Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ ΒΟΛΒΟΣ ΜΑΤΙΟΥ ΞΕΒΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥΣ!


A photo from the Florida Fish and Wildlife Conservation Commission shows a giant eyeball from a mysterious sea creature that washed ashore and was found by a man walking the beach in Pompano Beach, Fla
Πηγή atheatignosi: Ένας γιγαντιαίος βολβός ματιού ξεβράστηκε και βρέθηκε από έναν περιηγητή στην παραλία Pompano, είναι κάτι ανεξήγητο για τους υπεύθυνους της άγριας φύσης - αλλά πιθανόν όχι για πολύ.
Αυτή η μαλακή μπάλα μεγέθους ενός βολβού του ματιού αναφέρθηκε στην Φλόριντα απο την Επιτροπή συντήρησης άγριας φύσης την Τετάρτη, και οι υπάλληλοι της έβαλαν το δείγμα στον πάγο. Θα συντηρηθεί και θα σταλεί για ανάλυση στο ερευνητικό κέντρο άγριας φύσης στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα.
Οι θαλάσσιοι βιολόγοι δεν μπορούν να προσδιορίσουν αμέσως απο ποια είδη πλασμάτων της θάλασσας συνδέεται με το μάτι, όμως οι ερευνητές θα χρησιμοποιήσουν γενετικό έλεγχο εάν είναι απαραίτητο για να λύσουν το μυστήριο, δήλωσε η Carli Segelson, μια εκπρόσωπος απο την επιτροπή. 
Μερικοί έχουν προτείνει ότι το μάτι προήλθε από ένα ψάρι τέρας, η ένα γιγάντιο καλαμάρι, ή ακόμα και μια φάλαινα.  Αν κοιτάξουμε λίγο αυτή την εικόνα ενός ματιού από ένα γιγάντιο καλαμάρι που όντως μπορεί να μοιάζει, αλλά η Segelson είπε ότι οι υπεύθυνοι της άγριας φύσης κλίνουν προς ένα διαφορετικό σενάριο. 

"Ο κύριος ύποπτος αυτή τη στιγμή πιθανόν να είναι απο κάποιο μεγάλο ψάρι», είπε. Μεταξύ των πιθανοτήτων είναι η απο ξιφία, η απο τόνο, ή κάποιο άλλο είδος ψαριού στα βάθη του ωκεανού.
Τι νομίζετε ότι είναι; 
ένα σχόλιο παρακάτω, και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την απάντηση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger