Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ: ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ {ΒΙΝΤΕΟ}


Ο Ατίλα Τας –Ατίλας Θάσος (Attilas Thasos) κατά τους τούρκους που τον φτύνουν τώρα - «έκανε το λάθος» να δημιουργήσει τουρκική διασκευή του «Gangnam Style», που κάνει θραύση παγκοσμίως, αλλά είναι τόσο χάλια που έκανε τους Τούρκους χρήστες του διαδικτύου να τρελαθούν ή και να αηδιάσουν. 


Ετσι, αποφάσισαν να μας πείσουν ότι είναι ελληνικό λες και δεν ξέρει ο κόσμος όλος την αλήθεια, δεν τσιμπάμε κουτοπόνηροι κλανιάρηδες!

Σήμερα λοιπόν η Hurriyett, μετά την κυκλοφορία του... «Yamyam Style», τα σχόλια στα σχετικά βίντεο στο YouTube θέλησαν να τον κάνουν Έλληνα, με το ελληνικότατο όνομα Αττίλα Τάσο. «Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω τον Αττίλα Τάσο», «οι Έλληνες είναι τόσο τυχεροί, έχουν τον Αττίλα Τάσο», «Ο καλύτερος στην Ελλάδα», «Σε αγαπώ ελληνική μουσική» είναι μερικά από τα σχόλια που αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα.

Ακολούθησε και ανέβασμα του ίδιου τραγουδιού στο διαδίκτυο με το... νέο όνομα του καλλιτέχνη, ενώ σύντομα η τάση επεκτάθηκε και στο twitter και άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κάποιος προσπάθησε να δημιουργήσει σχετικό λήμμα μέχρι και στην Wikipedia...

Δείτε τη γελοιότητα και στις δυο εκδοχές της σε βίντεο 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger