Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΗΠΑ: ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ {ΒΙΝΤΕΟ}



Πηγή atheatignosi: O Wesley Clark, Ανώτερος Διοικητής του ΝΑΤΟ, μαρτυρεί σε αυτό το 2-λεπτο βίντεο ότι οι ΗΠΑ σχεδίαζαν να ανατρέψουν επτά χώρες μετά την 9/11: το Ιράκ, τη Συρία, το Λίβανο, τη Λιβύη, τη Σομαλία , το Σουδάν και το Ιράν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το Πεντάγωνο παραδέχτηκε μια στρατηγική για να το πράξουν ( εδώ , εδώ , εδώ ):
  1. οι ΗΠΑ διεξάγει τρομοκρατικές ενέργειες σε χώρες που θέλουν να ελέγχουν,
  2. οι ΗΠΑ συνεχίζουν την τρομοκρατία για να προκαλούν με αντίποινες πράξεις,
  3. οι ΗΠΑ το ονομάζουν αντίποινη «τρομοκρατία» για να δικαιολογήσουν τις συγκεκαλυμμένες και προφανείς στρατιωτικές διαδικασίες για να νικήσουν τις στοχευμένες κυβερνήσεις.
Ως εκ τούτου, οι ΗΠΑ προκάλεσαν τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" ως πολιτική επιλογή ? η ​​9/11 ήταν η πρόφαση και όχι η αιτία.
Οι ΗΠΑ απορρίπτουν το κράτος δικαίου, παραβιάζουν τις υποχρεώσεις συνθήκης, σκοτώνοντας πάνω από ενα εκατομμύριο ανθρώπινα οντα από τις ένοπλες επιθέσεις της 9/11, και μέχρι στιγμής έχουν μακροπρόθεσμες δαπάνες $4 έως $6 τρισεκατομμυρίων στους αμερικανικούς φορολογούμενους ($40 - $60.000 ανά οικογένεια).
Αυτή η παράνομη πολιτική επιλογή των ΗΠΑ με τους επιθετικούς πολέμους έχει σκοτώσει 20 έως 30.000.000 ανθρώπους σε μυστικούς και φανερούς πολέμους από το 1945. Ακολουθεί μια μακρά ιστορία ψέματος ξεκινώντας μια συνθήκη που παραβιάζεται με επιλεκτικούς πολέμους για να κλέψουν γη και φυσικούς πόρους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger