Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ILLUMINATI: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2012 - ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΥΗΣΗΣ



Πηγή atheatignosi: Έχουμε δει σε προηγούμενα άρθρα ότι τα βραβεία μουσικής συχνά παρουσιάζουν τελετουργικά στοιχεία που απεικονίζουν την απόκρυφη εσωτερική-λειτουργία της βιομηχανίας του θεάματος. Οι περίτεχνες μουσικές παραστάσεις από αυτές τις επιδείξεις σχεδιάστηκαν για την προώθηση των τελευταίων singles των καλλιτεχνών, αλλά επίσης περιέχουν συμβολισμούς που αντανακλούν στη φιλοσοφία και την ατζέντα της ελίτ.
Στο άρθρο σχετικά με τα βραβεία VMA 2009, έχουμε δει ότι η Taylor Swift είχε υποστεί ένα συμβολικό τελετουργικό μύησης. Στην παρουσίαση της το 2012 στα Αμερικανικα μουσικά βραβεία, εμφανίζεται να υποβάλλεται σε μια άλλη μύηση, μετέχοντας στο"Good Girl Gone Bad" με ένα μετασχηματισμό που συμβολίζεται με χρωματικούς κώδικες. 

Η Swift ξεκινά την παράσταση της με ενα παρθενικό λευκό φόρεμα. Παρατηρήστε το μοτίβο με τα μασονικά πατώματα σκακιέρας σε κάθε πλευρά της.
Η παράσταση της λαμβάνει χώρα σε αυτό που μου αρέσει να αποκαλώ μια «σφαίρα Illuminati»: Τα συμβαλλόμενα μέρη οι μασκοφόροι είναι καλυμμένοι, και είναι γνωστό ότι μετατρέπονται σε ενθουσιώδη όργια (δείτε την ταινία Μάτια Ερμητικά Κλειστά ). Για αιώνες, η απόκρυφη ελίτ απολαμβάνουν αυτές τις σφαίρες μεταμφίεσης. Σε πιο μυστικοπαθείς κύκλους, τα γεγονότα αυτά χρησιμοποιήθηκαν επίσης για τη μύηση νέων μελών.
Η Taylor Swift ξεκινά την παράσταση της με ένα λευκό φόρεμα, που αντιπροσωπεύει την αγνότητα και την αθωότητα. Αυτή είναι η νέα υποψήφια που καλωσορίζεται από δύο καλυμμένα άτομα Στο βάθος, βλέπουμε ένα πάτωμα σκακιέρας, η εθιμοτυπική μασονική επιφάνεια στην οποία εμφανίζονται τα μετασχηματιστικά τελετουργικά.
Η Swift χορεύει αθώα και ενώνεται με κάποια απο τα καλυμμένα πρόσωπα για λίγο.

Ποιά είναι αυτά τα απρόσωπα άτομα;
Στη συνέχεια, εμφανίζεται η μετατροπή της.

Η Swift περιβάλλετε από ένα σωρό ανθρώπους φορώντας ένα φόρεμα κόκκινο με μαύρο  - σύμβολο της θυσίας κατά την μύηση.
Μετά τη μύηση της Swift, το σύνολο σκοτεινιάσει και τα πράγματα γίνονται πιό απειλητικά.

Μετά απο τον αθώο χορό, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο σεξουαλικά.

1 σχόλιο :

  1. εγώ σας προτείνω να σταματήσετε να γράφετε τέτοιες ηλιθιότητες γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που τα πιστεύουν...επίσης επειδή πάω στοίχημα ότι ούτε που ξέρετε ποια είναι η τέιλορ προσέξτε λίγο τί γράφετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger