Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΦΡΩΔΗ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΣΟΛΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ McRib ΤΩΝ MC DONALD 'S


McRib contains same chemical in yoga mats

Πηγή Αθέατη γνώση: Το γεγονός ότι τα περισσότερα φαστ φουντ δεν είναι μια έξυπνη, υγιεινή επιλογή διατροφής είναι καλά τεκμηριωμένο. 

Πάρτε για παράδειγμα το McRib σάντουιτς από τα McDonald 's. Λαμβάνοντας υπόψη τα συστατικά του, είναι θετικό το γεγονός ότι η αλυσίδα fast food το προσφέρει ορισμένες φορές. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του εστιατορίου, εδώ είναι μόνο τρία από τα 70 χημικά συστατικά που περιέχει το σάντουιτς: αζωδικαρβοαμιδίο, θειικό αμμώνιο και πολυσορβικό 80. 


Ασφυκτικά γεμάτο από χημικές ουσίες ... 

"Αυτά τα συστατικά είναι σε αρκετά μικρές ποσότητες, αλλά είναι ακόμα λίγο ανησυχητικό να γνωρίζουμε ότι, για παράδειγμα, το αζωδικαρβοναμίδιο, είναι ένα άλευρο-λευκαντικός παράγοντας που συχνά χρησιμοποιείται στην παρασκευή αφρώδους πλαστικού όπως σε χαλάκια γυμναστικής και για τα πέλματα στα παπούτσια, βρίσκεται μέσα στο ψωμί του McRib, σημειώνοντας ότι η ένωση έχει απαγορευθεί στην Ευρώπη και την Αυστραλία ως πρόσθετο σε τρόφιμα (οι ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, το περιορίζουν σε 45 μέρη ανά εκατομμύριο στα εμπορικά προϊόντα αλευριού, σύμφωνα με μια ανάλυση εργαστηριακών δοκιμών). 

Στην πραγματικότητα, έχει χαρακτηριστεί το αζωδικαρβοναμιδίο ως «ευαισθητοποιητής του αναπνευστικού συστήματος", που μπορεί ενδεχομένως να συμβάλλει στο άσθμα μέσω της έκθεσης του σχετικά με την εργασία. 

Ίσως αν οι περισσότεροι Αμερικανοί πραγματικά γνώριζαν τι υπάρχει μέσα στο McRib θα ήταν λιγότερο πρόθυμοι να αγοράσουν ένα. Εκτός από την παρουσία πληθώρας αμφιβόλου συστατικών, το σάντουιτς απο μόνο του είναι λίγο πάνω από την κορυφή όσον αφορά την περιεκτικότητα σε νάτριο (980 mg - περισσότερο από το ήμισυ της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης) και κορεσμένα λιπαρά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger