Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ! {ΒΙΝΤΕΟ}


Πηγή atheatignosi: Μια πρόσφατη χρονολόγηση άνθρακα πραγματοποιείται σε μια πυραμίδα στη Βοσνία, που αποδεικνύεται να είναι τουλάχιστον 25 χιλιάδων ετών.
Οι περισσότεροι επιστήμονες και ιστορικοί, ωστόσο πιστεύουν ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός ξεκίνησε περίπου πριν από 5.000 χρόνια με τους Σουμέριους και τους Βαβυλώνιους. Δηλαδή, έως ότου βρέθηκαν ευρήματα, τα οποία τους είχαν συναφθεί πριν. Αυτές οι ανακαλύψεις δείχνουν, ότι υπήρχε ένας προιστορικός πολιτισμός σε όλο τον κόσμο.
Δύο Ιταλοί αρχαιολόγοι, ο Δρ Ricarrdo Brett και ο Niccolo Μπισκόντι βρήκαν ένα κομμάτι οργανικού υλικού για την Πυραμίδα της Βοσνίας.
Ήταν σε θέση ημερομηνίας άνθρακα το υλικό και με αυτό το ίδιο και η πυραμίδα.Αυτή η χρονολόγηση άνθρακα βάζει την πυραμίδα 20 χιλιάδες χρόνια πριν από τους πολιτισμούς των  Σουμερίων και των Βαβυλωνίων".
Όταν η βοσνιακή Πυραμίδα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2005, οι ερευνητές μπορούσαν να μετρήσουν μόνο την ηλικία επιφανειακού εδάφους που καλύπτει την πυραμίδα, η οποία είναι περίπου 12 χιλιάδων ετών.
Δρ Σεμίρ Osmanagich, Ερευνητής της  Πυραμίδας της Βοσνίας: 
"Τα οργανικά υλικά που βρίσκονται στην πυραμίδα του Ηλιου και η βιολογική ανάλυση μας λένε ότι οι πυραμίδες είναι ηλικίας άνω των 12.500 χρόνων. Η αρχαιότερη στον πλανήτη. "
Ίσως να αναρωτιέστε πώς μια τέτοια τεράστια πυραμίδα θα μπορούσε να είχε παραμείνει άγνωστη στην Ευρώπη για τόσα πολλά χρόνια. Μέχρι την ανακάλυψη της ήταν απλά γνωστή ως  λόφος Visoko. Αυτό είναι φυσιολογικό, νόμισαν ότι ήταν ένας λόφος, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος αυτό, αλλά και το γεγονός ότι καλύπτεται με χώμα και βλάστηση.
Καμία είσοδος στην πυραμίδα δεν έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα, αλλά ένα περίπλοκο δίκτυο από σήραγγες κάτω από την πυραμίδα αποκαλύπτεται αργά.
Υπάρχουν ακόμα οι επιστήμονες και οι αρχαιολόγοι που παραθέτουν την ιδέα των αρχαίων πολιτισμών πριν από πέντε χιλιάδες χρόνια.
Ωστόσο, αυτή η τελευταία διαπίστωση υποστηρίζει τη θεωρία ότι ιδιαίτερα προηγμένοι πολιτισμοί υπήρχαν πριν από την έναρξη του δικού μας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger