Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΓΚΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ: «Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ» ΚΑΙ «ΑΜΑΡΤΙΑ» ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ»


Δάσκαλος: Βίκυ Knox έχει εγκαταλείψει μετά από γραπτή αντι-γκέι σχόλια στο Facebook
Πηγή atheatignosiΜια δασκάλα κατηγορείται για τα γραπτώς αντι-γκέι σχόλια της στο Facebook, και υπέβαλε την παραίτησή της μετά από 21 χρόνια στη δουλειά.
Η Jenye Knox προκάλεσε έντονη διαμάχη πριν από ένα χρόνο, όταν η ίδια σύγκρινε την ομοφυλοφυλία με τον καρκίνο, και είπε ότι το σχολείο της «πηγαίνει στην κόλαση μέσα σε ένα καλάθι».
Τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι εγκατέλειψε την εργασία της κατά τη θερινή περίοδο και διεκδικεί σύνταξη αναπηρίας για «ψυχολογικούς» λόγους.
Η Κα Knox είναι μια αφοσιωμένη Χριστιανή που συμβούλευε μια ομάδα μελέτης για την Αγία Γραφή σε γυμνάσιο στο δήμο του Νιου Τζέρσεϋ.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο η 51-χρόνων δασκάλα, είχε τοποθετηθεί σε άδεια μετά την αναφορά της στο Facebook που είχε καταγγείλει τα σχέδια του σχολείου για να γιορτάσουν το μήνα λεσβιακής, ομοφυλοφιλικής, αμφίφυλης και τρανσέξουαλ ιστορίας.
«Γιατί παρελαύνεται τις αφύσικες ανήθικες συμπεριφορές σας ενώπιον των υπολοίπων;», έγραψε, προσθέτοντας ότι η ομοφυλοφιλία είναι «διεστραμμένη» και «αμαρτία» και αναπαράγεται όπως ο καρκίνος».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής είπε την Τρίτη ότι η κα Knox είχε υποβάλει την παραίτησή της κατά τη θερινή περίοδο και ότι οι συνομιλίες τακτοποίησης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Υποστήριξη Βίκυ Knox
Φωτιά Βίκυ Knox
 
Αφότου αναγγέλθηκε μια ακρόαση για τη συμπεριφορά της κας Knox, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Francis R. Perkins, εξήγησε ότι οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τις επαφές μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών.
«Κάθε φοιτητής, δεν έχει σημασία την φυλή, το θρήσκευμα, το χρώμα ή το γενετήσιο προσανατολισμό, πρέπει να είναι σε θέση να έρθει στο σχολείο και να αισθάνεται άνετα σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που καλωσορίζει και παγιοποιεί.
«Οι λίστες του σχολείου "Αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα" - συμπεριλαμβανομένου και του σεξουαλικού προσανατολισμού - ως έναν από τους βασικούς στόχους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger