Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.... «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ»



Πηγή atheatignosi: Μέχρι το τέλος του 2012, στην Ουγκάντα το "Σκοτώστε τους ομοφυλόφιλους" θα γίνει νόμος. Η ιδιαίτερα θρησκευτική, και χριστιανική χώρα έχει προσπαθήσει να περάσει αυτό το νομοσχέδιο από το 2009, και αντιμετώπισε έντονες επικρίσεις σε διεθνές επίπεδο. 

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες απείλησαν να μειώσουν την οικονομική ενίσχυση στη χώρα εάν ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Η ομιλητής Rebecca Kadaga περιγράφει την ψήφιση του νομοσχεδίου ως «δώρο των Χριστουγέννων» για το λαό της Ουγκάντας. Ο νόμος θα διευρύνει την ποινικοποίηση των σχέσεων του ίδιου φύλου με τη διαίρεση της ομοφυλοφιλίας σε δύο κατηγορίες. διακεκριμένη ομοφυλοφιλία και το αδίκημα της ομοφυλοφιλίας »Διακεκριμένη ομοφυλοφιλία» ορίζεται απο τις ομοφυλοφιλικές πράξεις που διαπράχθηκαν από τους γονείς, τα οροθετικά άτομα, παιδεραστές και κατ 'εξακολούθηση παραβάτες. 

Αν καταδικαστεί, θα αντιμετωπίσει την ποινή του θανάτου. ... Το «αδίκημα της ομοφυλοφιλίας» περιλαμβάνει σεξουαλικές πράξεις του ίδιου φύλου  ή συνεύρεση σε μια γκέι σχέση, και θα διώκονται με ισόβια κάθειρξη.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger