Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ... "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ"


Πηγή atheatignosi:Ο 22χρονος Jamie Fox, ο οποίος πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Bangor, θα χρησιμοποιήσει ένα γιουκαλίλι, ακορντεόν και μια κουδούνα, για να φοβίσει και να διώξει τις ενοχλητικές πέρδικες.
Ενώ οι συμφοιτητές του θα ταξιδεύουν ή θα αναζητούν απεγνωσμένα την πρώτη επαγγελματική τους δραστηριότητα, ο κ. Fox θα κερδίσει £ 250 την εβδομάδα περιπολώντας δέκα στρέμματα χωράφια.
Φορώντας ένα φωτεινό πορτοκαλί παλτό, θα παίζει μουσικά όργανα σε μια προσπάθεια του να τρομάξει τελικά τα σκληραγωγημένα πουλιά, τα οποία μένουν ατάραχα από τα απλά σκιάχτρα.
Ο εργοδότης του, ένας αγρότης από το Aylsham, Norfolk, τον προειδοποίησε ακόμα και για να "φέρει μια ξαπλώστρα και ένα καλό βιβλίο" για τις ημέρες του στα χωράφια και την καλλιέργεια ελαιούχων σπόρων κράμβης, όπου θα εξασκήσει επίσης το γιουκαλίλι του, με την ελπίδα να πάρει μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στη μουσική.
Ο κ. Fox, ο οποίος λέει ότι οι φίλοι του είναι "λίγο ζηλιάρηδες" για το ρόλου του, έχει εξοικονόμησει χρήματα για να πληρώσει ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία το επόμενο έτος.
"Έχει αρκετό χρόνο να καθίσει και να διαβάσει, αλλά κάθε φορά που βλέπει τις πέρδικες, πρέπει να σηκωθεί για να τις τρομάξει να φύγουν μακριά,".
"Έχω χτυπήσει μια κουδούνα και έχω παίξει ακόμα και ακορντεόν, αλλά το γιουκαλίλι δεν φαίνεται να έχει καμία επίδραση σε αυτά.
Ο Αγρότης William Youngs είπε ότι κατέφυγε στο ανθρώπινο σκιάχτρο επειδή οι πέρδικες δεν είχαν απομακρυνθεί με τις συνηθισμένες μεθόδους εκφοβίζοντας τις μακριά.
"Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά είναι να περπατήσεις στην περιοχή και να τα ωθήσεις μακριά». 
"Ο Jamie κάνει καλή δουλειά. Μπορείτε να δείτε πραγματικά τη διαφορά."

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger