Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥBeautiful Vivisection, Vincent Castiglia, painted with blood

Πηγή atheatignosi: Ενας καλλιτέχνης της Νέας Υόρκης χρησιμοποιεί μια ασυνήθιστη τεχνική για να δημιουργήσει την εργασία του που χαρακτηρίζεται ως μια έκθεση τέλεια χρονομετρημένη για τις αποκριές.
«Ανάσταση» είναι ένα έκθεμα που τρέχει αυτήν την περίοδο στην περιοχή Σόχο του Μανχάταν, ενα έργο τέχνης χαρακτηριστικών γνωρισμάτων από τον Vincent Castiglia, το οποίο δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το αίμα του.
Όμορφη ζωοτομία, Vincent Castiglia, που χρωματίζεται με το αίμα
Σε μια συνέντευξη ο Castiglia αναφέρει «την ανάγκη να συνδέσει την εργασία του σε ένα οικείο επίπεδο", όπως την έμπνευση του για τη χρήση αυτού του μοναδικού μέσου.
Η εργασία του Castiglia έχει προσελκύσει την προσοχή από τις βιομηχανίες κινηματογράφου και της μουσικής, με ένα κομμάτι του που χρησιμοποιήθηκε για να προωθήσει την ταινία τρόμου του 2010 «Savage County», και ένα κομμάτι του 2006 που αγοράστηκε πρόσφατα από τον Αμερικανό τραγουδιστή της ρόκ Gregg Allman.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger