Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ Ο ΟΗΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


agenda21 dees
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη.
Στο τέλος υπάρχει η επίσημη διαφήμιση του ΟΗΕ και το βίντεο όπου εξήγησα τα πάντα εδώ και χρόνια.
Δείτε λοιπόν τι ακριβώς ισχύει και τι ψηφίστηκε από το 1992, με σκοπό δήθεν την καλύτερη διοαβίωση των ανθρώπων και πάνω από όλα την προστασία του περιβάλλοντος.
Έτσι ξεκίνησε το πράσινο, γενικά, κίνημα.
ΑΤΖΕΝΤΑ 21
Για να μπορέσει το σύστημα συνεργασίας της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας να προχωρήσει και να ελέγξει με μία παγκόσμια χούντα όλο τον κόσμο - αυτό που ονομάζουμε χούντα του Αντιχρίστου - πρέπει να συγκεντρώσει όλο τον πληθυσμό της Γης, όσον τουλάχιστον αφήσει ζωντανό ο διατροφικός κώδικας που εκδώσανε, ο οποίος θέλει να τον εξαφανίσει, ώστε οι άνθρωποι να είναι λίγοι και να ελέγχονται. Για να μπορέσει να γίνει αυτό εφαρμόζουν ένα σχέδιο, το οποίο πέρασαν με το γενικό όνομα Ατζέντα 21. Μ' αυτό καλούν ουσιαστικά σε δράση όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι με καλή διάθεση και καλό σκοπό θέλουν να βοηθήσουν τον πλανήτη Γη, που δήθεν καταστρέφεται μέσω της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούν όχι μόνον απλούς εθελοντές, αλλά και κυβερνήσεις, οργανώσεις, κόμματα, διάφορες ομάδες. Όλα τα κόμματα σε όλα τα κράτη, φαγώθηκαν να μιλούν για πράσινες αναπτύξεις, για οικολογίες κ.λ.π.
Εσείς θα αποφασίσετε αν αυτό το πράγμα, αν αυτό το εξάμβλωμα, που λέγεται Ατζέντα 21, έχει αποφασιστεί για καλό σκοπό. Ψηφίστηκε από τον ΟΗΕ στις 14 Ιουνίου 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο από 178 αρχηγούς κρατών, όταν στην Ελλάδα ήταν πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Για να βάλουν την υπογραφή τους, τους είπαν τότε, ότι το σχέδιο είναι για το καλό του πλανήτη, ο οποίος κινδυνεύει από υπερθέρμανση και από ξηρασία και ότι δεν θα υπάρχουν φαγητά και σπαρτά. Τους είπαν ότι με το σχέδιο αυτό, ο πλανήτης μας θα είναι επιτέλους ασφαλής.
Το 2007 μας έλεγαν στα δελτία ειδήσεων ότι δεν υπάρχουν ρύζια και σιτηρά στον κόσμοκαι όλοι θα πεθάνουν από την πείνα και κανείς δεν βγήκε να πει κάτι.
Εάν κάποιος άλλος βγει σε κάποια εκπομπή και πει κάτι που δεν «αρέσει», αμέσως τον ελέγχουν, τον παίρνουν τηλέφωνο και τον κυνηγούν λέγοντάς του να σταματήσει. Οι τηλεπαρουσιαστές και οι τηλεπαρουσιάστριες λένε ό,τι θέλουν τα λαμόγια του συστήματος. Έλεγαν, λοιπόν, στα δελτία ειδήσεων, ότι θα πηγαίνουμε σε κάδους απορριμμάτων για να ψάχνουμε τροφή, ότι δεν θα υπάρχουν σιτηρά, ότι εκτοξεύτηκε η τιμή ρυζιών και σιτηρών και ότι θα ψάχνουμε στους κάδους να τρώμε λεμονόκουπες!
Παρακαλώ θυνηθείτε το. Είναι τρομερό. Στημένη πρόστυχη προπαγάνδα.
Μ' αυτόν τον τρόπο βγαίνουν οι ειδήσεις, αφού κανένας παρουσιαστής ή παρουσιάστρια δεν έχει άποψη. Διαβάζει από ένα μόνιτορ, που είναι στημένο απέναντί του και μεταφέρει αυτά που του γράφει κάποιος άλλος. Κι αυτός που τα γράφει, τα έχει βρει σε κάποιο έγκριτο ειδησεογραφικό πρακτορείο, το οποίο κι αυτό από κάπου αλλού τα βρήκε.
Μας λένε, επίσης, ότι θα λιώσουν οι πάγοι της Ανταρκτικής ή ότι θα υπάρχουν μόνο το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν καθόλου πάγοι. Και αυτοί που θα λιώσουν, θα κάνουν πόλεις, όπως η Βενετία, η Θεσσαλονίκη και άλλες παραθαλάσσιες πόλεις να πλημμυρίσουν (παρά το γεγονός ότι πάγους δεν έχει εκεί, όπως αναφέρω στους τόμους 4, 5 και 6 του βιβλίου μου «Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας» για το σχέδιο Βαστραμόν-Επανάκτηση).
Και πράγματι, οι πάγοι του βόρειου Πόλου, έλυωσαν όλοι.
Που πήγαν όμως τα νερά;
Γιατί δεν πλημυρίσαμε;
Κανείς δεν αναρωτιέται τι έγιναν τα νερά.
Δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα λυωμένου πάγου!!!
Όταν ο μέσος πολίτης δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, γιατί να ενδιαφερθεί για οτιδήποτε άλλο;
Ήταν ένα μεγάλο τεστ του ύψους της αναισθησίας και της χαϊβανίτιδας του παγκόσμιου πληθιυσμού.
Μας λένε πολλά για την κλιματική αλλαγή. Όλα είναι παραμύθια! Έχουν πλευρίσει ανθρώπους με οικολογική συνείδηση, αγωνιστές και τους έχουν πείσει για την επικείμενη καταστροφή του πλανήτη. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, διότι όλοι θέλουμε να έχουμε έναν πλανήτη, καθαρό, όμορφο, πράσινο για τα παιδιά μας. Αυτοί, όμως, που δεν θέλουν τέτοιο πλανήτη είναι εκείνοι, που έβγαλαν το σχέδιο. Αυτοί δεν θέλουν πράσινο, αλλά γκρι πλανήτη χούντας, όπου θα ζούμε όλοι σε φυλακές ετοιμασμένες ειδικά για μας. Ένα πλανήτη φυλακή.
Στις 14 Ιουνίου 1992 υπογράφηκε, λοιπόν, από 178 πρωθυπουργούς και αρχηγούς κρατών η Ατζέντα 21, αποτελούμενη από 351 σελίδες και πολλές διατάξεις. Ταυτόχρονα, όμως, εκδόθηκαν και τοπικές ατζέντες 21 για κάθε κράτος, ώστε κάθε κράτος να ενεργήσει ανάλογα για να σωθεί δήθεν ο πλανήτης από την υπερθέρμανση, η οποία στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ο πλανήτης - λένε - υπερθερμαίνεται από οποιαδήποτε δραστηριότητα του ανθρώπου. Είτε με τις αγελάδες του, είτε με τα εργοστάσιά του, είτε με τα αυτοκίνητά του, είτε με τα μωρά του!
Και στα μωρά ακόμα ζήτησαν να βάλουν φόρους, βάλτε φόρο στα μωρά, γιατί καταστρέφουν το κλίμα!
Και εννοείται φορολογήθηκαν και τα παιδιά και λόταν το έλεγα, και πάλι με κορόϊδευαν και με κατηγορούσαν για κινδυνολόγο και πάλι όμως δικαιώθηκα, γιατί όταν ξεκίνησα την τηκλεόραση, ήμουν αποφασισμένος να βάλω μπουρλότο στις συνειδήσεις των ανθρώπων και να κάψω την κουρτίνα που κρύβει το παρασκήνιο.
Μέχρι κι αυτό λοιπόν είπαν τα λαμόγια , που προωθούν αυτό το παμπόνηρο σχέδιο, το οποίο εκμεταλλεύεται εκείνους, οι οποίοι καλή τη πίστει σπεύδουν να βοηθήσουν στον αγώνα για την σωτηρία του πλανήτη, ο οποίος στην ουσία δεν κινδυνεύει! Μας λένε ότι όλη η ανθρώπινη δραστηριότητα παράγει αέρια, αέρια του θερμοκηπίου, τα οποία καλύπτουν μ' ένα λεπτό στρώμα τον πλανήτη γύρω-γύρω, με αποτέλεσμα η ηλιακή ακτινοβολία, η θερμική ενέργεια του Ήλιου, να μην μπορεί να ανακλαστεί και να φύγει το βράδυ στο διάστημα. Λένε ότι αυτά τα αέρια εμποδίζουν, εγκλωβίζουν την ηλιακή ακτινοβολία ανάμεσα στο στρώμα των αερίων του θερμοκηπίου με πιο επικίνδυνο απ' όλα το διοξείδιο του άνθρακα. Έχουν ενοχοποιήσει το διοξείδιο του άνθρακα, πράγμα που είναι μεγάλο ψέμα, αφού αυτό, είναι εκείνο το οποίο «αναπνέουν» τα φυτά και μετά δίνουν οξυγόνο,
Ο πλανήτης, λοιπόν, γι' αυτό το λόγο ζεσταίνεται - λένε - και γι' αυτό θα λιώσουν οι πάγοι, θα κοπούν τα ρεύματα των ωκεανών, θα σταματήσει το γλυκό κλίμα. Άλλες φορές λένε ότι θα έχουμε ξηρασία, ότι δεν θα έχουμε νερό να πιούμε, ενώ άλλες φορές λένε ότι τελικά θα έχουμε παγετώνες, ότι θα πεθάνουμε από το κρύο. Όποια βλακεία τους έρθει στο μυαλό λένε!
Πρόσφατα γυρίστηκε ένα βίντεο, όπου αποδεικνύεται από επώνυμους και φτασμένους καθηγητές από όλο τον κόσμο ότι αυτό, που προσπαθούν να περάσουν, είναι παραμύθι και δεν ισχύει. Στο βίντεο, το οποίο μάλιστα προβλήθηκε και σε ελληνικό κανάλι, φαίνεται καθαρά από πολλά e-mail που κλάπηκαν ότι κάποιοι τα «πήραν χοντρά» για να λένε ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται ή ότι κάποιοι εκβιάστηκαν.
Όποιοι, μάλιστα, στα ντοκιμαντέρ, που γυρίζουν - ακόμα και τσόντα να είναι - πετάνε μέσα και μια κουβέντα «λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη» ή στα βιβλία, που εκδίδουν για την εκμάθηση αγγλικών για παιδιά, βάζουν και μία άσκηση για την «υπερθέρμανση του πλανήτη», χρηματοδοτούνται γι' αυτές τους τις δραστηριότητες!
TO ΣΧΕΔΙΟ IRON MOUNTAIN
Το 1962 σκότωσαν τον Κένεντυ, τον Πρόεδρο της ειρήνης όπως τον αποκαλούσαν, επειδή λένε ότι είχε ταχθεί υπέρ της ειρήνης. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Όταν ο Κένεντυ ήταν Πρόεδρος, πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας εισέδυσαν μέσα στο προσωπικό του Λευκού Οίκου, που ήταν το επίγειο άντρο της Λευκής Αδελφότητας και έπεισαν τον Κένεντυ ότι είναι καλό να βρει έναν τρόπο να κυβερνά τον κόσμο χωρίς πολέμους.
Διότι λόγω της ύπαρξης των πυρηνικών είναι επικίνδυνο να κάνεις πολέμους και μέσω αυτών και των τραπεζικών δανείων να πιέζεις κράτη καταστρέφοντας τις οικονομίες τους.
Αν και γίνονται διάφοροι έλεγχοι, μπορεί να βρεθεί ένας τρελός Ρώσος και να διαλύσει τα πάντα, του είπαν. Οι πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας του είπαν: καλό είναι να δημιουργήσεις μία μέθοδο παγκόσμιας διακυβέρνησης χωρίς πόλεμο. Πίσω από τους πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας ήταν οι πράκτορες της Αδελφότητας της Αλήθειας, οι οποίοι ήθελαν να αυξηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και να σταματήσουν οι πόλεμοι.
Ο Κένεντυ δημιούργησε τότε μια ομάδα 15 επιστημόνων και τους είπε: θέλω ν' αποσυρθείτε σε μια οχυρή τοποθεσία, στο Σιδερένιο Βουνό, στο Iron Mountain και να μου βρείτε την μέθοδο ειρηνικής διακυβέρνησης.
Το Iron Mountain είναι μία οχυρή τοποθεσία στα έγκατα της Γης. Μπαίνεις στο βουνό, κατεβαίνεις με ασανσέρ κι εκεί μέσα είναι κρυμμένα όλα τα αρχεία των πολυεθνικών και των τραπεζών για να μη χαθούν ποτέ ό,τι και να συμβεί. Θα πάτε εκεί μέσα - λέει - και θα μου κάνετε ένα σχέδιο διακυβέρνησης του πλανήτη με ειρήνη και όχι πόλεμο.
Η Λευκή Αδελφότητα ανακάλυψε το σχέδιο της Μαύρης και την επόμενη χρονιά, το 1963, σκότωσε τον Κένεντυ και τοποθέτησε άλλον πρόεδρο στον Λευκό Οίκο. Αλλά όταν η Λευκή Αδελφότητα είδε το σχέδιο, σκέφτηκε: αυτό είναι πολύ καλό για τις μέρες, που θα φέρουμε τον Αντίχριστο, ή την παγκόσμια χούντα.
Για την ώρα, όμως, θα έχουμε πολέμους. Πόλεμο στο Βιετνάμ, στη Σερβία, στο Ιράκ, πόλεμο στο Αφγανιστάν, τρομοκρατία παντού. Ωστόσο, κάντε το σχέδιο. Το 1966 το σχέδιο ήταν έτοιμο παίρνοντας το όνομα The Iron Mountain Report (η αναφορά από το Σιδερένιο Βουνό).
Με δυο κουβέντες το σχέδιο έλεγε ότι αυτά, τα οποία πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας πολέμους στην παγκόσμια διακυβέρνηση είναι: πρώτον, να βάζουμε τους ανθρώπους να τα ακουμπάνε για το καλό της χώρας τους ή της συμμαχίας της και δεύτερον, να πεθαίνουν. Εμείς σας το δίνουμε αυτό μέσω ειρήνης. Μόνο που για να πειστούν οι άνθρωποι να το κάνουν αυτό, πρέπει να τους δώσουμε έναν μεγάλο παγκόσμιο κίνδυνο, έναν τρομακτικό κίνδυνο, που θα τους ψαρώσει απόλυτα. Θα πούμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, οπότε τα πάντα θα πρέπει να θυσιαστούν στον βωμό του πράσινου πλανήτη. Και ο κίνδυνος αυτός ήταν ο κίνδυνος υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Με ποιο τρόπο θα τα ακουμπούσαν οι άνθρωποι; Με πράσινους φόρους, αυτούς, τους οποίους πληρώνουμε τώρα. Και πώς θα πεθαίνουν οι άνθρωποι; CodexAlimentarius, δηλαδή με τον τρόπο που θα τους ταΐζουμε, θα τους πεθαίνουμε. Είναι πολύ απλό!
Το 1992 αποφασίστηκε να αρχίσει η εφαρμογή, που έπρεπε να τελειώσει το 2005. Αλλά λόγω του Πούτιν δεν τελείωσε. Γι' αυτό ο Μπάνκι Μουν, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, είπε στη μεγάλη συνεδρίαση του ΟΗΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2010: πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας (letussendastrongmessageofhope) ότι μπορεί να εφαρμοστεί τελικά η Ατζέντα 21 και να κρατήσουμε την υπόσχεση (letuskeepthepromise). Μόνο που δεν μας είπε σε ποιους υποσχέθηκε και τι υποσχέθηκε. Λέει: επιταχύνετε την πρόοδο για να πετύχουμε τους στόχους μας (accelerateprogresstoreachthegoalsbytheir 2015 targetdate) μέσα στην ημερομηνία που θέλουν, δηλαδή μέχρι το 2015.
Ποιους στόχους; Τους στόχους της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης της Ατζέντας 21, την οποία - αν διαβάσει κάποιος - θα πει τι ευγενείς σκοποί είναι αυτοί, τι ευγενείς άνθρωποι είναι αυτοί που την έγραψαν! Αν, όμως, οι στόχοι της συνδυαστούν όλοι μαζί, θα πάθετε την πλάκα σας!
Οι σκοποί, λοιπόν, είναι οι εξής:
1. μία παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.
2. κατάργηση βιομηχανίας και εφαρμογή της πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης. Θα γίνει αποβιομηχάνιση όλης της Μεσογείου στην Ευρώπη, της Βορείου Αμερικής και της Ρωσίας. Εκεί, βέβαια, είναι μεγάλο το πρόβλημα, με τον Πούτιν. Διότι πώς θα κάνουν αποβιομηχάνιση στον Πούτιν; Ο Γκορμπατσόφ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θέλει να σώσει το περιβάλλον μαζί με τον Αλ Γκορ, πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τον Καναδο-Eβραίο Μωρίς Στρονγκ, λογάριαζαν ότι θα ρίξουν την Σοβιετική Ένωση. Αυτοί οι τρεις έχουν πάρει εργολαβικά την πράσινη ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο και συγκεντρώνουν τους πράσινους φόρους της βιώσιμης ανάπτυξης των 25 και πλέον τρις δολαρίων κάθε χρόνο. Βιώσιμη ανάπτυξη σημαίνει: κλείστε όλα τα εργοστάσια στις περιοχές που ανέφερα, πηγαίνετέ τα σε τριτοκοσμικές χώρες, όπου ελέγχουν τα πάντα αυτοί οι τρεις, με εταιρίες ιδιωτικές και φυσικά πάρτε και τους πόρους: φυσικά αέρια, άνθρακες, πετρέλαια, χρυσό, βοξίτες, ουράνιο. Από τον Πούτιν, όμως, πώς είναι δυνατόν να τα πάρουν; Τότε είναι σίγουρο ότι θα γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, διότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Πούτιν να παραχωρήσει τα ρωσικά εργοστάσια και τους ρωσικούς φυσικούς πόρους.
3. υπερ-φορολόγηση των επιχειρήσεων μέχρι να κλείσουν. Να μην υπάρχει καθόλου ιδιωτική πρωτοβουλία. Δεν μπορείς να έχεις επιχείρηση, διότι οποιαδήποτε επιχείρηση μολύνει δήθεν το περιβάλλον. Γιατί το λένε αυτό; Διότι ο πραγματικός σκοπός τους είναι να μην υπάρχει μεσαία αστική τάξη, όλοι να γίνουν αυτό που η Αγία Γραφή ονομάζει δούλοι. Δούλος στην Αγία Γραφή σημαίνει υπάλληλος (από το δουλεύω) και όχι ο σκλάβος. Εξάλλου, και στην αρχαία Ελλάδα δούλος ήταν αυτός που δούλευε, αυτός που εργαζόταν.
4. υπερ-φορολόγηση ιδιοκτησίας μέχρι να μην έχει κανείς σπίτι. Διότι όταν έχεις σπίτι, μολύνεις δήθεν το περιβάλλον.
5. υπερ-φορολόγηση αυτοκινήτων μέχρι να μην υπάρχουν αυτοκίνητα. Αυτά είναι πράγματα, τα οποία ζούμε σήμερα. Είναι καλό, βέβαια, να μην ρυπαίνουν τα αυτοκίνητα, αλλά ποιος είναι ο σκοπός πίσω από όλο αυτό το project, πίσω απ' όλο αυτό το εγχείρημα; Ο καθένας από μας θα μπορούσε να πει «έλεος πια, εδώ καταστρέφεται ο πλανήτης», μόνο που ο πλανήτης δεν καταστρέφεται!
6. περιορισμός των ανθρωπίνων όντων σε συγκεκριμένες περιοχές, δηλαδή γκετοποίηση και απόλυτος έλεγχος των εντόπιων, αλλά και των μεταναστευόντων πληθυσμών. Θέλουν να δημιουργήσουν no human zones (ζώνες χωρίς ανθρώπους). Σε χάρτη, που συντάχτηκε για την Aμερική, φαίνεται ότι σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν τους ανθρώπους σε συγκεκριμένες περιοχές κοντά στον Ατλαντικό και Ειρηνικό ωκεανό και κοντά στις μεγάλες λίμνες στο Wisconsin. Και θα ρωτήσει κανείς: γιατί κοντά στα νερά; Θα το δούμε παρακάτω!
7. μετακινήσεις μόνο με ποδήλατα ή με κρατικά ηλεκτρικά τραίνα, για να μη μολύνεται δήθεν το περιβάλλον. Μόνο που αυτό το κάνουν για να μην υπάρχει αυτονομία και ανεξαρτησία κίνησης. Γιατί, πόσο μακριά μπορεί να πάει κανείς με το ποδήλατο;
8. ολοήμερη δουλειά μόνο στο δημόσιο ή σε ελεγχόμενη πολυεθνική (απ' τις πέντε εταιρίες θα μείνει μία, η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ). Ξεχάστε το, ιδιοκτησία δεν θα υπάρχει, δεν θα υπάρχει τίποτα. Αυτό προβλέπει η Ατζέντα 21 ότι θα συμβεί στο τέλος.
9. ολοήμερο σχολείο, μέσα από το οποίο το παγκόσμιο κράτος θα ελέγχει και θα εκπαιδεύει τα παιδιά, ώστε να γίνονται υπάκουοι και χρήσιμοι παγκόσμιοι πολίτες-δούλοι. Αφού, λοιπόν, μας έκαναν σκλάβους με το να εργάζεται ο πατέρας και η μητέρα όλη την ημέρα σε μία, σε δύο ή και σε περισσότερες δουλειές, τα παιδιά μας θα πηγαίνουν στο ολοήμερο σχολείο για ν' ακούν όλη την ημέρα την προπαγάνδα, η οποία περνά πολύ έξυπνα και ωραία. Η γυναίκα - λέει - χειραφετήθηκε, βγήκε στην αγορά εργασίας. Πολύ ωραία είναι αυτά, αλλά για να βγει στην αγορά εργασίας, παράτησε τα παιδιά της. Η μάνα, όμως, είναι εκείνη, η οποία με την στοργή και την αγάπη της νουθετεί και μεγαλώνει τα παιδιά της. Έτσι, τουλάχιστον, έχει οριστεί, έτσι είναι ο κανόνας. Ο πατέρας είναι εξαίρεση, γιατί πόσοι πατεράδες μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά; Πήραν τη μάνα, λοιπόν, από το σπίτι, την έβγαλαν να δουλεύει έξω, να φέρνει κάποια χρήματα στο σπίτι (τον μισό ή και όλο μισθό της, βέβαια, τον τρώει στις γυναίκες που κρατούν τα παιδιά ή στο πάνε-έλα) και η γυναίκα αισθάνεται ευτυχής που απελευθερώθηκε. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι έγινε δούλα των αφεντικών των παιδιών της, τα οποία έμειναν στα σχολεία της Νέας Τάξης. Το δήλωσε και ο ίδιος ο Νικ Ροκφέλερ: «Κατορθώσαμε να μας παραδώσουν οι άνθρωποι τα παιδιά τους, να τους μάθουμε εμείς ό,τι θέλουμε».
10. παγκόσμιος έλεγχος της τεχνολογικής ανάπτυξης, τον οποίο η παγκόσμια κυβέρνηση και τα τοπικά όργανα θα χρησιμοποιεί για πλήρη καταγραφή των τοπικών πληθυσμών με μικροτσίπ κ.λ.π.
11. μείωση του πληθυσμού των ανθρωπίνων όντων λόγω έλλειψης τροφών και λόγω ποιότητας τροφών. Πριν από μερικά χρόνια ο Πρίγκιπας της Αγγλίας είχε δηλώσει ότι «θα ήθελα - αν ξαναζούσα - να είμαι ιός και να έρθω να καταστρέψω τον κόσμο»! Αλλά και ο Πιάνκα είχε δηλώσει ότι «οι ιοί έιτζ και έμπολα δεν είναι καλοί, φέρτε άλλους για να εξαφανιστεί το 90% των ανθρώπων της Γης»!
12. παραγωγή πολιτών με μειωμένη μόρφωση και χαμηλά εισοδήματα. Διότι - λένε - όποιος είναι μορφωμένος, έχει υψηλότερα εισοδήματα, άρα έχει ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο κι επομένως δαπανά περισσότερο, έχει αυξημένο καταναλωτισμό. Για τον καταναλωτισμό του μπορεί να έχει 2-3 αυτοκίνητα, τα οποία μολύνουν το περιβάλλον, μπορεί να έχει ανοικτό παραπάνω το αιρ κοντίσιον και για να τα έχει όλα αυτά, πρέπει κάποια εργοστάσια να δουλεύουν περισσότερο για να του τα δώσουν, τα οποία, επίσης, μολύνουν το περιβάλλον. Έτσι - για να μην μολύνεται το περιβάλλον - δεν πρέπει να υπάρχει καταναλωτισμός και βεβαίως οι άνθρωποι πρέπει να είναι αμόρφωτοι. Πρόκειται για μία απάτη, μία γελοιότητα, διότι το περιβάλλον δεν μολύνεται στο βαθμό που μας λένε, καθώς το σύνολο του διοξειδίου του άνθρακα, το οποίο οι ανθρώπινες δραστηριότητες δίνουν στο περιβάλλον, είναι το ένα χιλιοστό απ' το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο εκπέμπεται από τους ωκεανούς, επειδή αυτοί βομβαρδίζονται από την ηλιακή ακτινοβολία κάθε μέρα. Ακόμα και 100 αυτοκίνητα να είχε ο καθένας μας, δεν θα μπορούσε να επηρεάσει το περιβάλλον. Όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος υπερθερμαίνονται ή ψύχονται ανάλογα με την ηλιακή ακτινοβολία. Όλα τα άλλα είναι ψέματα. Όλα ελέγχονται από αλλού. Αν έχουν λιώσει οι πάγοι στο Βόρειο Πόλο, πού έχουν πάει τα νερά; Γιατί δεν πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη, ο Πειραιάς, η Βενετία; Άρα, άλλος είναι ο λόγος, για τον οποίο οι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι μορφωμένοι - και όχι για να μην υπερ-καταναλώνουν και καταστρέφουν το κλίμα. Αν κάποιος λέει και διαδίδει για τις κλιματολογικές αλλαγές, είναι καλός και τον προμοτάρουν σε οτιδήποτε θελήσει να κάνει. Λέει κάποιος ότι «θέλω να κάνω ένα ντοκιμαντέρ - για παράδειγμα - για ποδήλατα ή για κάμπιες κι εκεί μέσα θ' αναφέρω και θα περάσω το μήνυμα για τις κλιματολογικές αλλαγές και για τον πράσινο πλανήτη». Όλες οι πόρτες τότε τού ανοίγονται και πέφτει το χρήμα, όπως καταγγέλλουν δημόσια αυτοί, που έχουν τα στοιχεία.
13. για να επιτευχθούν όλα αυτά θα παρασχεθεί κάθε είδους δάνειο, το οποίο θα κριθεί απαραίτητο και στη συνέχεια το χρέος θα χρησιμοποιηθεί για να πιεστούν οι λαϊκές μάζες και τα κράτη, ώστε να φθάσουν στο σημείο να αποποιηθούν την εθνική τους κυριαρχία. Όλα αυτά μυρίζουν Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!
Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Τι θεωρείται απ' την Ατζέντα 21 βιώσιμη και τι μη βιώσιμη ανάπτυξη; Ποια είναι εκείνα, που δεν θέλει η Ατζέντα 21, ποια είναι η μη βιώσιμη ανάπτυξη;
Αυτά που δεν θέλει η Ατζέντα 21 είναι τα εξής:
1. οι μονοκατοικίες, όπου ζει μόνο μία οικογένεια. Είδαμε πρόσφατα και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η επέκταση των πόλεων, τα σχέδια παγώνουν εκεί που είναι οι πόλεις. Ακούστηκε, μάλιστα, και κάτι γενικότερο ότι δεν θα μπορεί κανείς να κτίζει σε 4 στρέμματα, αλλά σε 10, ότι «δεν θα απομακρύνεστε από τις πόλεις, γιατί γκετοποιούνται και δεν πρέπει να απλώνονται». Αυτοί που μας ανάγκασαν να κάνουμε αυτές τις ευγενείς σκέψεις, τι σχέδια έχουν; Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει: «Μην κάνετε μεγάλα σπίτια, θα σας φέρουν κι άλλους να ζείτε μαζί». Όλοι βιώνουμε τον ενεργειακό έλεγχο των κτιρίων. Μας λένε συνεχώς: «ελέγξτε ενεργειακά τα κτίρια, πάρτε πιστοποιητικά τύπου Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ και δεν συμμαζεύεται.
2. Σου δίνω τα μισά λεφτά για να αλλάξεις κουφώματα, διότι όταν δεν χάνεις την ψύξη το καλοκαίρι και τη θερμότητα τον χειμώνα, δεν θα ξοδεύεις παραπάνω ενέργεια. Για να ξοδέψεις περισσότερη ενέργεια, θα πρέπει να δουλεύει περισσότερο το εργοστάσιο που την παράγει για να σου τη στείλει και έτσι μολύνει το περιβάλλον. Γι' αυτό, πρέπει να θωρακίσεις ενεργειακά τον χώρο σου - όχι μόνο τα παράθυρα, αλλά και τους τοίχους - και να μην ξοδεύεις τζάμπα ηλεκτρική ενέργεια». Θα μπαίνει μετά μέσα στο σπίτι ο πιστοποιημένος μηχανικός, θα βγάζει έναν συντελεστή και θα εκδίδει ένα πιστοποιητικό, που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις. Υποχρεούσαι να έχεις αυτό το πιστοποιητικό ενεργειακής πιστοποίησης και πληρότητας του κτιρίου, διότι διαφορετικά δεν μπορείς ούτε να το πουλήσεις ούτε να το νοικιάσεις.
Έτσι, με τον τρόπο αυτό ήδη στην Αμερική γίνονται τα εξής: ο ιδιωτικός υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας μπαίνει μέσα στο σπίτι του κάθε Αμερικανού και εφαρμόζει τον Διεθνή Κώδικα Κτισίματος Σπιτιών (International building code). Λέει: «αυτό το παράθυρο μπάζει, φάε ένα μήνα φυλακή και πρόστιμο 555 δολάρια τώρα». Κατ' αυτόν τον τρόπο έχουν αρχίσει ήδη να δημιουργούνται οι νέο-άστεγοι της Αμερικής. Εάν έχεις δέκα παράθυρα, που μπάζουν; Πλήρωνε τώρα 5.500 δολάρια και φάε δέκα μήνες φυλακή. Αν δεν έχεις να πληρώσεις, σου λέει «παράτα το σπίτι και φύγε, γιατί είναι ενεργοβόρο και κάνει κακό στη φύση». Είναι δυνατόν αυτοί οι Νεφελίμ να είναι τόσο ευαισθητοποιημένοι και να ενδιαφέρονται για το καλό του πλανήτη, για τις πεταλούδες, για τα ρυάκια; Καταλαβαίνετε πόσο στημένη είναι αυτή η απάτη;
Κάποια στιγμή θα έρθει και στην Ευρώπη ο αμερικάνικος νόμος και θα λέει: «τι είδους πιστοποιητικό σας είχε δώσει ο πράσινος ελεγκτής σας; Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η; Αν είσαι κατηγορίας Α, επειδή ούτως ή άλλως κάτι ξοδεύεις, θα μου δίνεις 100 ευρώ τον χρόνο ή θέλω ένα ευρώ το τετραγωνικό τον χρόνο. Αν είσαι κατηγορίας Β, θέλω 2 ευρώ το τετραγωνικό, αν είσαι Γ, θέλω 3 ευρώ κι αν είσαι Δ θέλω 4 ευρώ. Αν πάλι είσαι κατηγορίας Ε, απαγορεύεται να κατοικείς και να χρησιμοποιείς το σπίτι. Ή θα πληρώσεις κανένα κατοστάρικο χιλιάδες για να το φτιάξεις και να το θωρακίσεις ενεργειακά, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να μένεις». «Και πού θα τα βρω;» θα λέει ο νέο-άστεγος. Δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει αυτό το πράγμα. Βάζουν διάφορους φόρους, τους οποίους μαζεύουν ιδιωτικές εταιρίες αυτών των τριών κυρίων, τους οποίους αναφέραμε, του Γκορμπατσόφ, του Αλ Γκορ, του Μωρίς Στρονγκ και οι οποίοι φθάνουν τα 25 τρις δολάρια τον χρόνο. Πού πάνε αυτά τα λεφτά; Όχι πάντως για να κάνουν καλό στο περιβάλλον για να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας! Κάτι τέτοιο όλοι μας θα το θέλαμε να το πιστεύαμε, γιατί όλοι είμαστε οικολόγοι και ειδικά εμείς οι Έλληνες, που από την αρχαία Ελλάδα είμαστε ένα με τη φύση.
Ήδη στην Ελλάδα, χωρίς ενεργειακό πιστοποιητικό, δεν νοικιάζεις ούτε πουλάς ακίνητο. Στα σεμινάρια των ενεργειακών επιθεωρητών, τους είπαν ότι από κάποια στιγμή και μετά, όλοι θα αρχίσουν να πληρώνουν πρόστιμα, ανάλογα με την κατηγορία του σπιτιού.
3. Η ιδιωτική μετακίνηση δεν είναι βιώσιμη, απαγορεύεται και γι' αυτό πρέπει να επιβληθούν υψηλοί φόροι στα αυτοκίνητα, υψηλοί φόροι στα καύσιμα. Το ζούμε; Το ζούμε και πολύ μάλιστα, το βιώνουμε μέσα στο πετσί μας.
4. Οικονομικά συστήματα, τα οποία δεν λαμβάνουν υπόψη το περιβάλλον. Δεν μπορείς να μη λάβεις υπόψη το περιβάλλον σε οτιδήποτε και να κάνεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν ισχύει, διότι ο πλανήτης δεν μολύνεται. Μπορεί να πει κάποιος: όταν ρίχνει ο άλλος τα τοξικά απόβλητα μέσα στο τάδε ποτάμι, δεν μολύνει το περιβάλλον; Μα αυτό δεν έχει σχέση με την μόλυνση, αυτό είναι μια ειδική συμπεριφορά κάποιου ηλίθιου και παράνομου και πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ποινικά με σύλληψη και φυλάκιση από τις αρχές. Πιάστε τον και κλείστε τον, δεν έχει σχέση με την ολική μόλυνση του περιβάλλοντος, η οποία στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.
5. Ακατάλληλες κοινωνικές δομές (no human zones). Δεν μπορείτε να ζείτε όπου εσείς θέλετε, πρέπει να σηκωθείτε και να φύγετε και να πάτε εκεί που θα σας πούμε. Δεν μπορείς να χτίζεις όπου νάναι, δεν μπορείς να επεκτείνεις το σχέδιο πόλεως όπου νάναι, παρά μόνον εκεί που θα σου πούμε εμείς. Όλες οι πόλεις πρέπει να γίνουν οικολογικές με ηλιακά κτίρια, χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, χωρίς να ξοδεύουν ενέργεια, χωρίς πετρέλαιο.
6. Απαγορεύεται η χρήση στερεών καυσίμων, δηλαδή καυσόξυλα. Κάποιος σκόπευε να πάει να ζήσει στην εξοχή, στο χωριό του, να τρώει κότες και να ζεσταίνεται με ξύλα. Απαγορεύεται - λέει - να χρησιμοποιείς στερεά καύσιμα, είσαι παράνομος και οικολογικός τρομοκράτης. Μελλοντικά θα συλλαμβάνεσαι, ενώ τώρα θα τρως πρόστιμα.
7. Αδυναμία στα νομικά και θεσμικά συστήματα. Απαγορεύεται να υπάρχουν αδυναμίες, δεν πρέπει να υπάρχουν νόμοι, αλλά κώδικες σαφείς.
8. Ο Χριστιανισμός, ο Μωαμεθανισμός και ο Ιουδαϊσμός θα πάνε στην πυρά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν θρησκείες και να σκοτώνεται ο κόσμος για την πίστη του. Κανείς μας, βέβαια, δεν θέλει να μαλώνει για λόγους θρησκευτικούς και όποιος το κάνει αυτό με φανατισμό είναι ψυχοπαθής. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να επιβάλεις κάτι με την βία, αφού και ο Χριστός είπε: «Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν». Στα πλαίσια αυτά ο ΟΗΕ κήρυξε μία εβδομάδα διαθρησκειακής αρμονίας. Ενώ γινόταν αυτό στις 22 Οκτωβρίου 2010, μέσα στον Νοέμβριο ο Ομπάμα επιβεβαίωνε την πεποίθησή του για μια παγκόσμια θρησκεία. Αυτά λέει η Ατζέντα 21 και όλοι κάνουν αυτό που λέει. Αυτά που λέει η Ατζέντα 21 διεγείρουν (υποτίθεται) τα ευγενή αισθήματα των ανθρώπων, οι οποίοι εφαρμόζοντάς την μπορεί να θέλουν να κάνουν καλό, αλλά το θέμα είναι το τι κρύβεται πίσω απ' το σύνολο της Ατζέντας και του Διατροφικού Κώδικα. Πού θέλουν να καταλήξουν;
9. Ιδιοκτησία περιουσίας. Η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία, ώστε να αποθαρρυνθούν οι έχοντες από το να επενδύσουν σε ακίνητα, αγροτεμάχια και οικόπεδα. Η αιτιολογία είναι ότι για να έχεις αποκτήσει χρήματα για αγορά ακινήτων πρέπει να ασκείς δραστηριότητες, οι οποίες είναι ενεργοβόρες, πράγμα που βλάπτει το περιβάλλον. Ρίχνε, λοιπόν, φόρους, λέει το κράτος, τους οποίους ο πολίτης δεν θα μπορεί να πληρώνει. Στο τέλος η τιμή των ακινήτων δεν θα πέσει, αλλά ο ιδιοκτήτης θα λέει στο κράτος «πάρ' το, στο χαρίζω, αρκεί να μην πληρώνω φόρους».
Όλες οι περιβαλλοντολογικές υπερβολές και ανοησίες περί ιδιοκτησίας έχουν σαν σκοπό να μετατρέψουν τους ανθρώπους σ' ένα σοβιετικού τύπου παγκόσμιο γκέτο, όπου το κράτος θα ορίζει πού θα μένει ο καθένας. Όταν έχεις σπίτι, που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Δ ή Ζ, θα έρθει το κράτος και θα σου πει: εγώ θέλω από σένα εκατό χιλιάδες τον χρόνο για να μένεις εδώ. Εσύ δεν θα μπορείς να πληρώσεις και τότε το κράτος θα σου λέει «φύγε και μείνε μ' αυτούς, που έχουν σπίτια τύπου Α». Γι' αυτό και ο Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε: «Μην κάνετε μεγάλα σπίτια και καλά, γιατί τότε θα σας βάλουν άλλους να ζουν μαζί σας, δυο-δυο οικογένειες μαζί, δυο-τρεις οικογένειες μαζί».1
10. Η αύξηση του πληθυσμού. Ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί για να μη μολύνεται δήθεν το περιβάλλον. Όλο αυτό είναι μια μεγάλη απάτη, διότι δεν είναι οι δραστηριότητες των ανθρώπων εκείνες, οι οποίες βλάπτουν το περιβάλλον, αλλά η ασυνειδησία μερικών. Όταν έχεις ένα αυτοκίνητο, που βγάζει ντουμάνι τα καυσαέρια, τα οποία αναπνέουν οι συμπολίτες σου, είσαι ασυνείδητος. Αλλά ακόμα και με όλη την διαδικασία των μη καταλυτικών αυτοκινήτων δεν μολύνεται το περιβάλλον. Αν κάποιος, όμως, ρίχνει τα απόβλητα του εργοστασίου του σ' ένα ποτάμι και μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα, αυτό βέβαια βλάπτει το περιβάλλον. Επίσης, τα πυρηνικά, που έριξαν με το απεμπλουτισμένο ουράνιο, αυτά μόλυναν το περιβάλλον. Η ρίψη βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου δεν αποτελεί, πάντως, μια συνηθισμένη, καθημερινή δραστηριότητα.
11. Ο καταναλωτισμός. Όλα τα προϊόντα που καταναλώνουμε παράγονται από εργοστάσια, τα οποία έχουν ρύπους και μολύνουν το περιβάλλον. Είναι κι αυτό ένα παραμύθι.
12. Εξάπλωση των πόλεων. Απαγορεύεται να εξαπλώνονται οι πόλεις. Όλοι οι άνθρωποι, αφού θα ζούνε σε σπίτια τύπου Α, θα πάνε να ζήσουν εκεί, όπου θα τους ορίσουν. Αν πάρουμε μια πόλη σαν την Αθήνα και την μετατρέψουμε έτσι, ώστε όλα τα σπίτια να έχουν καλά κουφώματα, να είναι μονωμένα, να έχουν ηλιακά κ.λ.π., απαιτούνται πολλά χρήματα. Έτσι, πήγαν στην Κοπεγχάγη στα τέλη του 2009 για ν' αποφασίσουν πώς πρέπει να γίνει η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση για να διαχειρίζεται τα χρήματα από τους πράσινους φόρους. Αποφάσισαν ότι συμφέρει να επενδύσουν στις τρίτες χώρες δήθεν για να τις αναπτύξουν. Μεγάλες εταιρίες - σαν του Αλ Γκόρ και του Γκορμπατσόφ – θέλουν, λοιπόν, να πάνε εκεί να κάνουν τα εργοστάσιά τους και γι' αυτό χρειάζονται τα χρήματα.
Σε τρίτες χώρες, όπως στο Μπαγκλαντές, στη Νιγηρία, στα νότια παράλια της Κίνας, αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν πλωτές πόλεις ενεργειακά αυτόνομες με ανεμογεννήτριες, ηλιακά κ.λ.π., όπου θα βάλουν όλους τους ανθρώπους να ζήσουν μετά την εφαρμογή του Διατροφικού Κώδικα. Εκεί οι άνθρωποι θα τρώνε κρεατόμαζες και θα έχουν το τσιπάκι στο χέρι. Φευγάτο και ακραίο; Δείτε διαφημίσεις στο CNN. Στο Λάγκος της Νιγηρίας, στην Νέα Ορλεάνη, στο Αμπουντάμπι, στο Κατάρ κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή πλωτές πόλεις για να πάνε τα λεφτά εκεί και να αναπτυχθούν. Το μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο το έχει η Αμερική με 16 τρις δολάρια. Αυτοί μαζεύουν 25 τρις τον χρόνο, εισπράττουν τους πράσινους φόρους και σκοπεύουν με ακόμα παραπάνω φόρους να κάνουν ανάπτυξη. Αυτή είναι η ανάπτυξη στις τρίτες χώρες, οι πλωτές πόλεις, οι οποίες θα λέγονται πράσινες, αλλά πράσινες δεν θα είναι. Θα είναι μεταλλικά πλωτά κουτιά με τοίχους γύρω-γύρω για να προστατεύονται από τα κύματα και θα μπορούν να μετακινούνται. Οι Αμερικανοί δήλωσαν σε ντοκιμαντέρ που κυκλοφορούν - και υπάρχουν πολλά τέτοια στο YouTube - ότι μέσα σε τρία χρόνια μπορεί να κατασκευαστεί μία πόλη ενός εκατομμυρίου ανθρώπων. Η κατασκευή της μπορεί να κοστίσει πολύ λιγότερο απ' όσο χρειάζεται μια πόλη σαν την Θεσσαλονίκη για να την θωρακίσεις ενεργειακά. Δηλαδή, το κόστος, που απαιτείται για να μετατρέψεις μια πόλη, να την κάνεις ενεργειακά αυτόνομη και βιώσιμη, είναι πολύ μεγαλύτερο από το να χτίσεις μια νέα πόλη. Στις πόλεις αυτές οι άνθρωποι θα κινούνται μόνο με ποδήλατα και θα έχουν να καλύψουν μια απόσταση το πολύ-πολύ 200 μέτρων. Αυτή τη στιγμή γίνονται διάφορα πειράματα. Τα μεταλλικά κουτιά-σπίτια θα παραχωρηθούν δωρεάν, διότι όταν θα έρθει ο «Κακός», δηλαδή το Θηρίο, θα λένε: ορίστε, σας δίνουμε σπίτια, σας δίνουμε να τρώτε. Πάρτε το τσιπάκι, γιατί δεν θα μπορούν τίποτα να κάνουν χωρίς το τσιπάκι. Η υπερ-τεχνολογία θα επικρατεί μέσα στη θάλασσα. Πού να πάνε να φύγουν από μια τέτοια χούντα; Και θα ρωτήσει κανείς: πού θα πάνε 6,5 δις άνθρωποι μέσα στη θάλασσα; Μα το σχέδιο δεν προβλέπει 6,5 δις ανθρώπους, αλλά προβλέπει μόνο 500 εκατομμύρια.
Επαναλαμβάνω ότι πήραν ανθρώπους με τις καλύτερες προθέσεις, τους εκμεταλλεύονται και τους βάζουν να λένε ότι πρέπει να σώσουμε το περιβάλλον. Σύμφωνοι, να το προσέχουμε το περιβάλλον, αλλά όχι όπως θέλουν αυτοί. Έχουν βάλει οργανώσεις, οργανισμούς, ιδιώτες, κυβερνήσεις να δουλεύουν για τη σωτηρία του πλανήτη και πίσω απ' όλα κρύβονται αυτοί. Και προσέξτε: οι πλωτές αυτές πόλεις ήδη κατασκευάζονται και μάλιστα γίνονται πειράματα. Έξω απ' Αμπουντάμπι έχουν μια τετραγωνική πόλη, την Μασντάρ (που σημαίνει πηγή), όπου όλα είναι με ανεμογεννήτριες, ηλιακά, ποδήλατα, ηλεκτρικά τραίνα, καύσιμα μηδέν, όλα τα σκουπίδια ανακυκλώνονται, καθόλου διοξείδιο του άνθρακα και όλα πρέπει να γίνουν έτσι, ν' ακολουθήσουν αυτό το πρότυπο. Φυλακή τύπου Μασντάρ το λέω εγώ. Ψάξτε το κι εσείς, ευαισθητοποιηθείτε και διαδώστε το στον κόσμο.
Η λέξη εντωμεταξύ Μαζντάρ, είναι ελληνική, αφού το γάλα, η ζωή, πηγάζει από τους μαστούς, τα «μαστάρια», εξ ου και Μαζντάρ. Καλό έτσι;
Τι απαιτείται - λένε - να γίνει; Απαιτείται να γίνει ανακατανομή των πληθυσμών ανάλογα με τους φυσικούς πόρους και τον οικολογικό κίνδυνο. Δεν κουβαλούν εδώ τους λαθρομετανάστες για να μην είμαστε «μάγκες» στην Ελλάδα ή για να επικρατήσει ο Μουσουλμανισμός εδώ ή στην Ευρώπη. Τους φέρνουν για να τους μαντρώσουν, γιατί όλοι αυτοί, που φεύγουν από τα κράτη τους στην Ασία και στην Αφρική, δεν ήταν βολεμένοι σε μεγάλες πόλεις. Ήταν ο κοσμάκης, που έμενε στην ύπαιθρο και δεν ελεγχόταν. Βάλ' τους - λένε - μέσα στο Παρίσι να τους ελέγχουμε. Και όσοι μείνουν ζωντανοί, όσοι απ' τους άσπρους, τους μαύρους, τους κίτρινους επιζήσουν στο Παρίσι, βάλ' τους μετά σε μία πόλη τύπου Μασντάρ.
Και δεν είναι πολλοί αυτοί, που θα επιζήσουν μετά τον Διατροφικό Κώδικα, αφού προβλέπεται ότι θα πεθαίνουμε πάνω από τρία δις. Αυτό το είπε σε μια έξαρση ειλικρίνειας ο Οργανισμός Υγείας και το έχουν επαναλάβει πολλοί επιστήμονες. Όταν εφαρμοστεί ο Διατροφικός Κώδικας, οι άνθρωποι που δεν θα παίρνουν βιταμίνες θα πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα από απλές αρρώστιες, διότι ο οργανισμός τους δεν θα διαθέτει άμυνες.
Αυτή, λοιπόν, είναι η ανακατανομή των πληθυσμών ανάλογα με τους φυσικούς πόρους και τον οικολογικό κίνδυνο. Η κυβέρνηση πρέπει να έχει πλήρη έλεγχο της ιδιοκτησίας της γης, δηλαδή και γη να έχεις, η κυβέρνηση θα αποφασίζει τι θα γίνει. Όλα αυτά έρχονται και θα εφαρμοστούν εδώ και τώρα. Ελεγχόμενη χρήση γαιών, κτημάτων κ.λ.π. Τα κέρδη, που προέρχονται από την χρήση γης και ακίνητης περιουσίας γενικότερα, πρέπει να τα εισπράττει το κράτος με τη μορφή πολύ υψηλών φόρων. Κάποτε έλεγες να κάνεις μία επένδυση με τα χρήματα, τα οποία με κόπο μιας ζωής είχες μαζέψει, αγόραζες ένα διαμέρισμα να εξασφαλιστείς εσύ και τα παιδιά σου. Τώρα, όμως, δεν συμφέρει. Η ιδιοκτησία ακινήτων πρέπει να επανέλθει στο κράτος για να γίνει σωστά η ανακατανομή του πλούτου. Ανακατανομή πλούτου σημαίνει «τα παίρνω από την μεσαία τάξη και τα δίνω στους τρεις μεγάλους, όχι στους φτωχούς». Φτωχαίνω την μεσαία αστική τάξη, την εξαφανίζω, κλείνω όλα τα μικρομάγαζα, όλους τους εμπόρους, ιδιοκτησία μηδέν, ελεύθερη επιχείρηση μηδέν. Όλοι δούλοι της νέας Νέας Τάξης των Πραγμάτων.
Και μη μου πείτε ότι κινδυνολογώ, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι δεν έχετε επαφή με το περιβάλλον
Αυτά σας τα έχω πει εδώ και χρόνια και τώρα απλά τα θυμίζω γιατί δεν έχει ολοκληρωθείο το σχέδιο και θέλω να ξέρετε τι έρχεται.
Ας δούμε τι έχουν πει κατά καιρούς διάφοροι μεγάλοι και τρανοί. Ο Ομπάμα είχε πει πέντε μέρες πριν εκλεγεί: «Απέχουμε πέντε μέρες από το να αλλάξουμε τον κόσμο» (γιατί ήξερε τι του είχαν πει να κάνει).
Ο Δαυίδ Ροκφέλερ πριν από χρόνια είχε πει: «Βρισκόμαστε στο όριο της παγκόσμιας αλλαγής. Το μόνο που μας χρειάζεται είναι η κατάλληλη παγκόσμια κρίση». Για ποια παγκόσμια κρίση μιλούσε; Μα για το περιβάλλον φυσικά, αυτή η κρίση μας έλειπε για να μας πουν «κινδυνεύετε, αφού κινδυνεύετε, αφήστε το σε εμάς. Φέρετε τα λεφτά σας όλα και καθαρίζετε».
Αυτό είναι το σχέδιο «Σιδερένιο Βουνό». «Αναπτύσσεται παγκοσμίως η κατάλληλη δυναμική, η οποία θα μας επιτρέψει να πετύχουμε ανακατανομή πλούτου υπέρ των συμφερόντων», είπαν στη Λέσχη της Ρώμης.
«Για να σωθεί το περιβάλλον πρέπει κάθε νόμος, κάθε κυβέρνηση, κάθε οργανισμός να καθοδηγηθούν από ένα παγκόσμιο όργανο», είπε ο Αλ Γκορ. Τον έπιασε ο πόνος τον Αλ Γκόρ για να σωθεί το περιβάλλον και ο πλανήτης! Απάτη είναι όλα αυτά, απάτη είναι η δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη και χρησιμοποιούν τους πάντες για να πετύχουν τους σκοπούς τους!
Ο Ομπάμα τον Μάρτιο του 2010 είπε: «Δεν είδατε τίποτα ακόμα, μόλις άρχισα, αυτό είναι μόνον η αρχή».
Στον ΟΗΕ το 1976 ειπώθηκε: «Η γη δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν ένα αγαθό και να συγκεντρώνεται με την μορφή πλούτου από τους ιδιώτες. Αυτό είναι που προκαλεί κοινωνικές αδικίες και γι' αυτό πρέπει η ιδιοκτησία της γης να καταργηθεί». Μιλάμε για παγκόσμια κομμουνιστική χούντα!
Ο Γκορμπατσόφ είπε: «Εύχομαι οι αρχές της πρωτοβουλίας για την γη να αποτελέσουν τις νέες δέκα εντολές για μια βιώσιμη παγκόσμια κοινωνία». Γι' αυτούς βιώσιμη θα πει να μπορούν να την κουμαντάρουν και ανακατανομή του πλούτου θα πει να μας τα πάρουν όλα, να μην έχουμε τίποτα, ούτε αυτοκίνητα, ούτε ιδιοκτησία, να μην υπάρχουν επαγγελματίες. Όλα αυτά απαγορεύονται, δεν αποτελούν βιώσιμη ανάπτυξη.
«Η φύση είναι ο Θεός μου, τα δένδρα είναι οι ναοί μου και τα δάση οι εκκλησιές μου», λέει ο Γκορμπατσόφ και ισχυρίζεται ότι διέλυσε την Σοβιετική Ένωση όχι επειδή του το ζήτησαν από την Λευκή Αδελφότητα, αλλά για το καλό του περιβάλλοντος. Είναι δυνατόν να έχεις την πιο ισχυρή στρατιωτική μηχανή, την μεγαλύτερη οικονομία κάνοντας κουμάντο σε όλους και να την διαλύεις υπέρ της οικολογικής ανάπτυξης;
Επίσης, ο Σίνγκερ είπε: «Ο Χριστιανισμός είναι εχθρός μας. Για να πετύχει η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων πρέπει να καταστραφούν οι παραδόσεις των Χριστιανών και των Εβραίων». Γι' αυτό λέω ότι πίσω απ' όλα δεν είναι οι Εβραίοι. Αυτοί θα την φάνε πρώτοι απ' όλους.
Η Ατζέντα 21 (UNITED ΝATIONS SUSTAINABLE DEVELOPMENT), λοιπόν, συντάχτηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 3-14 Ιούνη 1992 με 351 σελίδες και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ελεύθερα. Όλα πρέπει να τελειώσουν μέχρι το 2015. Για να γίνει η βιώσιμη ανάπτυξη πρέπει να έρθει η αποβιομηχάνιση. Αυτό δεν μπορεί, όμως, να γίνει, διότι ο Πούτιν δεν θα το δεχθεί ποτέ. Γι' αυτό κι εγώ βλέπω ότι πηγαίνουμε κατευθείαν σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπως προβλέπουν οι προφητείες. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Πούτιν να κλείσει όλα τα εργοστάσια της Ρωσίας και να τους πει «πάρτε τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια και κάντε αλλού εργοστάσια, όπου δεν θα μολύνετε το περιβάλλον». Όταν είχε πάει, μάλιστα στην Γερμανία, τους είχε προτείνει «να κάνουμε μια ένωση από την Λισαβώνα της Πορτογαλίας μέχρι το Βλαδιβοστόκ στον Ειρηνικό ωκεανό και να κάνουμε ένα νόμισμα και ό,τι άλλο θέλετε εσείς». Βέβαια, άφησε απέξω την Αμερική, την Αγγλία και την Ιαπωνία, γιατί δεν τους «πάει» καθόλου. Όλοι τον κοιτούσαν περίεργα. Έρχεται, όμως, η μέρα που ο Πούτιν θα τους «πει το ποίημα», θα τους «εξηγήσει το όνειρο». Απ' τον κοντό θα την βρούνε!
Βιώσιμη ανάπτυξη δεν πρόκειται να γίνει στο τέλος, αλλά πόλεμος. Τι είδους πράσινες πόλεις θα είναι αυτές, όπου θα ζουν οι άνθρωποι μαντρωμένοι, αφού θα είναι μεταλλικές και πλωτές μέσα στη θάλασσα; Όλη η Γη θα είναι no human zone. Αν ξεφύγεις από μία φυλακή στη στεριά, πηγαίνεις και κρύβεσαι σε μια σπηλιά, στα βουνά, όπου δεν πρόκειται να σε βρουν. Τι λέει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός; Τι αποκάλυψε ο Χριστός και οι Απόστολοι; Ευλογημένα τα βουνά, που θα σώσουν πολλές ψυχές, όπου θα ξεφύγουν άνθρωποι, που θα ξεφύγουν απ' τις φυλακές.
(ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕΛΦΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, τόμοι ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ 28-29-30)
Η άποψή μου είναι ότι όλο αυτό το σχέδιο δεν θα πετύχει, διότι απαιτεί την υποταγή της Ρωσίας. Αν επικεφαλής ήταν κάποιος Γκορμπατσόφ, δούλος της Νέας Τάξης των Πραγμάτων, σαφώς και θα πετύχαινε. Όσο, όμως, υπάρχει ο Πούτιν, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Όσο οι προφητείες πάνε να εκπληρωθούν από το «ξανθόν γένος», την άρκτον, την ρωσική αρκούδα, όλο αυτό το σχέδιο που περιέγραψα, δεν θα πετύχει. Και δεν πρόκειται για ένα σχέδιο συνωμοσίας. Όλα αυτά είναι γραμμένα, είναι η πράσινη ανάπτυξη της Ατζέντας 21.
Και για να δείτε ότι όλα αυτά είναι σοβαρά πράγματα, έχετε ήδη ακούσει για την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων, για τους ενεργειακούς επιθεωρητές, για το ότι δεν μπορείς να νοικιάσεις ή ν' αγοράσεις χωρίς το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει ενεργειακά στάνταρς για τα δημόσια κτίρια από το 2018 και όλο αυτό παρουσιάζεται πολύ ωραίο, γιατί θα δώσει - λέει - ένα εκατομμύριο δουλειές στον κόσμο σε δύσκολες ώρες. Όλα ακούγονται τέλεια και πείθουν ολόκληρους οργανισμούς, ιδιώτες, οργανώσεις, υπουργούς, ιδεολόγους, κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο να δουλεύουν πάνω σ' αυτό.
Πίσω, όμως, από την Ατζέντα 21 κρύβονται τα γνωστά λαμόγια, ο αρχαίος εχθρός, οι κοσμοκράτορες του κόσμου τούτου, οι δαίμονες και τα τσιράκια τους, οι λεγόμενοι απέθαντοι αρχαίοι θεοί, οι Νεφελίμ.
Όσον μάλιστα αφορά την ύπαρξη των αρχαίων ψευτοθεών, ή όχι, αν δηλαδή ήταν αποκυήματα φαντασίας ή όχι, άσχετα με τις αποδείξεις που έχουν δοθεί κατά καιρόυς, μικρό ρόλο παίζει η ύπαρξη τους ή η μη ύπαρξηυ τους.
Η Ατζέντα 21 εφαρμόζεται ήδη.
Οι ενεργειακοί επιθεωρητές και τα ενεργειακά πιστοποιητικά, τα χαράτσια στα ακίνητα και τα αυτοκίνητα,  η φορολόγηση των παιδιών, είναι το πρώτο μέρος.
Τρομοκρατεί τον κόσμο ο Λιακόπουλος ή ενημερώνει;
Όποιος λέει στον κόσμο, να ζήσει αμέριμνος και ήσυχος και να απολαμβάνει "ειρηνικά" την πρόοδο της ανθρωπότητας, διαπράττει μέγιστη ανομία.
Ωστόσο, το σφάλειν ανθρώπινον, το δε εμμένειν δαιμονικόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger