Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ {ΒΙΝΤΕΟ}



Πηγή atheatignosi: Ο ελεύθερος συριακός στρατός έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου μετά απο την εμφάνιση βίντεο που παρουσιάζει μια ομάδα ανταρτών που εκτελούν περίπου 10 συλληφθέντες κυβερνητικούς στρατιώτες.
Το ανησυχητικό κλιπ, το οποίο έχει επώνυμα «συγκλονίσει» για τα ανθρώπινα δικαιώματα απο την ομάδα της Διεθνούς Αμνηστίας, παρουσιάζει τους αιχμάλωτους στρατιώτες, μερικοί από τους οποίους εμφανίζονται τραυματίες, συσσωρευμένοι μαζί στο έδαφος. 
Ακούγονται παρακαλώντας για τις ζωές τους, καθώς χλευάζονται και κλωτσιούνται από τα επαναστατικά στρατεύματα που έπειτα τους πυροβολούν.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για το βίντεο
Εκτελέσεις: Ανησυχητικές βίντεο έχει εμφανιστεί στο YouTube φαίνεται να δείχνει Συρίας αντάρτες εκτέλεση μιας ομάδας στρατιωτών της κυβέρνησης
Εκτελέσεις: Οι ενοχλητικές βιντεοσκοπημένες εικόνες έχουν εμφανιστεί στο YouTube και φαίνεται να δείχνουν σύριους επαναστάτες που εκτελούν μια ομάδα κυβερνητικών στρατιωτών.

Οι επαναστάτες ακούγονται κατονομάζοντας τους «σκυλιά του Assad», πριν από την πυροδότηση στο σώμα τους, καθώς βρισκόταν στο έδαφος.


Η ANN Harrison της Διεθνούς Αμνηστίας είπε σε μια δήλωση: «Αυτό το συγκλονιστικό βίντεο απεικονίζει ενα έγκλημα πολέμου σε εξέλιξη, και δείχνει μια παντελή περιφρόνηση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου από την ένοπλη ομάδα.

Ένας εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δήλωσε ότι εξέταζε το βίντεο. 
«Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι ότι αυτοί ήταν στρατιώτες, οι οποίοι δεν ήταν πλέον μάχημοι και ως εκ τούτου, σε αυτό το σημείο, φαίνεται ακριβώς σαν έγκλημα πολέμου. 



Τελική στιγμές: Οι στρατιώτες εμφανίζονται μαζί συσσωρεύονται στο έδαφος, παρακαλώντας για τη ζωή τους πριν από τους απαγωγείς τους ένα βήμα πίσω και τζάκι
Τελευταίες στιγμές: Οι στρατιώτες εμφανίζονται μαζί στο έδαφος, παρακαλώντας για τη ζωή τους.
Οι στρατιώτες συλλαμβάνονται ακούσει υπόμνημα για τη ζωή τους πριν από την σφραγίδα του.  Τα ανθρώπινα δικαιώματα Διεθνής Αμνηστία ομάδα περιγράφεται το υλικό ως «συγκλονιστική»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger