Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ


Πηγή Αθέατη γνώση: Ενας ακόμα λόγος που δεν πρέπει ποτέ να καλέσετε την αστυνομία στο σπίτι σας! Επίσης, ένας ακόμη λόγος να προσευχηθείτε αν ποτέ εμφανιστεί θέλοντας να σας ρωτήσει κάτι. Φαίνεται ότι κάθε φορά που αστυνομικοί εμφανίζονται στο σπίτι κάποιου, ένα οικογενειακό κατοικίδιο ζώο καταλήγει νεκρό! Αυτό δεν είναι το πρώτο, και δυστυχώς, δεν θα είναι και το τελευταίο.
Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές σχετικά με το γιατί ο σκύλος μιας οικογένειας πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου από αστυνομικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι γείτονες έχουν βάλει πινακίδες και λουλούδια γύρω απο το σπίτι του Schoff  στη μνήμη ενός σκυλιού10 μηνών που ονομάζεται Rosco.Το απόγευμα του Σαββάτου ο αστυνομικός Άμλετ πυροβόλησε  το κουτάβι του Schoff  έξι φορές. Ο αξιωματικός σταμάτησε έξω από το σπίτι για να ρωτήσει κάτι σχετικά με ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο κοντά σε μια πινακίδα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Kenny Schoff, βγήκε στη βεράντα για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μαζί με το κουτάβι του.
Το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ο αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ το σκυλί.
"Μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, τράβηξε το όπλο του και το πυροβόλησε τρεις φορές στην πλάτη χωρίς να ρωτήσει μπορείτε σας παρακαλώ να βάλετε το σκυλί σας στο σπίτι », Τίποτα! εξηγεί ο Kenny Schoff. Δεν είπε ούτε μια λέξη. Εβγαλε το όπλο του,και πυροβόλησε το σκυλί μου, χωρίς οίκτο ». Σε δήλωσή του από την αστυνομία λέει ο αξιωματικός πίστευε ότι πρόκειτε να τον δαγκώσει αφού του όρμησε δύο φορές. Ο αξιωματικός λέει, επίσης, ότι προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση και ζήτησε συγγνώμη αρκετές φορές.
Ένας γείτονας, ο Jean McNeill, και μάρτυρες του πυροβολισμού είπαν:«Μόλις είδα το αίμα και τα έντερα στον αέρα από τότε ήμουν σε κατάσταση σοκ.
Ο αξιωματικός είπε σε μια δήλωση του ότι όταν το πυροβόλησε τις τρεις πρώτες φορές, πήγε να του επιτεθεί. Γι 'αυτό και του έριξα κι άλλες.
Το αστυνομικό τμήμα δεν του καταλογίζει ευθύνες, ισχυριζόμενοι ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να προστατέψει τον εαυτό του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger