Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΗΝΥΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ


Dr. Gilbert Webb Arteisha Betts and Travis Ammonette killed baby during birth tried to cover it up with C-section
Πηγή atheatignosi: Ενα ζευγάρι απο το St Louis βρίσκεται σε πένθος, και έχει μηνύσει δύο μαιευτήρες για αθέμιτες πρακτικές μετά από μια τρομακτική εμπειρία στο δωμάτιο παράδοσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον φρικιαστικό θάνατο του γιου τους.
Η Arteisha Μπετς και ο Travis Ammonette, ισχυρίζονται ότι το μωρό τους αποκεφαλίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εσφαλμένης προσπάθειας σε ένα κολπικό τοκετό από τον Gilbert Webb, MD, ο οποίος αναγκάστηκε να διαχωρίσει το σώμα απο το κεφάλι του μωρού και στη συνέχεια έσπρωξε το νεογέννητο πίσω στη μητέρα και εκτέλεσε μια επείγουσα καισαρική τομή για να καλύψει την άθλια γκάφα του.
Η Susan Moore,μια δεύτερη γιατρός, Κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού το Φεβρουάριο του 2011, τους είπε ότι το αγοράκι τους θα πρέπει να παραδοθεί με καισαρική, διότι η κοιλιά του ήταν πάρα πολύ μεγάλη για ένα φυσιολογικό τοκετό
ο Δρ Gilbert Webb, αρνήθηκε να εκτελέσει μια καισαρική τομή και «και συμφώνησαν να παραδώσει το μωρό της με κολπικό τοκετό.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής προσπάθειας κατά την παράδοση, ο Webb "χώρισε το κεφάλι του αγοριού από την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης του" μέχρι που "τινάχτηκε το αίμα από το λαιμό του αγοριού μπροστά στα μάτια των δύο γονέων."
Ούτε ο  γιατρός ούτε ο εργοδότης του έχει σχολιάσει τίποτα σχετικά με το θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger