Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ




Πηγή atheatignosi: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Καθολικοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο της Μαλαισίας για να δούν μια εικόνα σε ένα από τα παράθυρα, που όπως λένε μοιάζει με την Παναγία.  Σχεδόν 100 καθολικοί έμειναν στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανάβοντας κεριά, τραγουδώντας ύμνους και λέγοντας προσευχές.Πολλά τουριστικά λεωφορεία προστέθηκαν στο πλήθος. 
Μερικοί έχουν έρθει από τη Σιγκαπούρη, πάνω από 300 χιλιόμετρα μακριά, μόνο και μόνο για να δούν την εικόνα που βρίσκεται σε ένα παράθυρο του έβδομου ορόφου και που την περιγράφουν ως ένα θαύμα. "Πιστεύουμε ότι η Μαρία, η μητέρα του Ιησού, στέλνει ένα μήνυμα για μας, δεδομένου ότι μας κοιτάζει όλους προς τα κάτω, και στη συνέχεια σε μια σημαία της Μαλαισίας. 

Μπορούμε επίσης να δούμε επίσης και τον Ιησού μόλις  δύο παράθυρα μακριά από τη μητέρα του, όπου ο ίδιος κινείται επίσης, δεν είναι στατικός," είπε ο Eunice Φερνάντες, ο οποίος ζει κοντά στο ξενοδοχείο. 
Ο Πατέρας Andrew Lawrence, συντάκτης του μαλαισιανού καθολικού ενημερωτικού δελτίου Herald, δήλωσε ότι η εκκλησία θα πρέπει να ερευνήσει και να ελέγξει την αυθεντικότητα των εικόνων και "τις εμπειρίες των μαρτύρων". 
Οι Καθολικοί αποτελούν μια σημαντική μειονότητα σε σύγκριση με το μουσουλμανισμό που κυριαρχεί στη Μαλαισία.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger