Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ BIGFOOT ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΝΣΑΣ {ΒΙΝΤΕΟ}


 Πηγή: atheatignosi: Ένα άτομο θεωρεί τώρα ότι ο Bigfoot ή Sasquatch περιπλανάται στις απομακρυσμένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου στο Μισούρι που δεν απέχει πολύ από το  Kansas City.
Αυτό που ακούει ο Scott Nelson στα ακουστικά του είναι κάτι παράξενο, ενοχλητικό και ανεξήγητο.
"Ναι, το έχω ακούσει να μιλάει. Και θα τον ακούσετε κι εσείς να μιλάει εδώ για μια στιγμή », δήλωσε ο Νέλσον όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Μεγαλοπόδαρος υπάρχει. 


Ο Νέλσον αποσύρθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό μετά από 17-χρόνια καριέρας ως κρυπτο-γλωσσολόγος, στην παρακολούθηση των ρωσικών επικοινωνιών και την αποκωδικοποίηση τους. Σήμερα είναι καθηγητής στο Κολέγιο Wentworth στο Μισούρι. 
"Λόγω του ό, τι έκανα στο Ναυτικό, για χρόνια και αρκετές χιλιάδες ώρες την επιτάχυνση της ανθρώπινης φωνής και την επιβράδυνση, θα μπορούσα να ανιχνεύσω τη γλώσσα σε αυτές τις φωνές».

Οι φωνήσεις συνελήφθησαν σε κασέτα μαγνητοφώνου στα βουνά στη Σιέρα Νεβάδα -από μια ομάδα κυνηγών στις αρχές της δεκαετίας του '70. Ο Nelson τους συνάντησε τυχαία πριν από λίγα χρόνια ενώ παράλληλα βοηθούσε το γιο του να γράψει ένα βιβλίο σχετικά με τον Bigfoot. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger