Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ!


Πηγή atheatignosiΑπελπισμένα ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν, αναζητούν δότες σπέρματος από τη μαύρη αγορά. Η σεξουαλική επαφή είναι η προτιμώμενη μέθοδος τους.

Ένα ζήτημα που δεν θα συνδέατε με τον πληθυσμό της Κίνας είναι η έλλειψη του. 
Η Κίνα αρνείται στον εαυτό της έναν πλούτο σπέρματος στις τράπεζές τους. Ο «Χουάνγκ», ένας επαγγελματίας δότης βρέθηκε στην μαύρη αγορά,και αναφέρει στην The Post Hill ότι «θα μπορούσατε να επιλέξετε να με χρησιμοποιήσετε είτε να εγχύσω το σπέρμα μου στο σώμα της συζύγου σας τεχνητά, είτε μέσω της άμεσης σεξουαλικής επαφής».
Η The Hill Post αναφέρει ότι η Yu Hua και ο σύζυγός της, ένα ζευγάρι από την επαρχία Shanxi, ήταν στη λίστα αναμονής για ένα χρόνο, και τους είπαν ότι θα υπάρχει ακόμα ένας επιπλέον χρόνος αναμονής περίπου15 μήνες. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τεκνοποιήσει, ο λαός της Κίνας στρέφεται σε υπόγειες οργανώσεις ή σε άτομα, όπως ο Χουάνγκ που προσφέρει φιλανθρωπικά τις δωρεές του.
Οι έντεκα διαθέσιμες τράπεζες σπέρματος αδυνατούν να φιλοξενήσουν τον πληθυσμό της τάξης του 1,3 δισ. ευρώ, αφήνοντας τις Κινέζες λιγότερο ικανοποιημένες. Άτομα όπως η Yu Hua και ο σύζυγός της θα επιλέξουν να διακινδυνεύσουν τη μαύρη αγορά εμπορίου σπέρματος. Παρά τις πιθανές επιπλοκές που προκαλούνται από μη δοκιμασμένα δείγματα, είναι στην ευχάριστη θέση να περάσουν απο τη διαδικασία.
Ο Χουάνγκ, χορηγός του ζευγαριού, εγχέει το δείγμα ο ίδιος. «θα κρατήσω το σπέρμα μου σε ένα μικρό κενό φλυτζάνι μετά τον αυνανισμό, και θα το εγχύσω έπειτα στο σώμα της συζύγου μέσω ενός πλαστικού εγχυτήρα». Υποστηρίζει επίσης ότι έχει μεγάλη εμπειρία στη δουλειά αυτή. Τόσο μεγάλη ώστε οι επαγγελματίες γιατροί δεν χρειάζεται να βοηθήσουν σε αυτήν την διαδικασία. Ο Χουάνγκ έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες του, και συνιστά  ότι η σεξουαλική επαφή θα ήταν η συνιστώμενη μέθοδός του στην επιτυχία. Αυτό πρέπει σίγουρα να αποκαταστήσει κάποια πίστη στα αναμένοντα ζεύγη. Και να επιτρέπει τους συζύγους τους να κοιμηθούν καλά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger