Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ



Πηγή atheatignosiΜια γυναίκα απο τη Ρωσία κράτησε το νεκρό σώμα του συζύγου της στο διαμέρισμά της για τρία χρόνια, ενώ διέταζε τα παιδιά της  να τον ταίζουν και να του μιλάνε, με την ελπίδα ότι θα αναστηθεί, είπαν οι ερευνητές τη Δευτέρα.
Ο νεκρός άνθρωπος, ένας ιεραπόστολος της πεντηκοστιανής εκκλησίας, είχε ζήσει με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά του σε ένα χωριό στην περιοχή Yaroslavl στην κεντρική Ρωσία, μέχρι που πέθανε το 2009.

«Εδώ και τρία χρόνια, μεταξύ 14, Αυγούστου 2009 και 2 Ιούλ 2012, το πτώμα ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι σε ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα," δήλωσε ο ερευνητές σε δήλωση του στην οποία περιγράφονται τα αποτελέσματα του ελέγχου.
Η γυναίκα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές,  ήταν διανοητικά ασταθής, στο σπίτι-εκπαιδεύε τα παιδιά της και τους διέταζε να μην πούν σε κανέναν για το θάνατο του πατέρα τους.


"Όλο αυτό το διάστημα η χήρα συνέχισε να ζει στο διαμέρισμα με τα μικρά παιδιά της, και τους ζητούσε να πηγαίνουν καθημερινά στο δωμάτιο όπου είχε τοποθετήσει το σώμα του συζύγου της , να « μιλούν »στον πατέρα τους, και να τον « ταίζουν  » με ένα ζωμό που η ίδια έκανε.
Η ίδια απέφευγε να πηγαίνει στο δωμάτιο, φοβούμενη ότι θα αποτρέψει την ανάστασή του.
"Τα παιδιά, τα  οποία ανησυχούσαν για τη μητέρα τους και συνειδητοποίησαν ότι ο πατέρας τους ήταν νεκρός, της έλεγαν ότι του μιλούσαν, και έτρωγαν το φαγητό." 
Χρησιμοποίησαν επίσης αποσμητικό χώρου για να καλύψουν τη μυρωδιά της αποσύνθεσης του σώματος.
Όταν η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει σε άλλη πόλη, δύο από τα παιδιά, κορίτσια ηλικίας 14 ετών και εννέα, αποφάσισαν να απαλλαγούν από το σώμα, το έβαλαν σε πλαστικές σακούλες και το πέταξαν στους θάμνους.
Όταν το κεφάλι και το δεξί χέρι αποκολλήθηκαν απο το σώμα, τα παιδιά τα έριξαν χωριστά σε ένα κάδο σκουπιδιών.
Οι αρχές ξεκίνησαν μια έρευνα μετά την κοινοποίηση του μακάβριου ευρήματος. 
Η μητέρα δεν παρουσιάζει κίνδυνο για τον εαυτό της ή για τους άλλους, δήλωσαν οι ερευνητές, ενώ τα παιδιά της, υποβλήθηκαν σε ψυχολογική εξέταση, η οποία έδειξε ότι ήταν ψυχικά υγιείς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger