Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΠΑΤΕΝΤΑ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ


Πηγή atheatignosi: Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ έχει αποκαλυφθεί που περιγράφει ηλεκτρονικές χειροπέδες ικανές να παρέχουν βασανιστικό ηλεκτροσόκ, "ενέσεις αερίου" και ενέσιμους «χημικούς περιορισμούς»  στους κρατούμενους που θα τις φορούν. Οι χειροπέδες θα είναι τηλεχειριζόμενες από τους δεσμοφύλακες η τους αστυνομικούς με το δικαίωμα να χειριστούν ισχυρότερα ή ασθενέστερα ηλεκτροσόκ όπως επιθυμούν ... ή ακόμα και ενέσεις χημικών.

Η συσκευή περιγράφεται στην αίτηση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ διπλώματος ευρεσιτεχνίας αριθμός 20120298119, και οι τρεις άνθρωποι πίσω από την εφεύρεσή είναι οι Reese Corbin, Pegg Donald L,. Lockwood Lucius Λ.



Όπως περιγράφεται στην αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας

Οι ενσωματώσεις του συστήματος της παρούσας εφεύρεσης περιλαμβάνουν έναν περιορισμό στην κίνηση τουλάχιστον ένα τμήμα του σώματος ενός κρατουμένου. Ενα τμήμα ηλεκτροπληξίας που συνδέεται με έναν περιορισμό. Και ένα σύστημα ελέγχου που συνδέεται με το τμήμα ηλεκτροπληξίας, το σύστημα ελέγχου διαμορφώνεται για να παραδώσει ένα σοκ στον κρατούμενο όταν συμβεί κάποια κατάσταση . Η περιοριστική συσκευή μπορεί να είναι οποιαδήποτε συσκευή ικανή να προσαρτάται σε ένα κρατούμενο με την ακινητοποίηση τουλάχιστον ενός τμήματος του σώματος του κρατουμένου και, σε διάφορες εφαρμογές μπορεί να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα από αυτα: χειροπέδες, μια μανσέτα αστραγάλων, περιοριστική ζώνη, ένα ζουρλομανδύα, ένα λουρί, ένα κράνος και ένα κολάρο λαιμού και συνδυασμούς αυτών .
Συνδυασμένο με RFID για να παραδώσει εγγύτητα στο ηλεκτροσόκ
Οι χειροπέδες είναι σε θέση να παραδώσουν ηλεκτροσόκ  με βασανιστήρια σε συνδυασμό με το τσιπ RFID που θα καθορίζει την απόσταση μεταξύ των φυλακισμένων και των όπλων ή άλλων αντικειμένων. Αν ο κρατούμενος φορώντας τις χειροπέδες πλησιάζει πολύ κοντά σε ένα RFID εξοπλισμένο αντικείμενο, παθαίνει ηλεκτρο-σοκ.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger