Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΑΓΑΡΑ! - ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΒΑΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ {ΒΙΝΤΕΟ}



Πηγή Αθέατη γνώση: Ένας μάρτυρας αναφέρει ότι είδε UFO πάνω από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στο Οντάριο, στις 11 Σεπτεμβρίου 2012.
Η έκθεση ενισχύει τους ισχυρισμούς μιας στρατιωτικής βάσης κάτω από τη λίμνη Οντάριο, που είχε γίνει από τον διοικητή Χ που έγραψε το Υπόγειες εξωγήινες Βάσεις το 1990 (ISBN :0-938294-92-Χ).

Ο Scott C. Waring, ο οποίος είναι ερευνητής UFO και συγγραφέας, έχει γίνει τιμητικά αστρονόμος μέσω της ανεξάρτητης έρευνας του για τις ανωμαλίες στο διάστημα και για τους πλανήτες όπως τον Άρη  Ο κ. Waring  ήταν συνδεμένος με την Πολεμική Αεροπορία στις Ηνωμένες Πολιτείες   στη βάση SAC (  της αεροπορικής γραμμής USAF). Που κατέχει σήμερα ένα σχολείο στην Ταϊβάν. 


Ο κ. Waring περιέγραψε πώς ο μάρτυρας έκανε την καταγραφή βίντεο UFO πάνω από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα στο Οντάριο. 
«Το πρόσωπο που κατέγραψε το βίντεο είπε ότι κρατούσε κυάλια νυχτερινής όρασης μπροστά από την κάμερα για να δεί τα αντικείμενα καλύτερα."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Ο κ. Waring περιγράφει την προφανή έξυπνα-καθοδηγούμενη φύση της δραστηριότητας των UFO,
"Φαίνεται να υπάρχουν τρεις λαμπερές σφαίρες σε αυτό το βίντεο, αλλά μπορεί να είναι και περισσότερες και υποθέτουν το σχηματισμό τριγώνων αρκετές φορές.» "

Στις υπόγειες εξωγήινες βάσεις, ο διοικητής X παρουσίασε μια αναπαράσταση του για τις δραστηριότητες UFO που αναφέρθηκαν πάνω από τη λίμνη Οντάριο.

"Ορισμένα αρκετά περίεργα πράγματα έχουν παρατηρηθεί τόσο από τις καναδικές και αμερικανικές πλευρές. Τα ΑΤΙΑ που έχω δει εδώ είναι λίγο πολύ πάντα ίδια. Είναι χρώματος πορτοκαλί σφαίρες που έχουν την ικανότητα να εκτινάζονται στους ουρανούς με απίστευτες ταχύτητες, ενώ άλλες φορές αιωρούνται σιωπηλά σαν διαμάντια που αστράφτουν το βράδυ στον ουρανό. Πρώτα υπερπηδούν από το «πουθενά,» και έπειτα καταλήγουν στο έδαφος πρίν καταδυθούν στα βάθη της λίμνης Οντάριο. Εάν δεν υπάρχει μια υποβρύχια βάση UFO στη λίμνη Οντάριο, Εγω θα φάω το πράσινο  μπερέ μου

Διοικητής X επεξεργάζεται κι άλλες φωτογραφικές αποδείξεις UFO πάνω από τη λίμνη Οντάριο.
«Πράγματι, η ασυνήθιστη συμπεριφορά στη λίμνη έχει πείσει πολλούς ερευνητές UFO που ζουν στην περιοχή ότι οι επιβάτες αυτών των σκαφών έχουν κατασκευάσει υποβρύχιες βάσεις από τις οποίες θα είναι ελεύθεροι να περιφέρονται σε κοντινό χώρο χωρίς να εντοπίζονται εύκολα.Περαιτέρω απόδειξη ότι οι εκθέσεις αυτές θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη έρχεται με τη μορφή φωτογραφικών αποδείξεων -. Εικόνες που δείχνουν περίεργες, πολύ φωτεινές λυχνίες των οποίων η προέλευση παραμένει εντελώς άγνωστή κατά την ημερομηνία αυτή "
Ο Διοικητής X επεξεργάζεται περαιτέρω ότι άλλοι ερευνητές UFO χρησιμοποίησαν  παρόμοιες «τεχνικές νυχτερινής όρασης από τους καταρράκτες του Νιαγάρα.
«Σύμφωνα με τον Malcolm Williams, ο ερευνητής για τη βορειοανατολική οργάνωση UFO, με υπέρυθρες φωτογραφίες που ελήφθησαν στο σκοτάδι από τις ακτές της λίμνης Οντάριο, παρουσιάζουν όλα τα είδη των ανωμαλιών που δεν μπορούν να είναι είτε συμβατικά αεροσκάφη είτε μετεωρολογικά φαινόμενα. Στις διάφορες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες παρουσιάζουν ένα σχέδιο των φω'των στον ουρανό που είναι σίγουρα υπό ευφυή έλεγχο όπως πηγαίνουν ζιγκ-ζαγκ από την μια θέση στην άλλη στους ουρανούς. Μια φωτογραφία παρουσιάζει ένα αντικείμενο που στηρίζεται πραγματικά πάνω από το νερό, προφανώς περίπου έτοιμο να κάνει μια κατάδυση κάτω από τη λίμνη Οντάριο.»



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger