Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΕΙ ΚΛΑΜΠ


Πηγή atheatignosiΟρθόδοξοι Χριστιανοί ακτιβιστές ζητούν απο τους νομοθέτες  στη Μόσχα να απαγορεύουν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας και να κλείσουν όλα τα γκέι κλαμπ στη ρωσική πρωτεύουσα. Αυτό θα είναι εκτός από την  πρόσφατη εκατό χρόνων απαγόρευση των ομοφυλοφιλικών παρελάσεων στην πόλη.
Το  κίνημα Narodny Sobor (Λαϊκό Συμβούλιο) έχει αρχίσει τη συλλογή υπογραφών κάτω από μια έκκληση προς το κοινοβούλιο της Μόσχας, ζητώντας από τους νομοθέτες να επεξεργαστούν  ένα νομοσχέδιο που θα απαγορεύει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας. Παρόμοιες απαγορεύσεις έχουν εισαχθεί στην Αγία Πετρούπολη και πολλές άλλες πόλεις της Ρωσίας.
"Πραγματοποιήσαμε μια μελέτη νωρίτερα και διαπιστώσαμε ότι ένας τέτοιος νόμος δεν θα ερχόταν σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο. Η ομοφυλοφιλία καθώς και η προπαγάνδα της είναι μια σοβαρή αμαρτία, είπε ο "Oleg Kassin, πρόεδρος της ομάδας.
Πρώτα απ 'όλα, "είναι απαραίτητο να κλείσουν τα γκέι κλαμπ" στη Μόσχα, δεδομένου ότι «δελεάζουν άμεσα τις ανώριμες ψυχές"στην κοινότητα των ΛΟΑΤ, δήλωσε.
Σύμφωνα με το έγγραφο, αρκετοί νομοθέτες της πόλης υποσχέθηκαν να υποστηρίξουν την κίνηση.
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ευνοεί επίσης την ιδέα.
"Έχουμε κάθε δικαίωμα να διατηρήσουμε την καθαρότητα της κοινωνίας και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από όλα τα είδη των αμαρτωλών εκδηλώσεων. Τόσο η Εκκλησία και η πλειοψηφία της κοινότητας συμφωνούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι που απέχει πολύ από το να είναι ένα φυσιολογικό πράγμα », λέει ανώτερος αξιωματούχος της Εκκλησίας ο πρωθιερέας Βσέβολοντ Τσάπλιν.
Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, νομοθέτης της πόλης της Αγίας Πετρούπολης ενέκρινε την απαγόρευση για τη διάδοση της παιδοφιλίας, και την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα μεταξύ των ανηλίκων. Ο νόμος - ο οποίος ξεκίνησε και προωθείται από την Ενωμένη Ρωσία  - προβλέπει την επιβολή προστίμων μέχρι περίπου US $ 16.000 για τα άτομα και $ 160.000 για τις οργανώσεις που διαπράττουν τέτοια αδικήματα.
Οι ρώσοι γκέι ακτιβιστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται  για τα  δικαιώματα τους και θα κατατεθούν καταγγελίες κατά της απαγόρευσης στην Αγία Πετρούπολη, καθώς και για παρόμοιους νόμους σε πολλές άλλες πόλεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger