Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 15 ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1924, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ 88 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!


Πηγή atheatignosi: Ρωτήστε οποιοδήποτε παντρεμένο ζευγάρι αν ο γάμος τους θα είναι πλήρης χωρίς τις ρομαντικές φωτογραφίες για να τιμήσουν την τελετή.
Το κινεζικό αυτό ζεύγος έπρεπε να περιμένει 88 χρόνια έως ότου τελικά βγάλει την φωτογραφία για να θυμούνται την ιδιαίτερη ημέρα τους.
Το υπεραιωνόβιο ζευγάρι Wu Conghan, και Wu Sognshi, παντρεύτηκε στην επαρχία Σιτσουάν, στην Κίνα το 1924 και απο τότε δεν είχαν ποτέ την φωτογραφία του γάμου τους - μέχρι τώρα.
Ο Conghan 101, και η Sognshi, 103, είναι μαζί για περίπου εννέα δεκαετίες, και ευτυχώς παντρεμένοι για 88 χρόνια.
Πάντα ονειρεύονταν να έχουν μια φωτογραφία απο το γάμο τους , αλλά όταν παντρεύτηκαν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα.
Πρόσφατα το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα από μια επιχείρηση φωτογραφιών στην τοπική πόλη Nanchong στο Σιτσουάν και το ζευγάρι ντύθηκε με τα στολίδια του γάμου για τις σχετικές φωτογραφίες.
Ετοίμασαν τα σχετικά με οτιδήποτε έχει σχέση με τη μεγάλη μέρα, η νύφη επρόκειτο να ήταν τέλεια, εξασφαλίζοντας επίσης ότι και ο σύζυγός της θα έδειχνε τον καλύτερο εαυτό του με το λευκό πουκάμισο.

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα: Το ζευγάρι από Nanchong στο Σιτσουάν της Κίνας επαρχία παντρεύτηκε το 1924, και ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να τιμήσει την μνήμη μεγάλη μέρα τους
Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα: Το ζευγάρι από το Nanchong στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας  παντρεύτηκε το 1924, και ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να τιμήσουν αυτη τη μεγάλη μέρα.
Bridezilla: Sognshi κουμπιά πουκάμισο του συζύγου της για να βεβαιωθείτε ότι αυτός κοιτάζει το τέλειο γαμπρό πριν από τη φωτογραφική μηχανή
 Η Sognshi κουμπώνει το πουκάμισο του συζύγου της για να βεβαιωθεί ότι θα φαίνεται τέλειος γαμπρός στην κάμερα
Αιώνια ευδαιμονία: Το ζευγάρι ήταν μαζί για σχεδόν εννέα δεκαετίες
Αιώνια ευτυχία: Το ζευγάρι είναι μαζί για σχεδόν εννέα δεκαετίες
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger