει γρίπη και το επόμενο πρωί να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.
Στη Νέα Υόρκη,τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα βρίσκονται σε διαφορετικές συνοικίες μέσα στην πόλη. Οι ηλικίες των τεσσάρων ανδρών που συμμετέχουν είναι μεταξύ 30 και 45 και όλοι είναι φορείς του ιού HIV. 
αυτή η ασθένεια μεταδίδεται από παρατεταμένη στενή επαφή με τη μύτη ή το λαιμό από ένα μολυσμένο άτομο. Παραδείγματα περιλαμβάνουν άτομα που που ζουν στο ίδιο σπίτι ή προσωπικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων φιλιά και σεξουαλική επαφή."

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger