Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ


Πηγή atheatignosiΓι αυτούς που αγαπούν τον καφέ τους και έχουν γερή μύτη, η Ταϊλάνδη θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός προορισμός, μετά από ένα μείγμα που έγινε από κοπριά ελέφαντα, και τέθηκε προς πώληση από μια δημοφιλή αλυσίδα ξενοδοχείων. 
Το μαύρο μίγμα παρασκευάζεται απο κόκκους καφέ που χωνεύονται και αποβάλλονται από ελέφαντες της Ταιλάνδης.

Δεν είναι καθόλου φτηνός, με τα ξενοδοχεία Anantara να λένε ότι είναι «εκλεπτυσμένος φυσικά" ο καφές κοστίζει το συγκλονιστικό ποσό των $ US1100 ($ A1067) ανα κιλό, καθιστώντας το ένα από τα πιο ακριβά χαρμάνια του κόσμου. " Η έρευνα δείχνει ότι κατά τη διάρκεια της πέψης, τα ένζυμα του ελέφαντα σπάνε τις πρωτεΐνες του καφέ, "το ταϊλανδέζικο ξενοδοχειακό συγκρότημα, πωλεί το πικάντικο του ρόφημα περίπου $ US50 τα δύο φλιτζάνια, ανέφεραν σε δήλωσή τους στο Γαλλικό Πρακτορείο την Πέμπτη.

"Δεδομένου ότι η πρωτεΐνη είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που ευθύνονται για την πικράδα στον καφέ, η λιγότερη πρωτεΐνη σημαίνει σχεδόν καθόλου πικράδα".
Όταν οι ελέφαντες έχουν χωνέψει, οι κόκκοι συλλέγονται από την κοπριά τους και στη συνέχεια αποξηραίνονται απο τους εκπαιδευτές τους.
Η διαδικασία πραγματοποιείται στο κέντρο διάσωσης ελεφάντων του ξενοδοχείου στη βόρεια Ταϊλάνδη, όπου 30 από τα θηρία ζουν μαζί με τους εκπαιδευτές και τις οικογένειές τους.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger