Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΘΕΑΣΕΙΣ UFO ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝΠηγή atheatignosi: Τα στρατεύματα που επεκτείνονται κατά μήκος των συνόρων της Κίνας από το Ladakh στο Τζαμού και Κασμίρ και Arunachal Pradesh στα βορειοανατολικά, έχουν αναφέρει περισσότερες από 100 θεάσεις «Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα» (UFO) τους τελευταίους τρεις μήνες.

Οργανισμοί συμπεριλαμβανομένου του στρατού, DRDO, NTRO και του ITBP δεν είναι σε θέση ακόμα να προσδιορίσουν αυτά τα φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα.


Το 14 Σώμα, το οποίο φροντίζει για την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων κατά μήκος της Kargil-Leh και φροντίζει τα σύνορα με την Κίνα, απέστειλε εκθέσεις στο Αρχηγείο Στρατού σχετικά με τις θεάσεις των UFO από μια μονάδα ITBP στο Thakung κοντά στη λίμνη Pangong Tsο, δήλωσαν αξιωματικοί του Στρατού.
Οι εκθέσεις αναφέρουν ότι αυτές οι κιτρινωπές σφαίρες εμφανίζονται να απογειώνονται από τον ορίζοντα στην κινεζική πλευρά, και να διασχίζουν αργά τον ουρανό για τρεις έως πέντε ώρες πρίν εξαφανιστούν.

Οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι αυτά τα UFO  δεν ήταν κινεζικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή δορυφόροι.
 
Είπαν ότι ο στρατός είχε μεταφέρει επίσης μια κινητή επίγεια μονάδα ραντάρ ,και έναν αναλυτή φάσματος για την επαλήθευση της ταυτότητας του αντικειμένου, αλλά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το αντικείμενο που παρακολουθείται οπτικά, αναφέροντας ότι ήταν μη μεταλλικό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger