Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ... ΓΙΑΤΙ; - ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΦΗΣΕ ΠΑΓΟΚΥΣΤΕΣ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ


Πηγή atheatignosi: Ένας βετεράνος του Στρατού ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση επειδή το πέος του πρέπει να ακρωτηριαστεί όταν μια νοσοκόμα άφησε παγοκύστες στην βουβωνική χώρα του για 19 ώρες μετά την επέμβαση.
Ο 61 χρονων Michael D. Nash, κατηγορεί μια νοσοκόμα απο τη Διοίκηση Βετεράνων που του προκάλεσε κρυοπαγήματα και γάγγραινα που οφείλεται σε υπερβολική έκθεση στον πάγο,όπου τελικά, οδήγησε σε μερικό ακρωτηριασμό του οργάνου. Ο Nash, ο οποίος υπηρέτησε στο στρατό το 1968 και το 1969, πήγε στο νοσοκομείο VA στο Λέξινγκτον στις 28 Οκτωβρίου 2010, για εμφύτευμα στο πέος και περιτομή.
Ο Δικηγόρος του Nash, Larry Jones είπε: «Προκάλεσε βασικά κρυοπαγήματα στο πέος του, που προκάλεσε τελικά γάγγραινα».
«Εκτός από την ληστεία του ανδρισμού του, του έκλεψαν και την απλή ικανότητα να ουρήσει ακριβώς όπως κάθε άλλο πρόσωπο που ζει σε αυτόν τον κόσμο."
Μετά από τη χειρουργική επέμβαση το 2010, η νοσοκόμα εφάρμοσε παγοκύστες στη βουβωνική χώρα του Nash για να μειώσει τον πόνο και το πρήξιμο. Το πρόβλημα προέκυψε όταν το ιατρικό προσωπικό επέτρεψε οι παγοκύστες να παραμείνουν στη θέση τους για περίπου 19 ώρες.
«Κάθε γιατρός που παρακολουθεί τη φροντίδα των ασθενών του, δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κάποιον να έχει συνεχή θεραπεία με πάγο ... για περισσότερο από δύο με τρεις ώρες».
Η Γάγγραινα μέσα σε λίγες εβδομάδες ανάγκασε τους γιατρούς να αφαιρέσουν πέντε ίντσες απο τμήμα του πέους του Nash - μια διαδικασία για την οποία συνεχίζει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα, δήλωσε ο Τζόουνς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger