Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: 100 ΟΠΑΔΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


«Προφήτη»: Santos, είναι γνωστό ότι το ποίμνιό του ως μπαμπάς Luis, ισχυρίζεται ένας άγγελος επισκέφθηκε πριν από τέσσερα χρόνια να του πει στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα (20:00 BST)

«Ανησυχείτε»: Στρατιωτική αστυνομία φτάνουν στο σπίτι η λατρεία αποκαλεί «η Κιβωτός» για να πάρει 19 βρέφη και παιδιά μετά τη λήψη «αξιόπιστες» πληροφορίες που η ομάδα σχεδιάζει να αυτοκτονήσουνΠηγή atheatignosi: Η αστυνομία όρμησε σε μια λατρεία της Βραζιλίας για την Ημέρα της Κρίσεως μόλις 10 λεπτά πριν, περισσότεροι από 100 οπαδοί ήταν έτοιμοι να αυτοκτονήσουν μαζικά πίνοντας δηλητηριασμένη σούπα.
Το πλήθος εισέβαλε σε ενα κτίριο όπου ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης Luis Pereira dos Santos είχε οχυρώθεί μετά από την πρόβλεψη του ότι ο κόσμος θα λήξει στις 20:00. Υπήρξε ανταλλαγή απο πυρά μεταξύ της ομάδας και της αστυνομίας που χρησιμοποίησαν βόμβες αερίου και σπρέι πιπεριού κατά τη διάρκεια της επίθεσης. 
Ο Σάντος συνελήφθη και οι αξιωματικοί πήραν μια σκάφη που περιείχε μια γλυκιά πάστα από φρούτα Caju τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι υπήρχε μέσα ένα τοξικό προϊόν.
Γνωστός για το ποίμνιό του, ο  Luis, Σάντος είχε ισχυριστεί ότι ένας άγγελος τον επισκέφθηκε πριν από τέσσερα χρόνια για να του πει την ακριβή ώρα που πρόκειται να τελειώσει ο κόσμος. 
Τον περασμένο μήνα, ο 43-χρονος πνευματικός ηγέτης ανέθεσε σε 113 οπαδούς του να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους, να δώσουν όλα τα υπάρχοντά τους και να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο, επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger