Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΓΚΥΟΣ ΖΟΜΠΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΜΕΘΗΣ









Πηγή atheatignosi: Oχι δεν είναι νεκρή, είναι ζόμπι. Μία γυναίκα οδηγός, όπου η αστυνομία στην Αλαμπάμα σκέφτηκε ότι πυροβολήθηκε μοιραία στη ρόδα του αυτοκινήτου της, αποδείχθηκε ότι ήταν μια μεθυσμένη που είχε παρευρεθεί σε αποκριάτικο πάρτι και αποκοιμήθηκε φορώντας την αιματηρή στολή της εγκύου ζόμπι. Η αστυνομία στο Μπέρμιγχαμ ανέφερε την Πέμπτη ό, τι φάνηκε σαν πυροβολισμός .

Όταν έφθασε όμως η αστυνομία στο συμβάν, είπε ότι βρήκε το θύμα μεθυσμένο, να γέρνει μπροστά από τον τροχό του αυτοκινήτου της. "Μπορείτε να καταλάβετε γιατί κάποιος σκέφτηκε ότι είχε πυροβοληθεί,'' είπε ένας αστυνομικός στην αναφορά. " Είμαστε αβέβαιοι για το χρονικό διάστημα που ήταν στη διασταύρωση, αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν ήταν πολύ μεγάλο λόγω της θέσης.

Είναι μια πολυσύχναστη διασταύρωση και θα ήταν εύκολο να προκληθεί μια καθυστέρηση στην κυκλοφορία.
"Μπορώ να πω ότι δεν είμασταν απόλυτα σίγουροι τι αντιπροσώπευε το κοστούμι της, αλλά έμοιαζε να συνεπάγεται με το χρώμα του προσώπου και με αρκετό ψεύτικο αίμα. 
Εκείνη πίστεψε ότι οι αξιωματικοί την σύκωσαν πάνω, αλλά έπρεπε να την ξυπνήσουν επειδή καθόταν σε ένα σήμα κυκλοφορίας. 
Το αυτοκίνητο εξακολουθούσε ακόμα να τρέχει (με ταχύτητα) όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ξυπνήσουν. Το ψεύτικο αίμα και η έγκυος εμφάνιση ήταν όλα μέρος του κοστουμιού της.
atheatignosi.gr

2 σχόλια :

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger