Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝΠηγή atheatignosi: Κάθε μέρα, η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με εικόνες από διασημότητες. 

όπως τα ινδάλματά τους, οι άνθρωποι ξεκινούν δίαιτες, πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και λεύκανση στα δόντια τους σε τέτοιο σημείο υπερβολής που φαίνεται η λάμψη απο τα χαμόγελα  τους στο σκοτάδι. 
Οι περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν τους κινδύνους με την πλαστική χειρουργική και με το να κάνουν δίαιτα, αλλά την λεύκανση δοντιών τη θεωρούν ακίνδυνη. 


 μπορεί να γίνει στην ησυχία του σπιτιού ενός ατόμου. Ωστόσο, 
η λεύκανση δοντιών μπορεί να είναι απίστευτα καταστρεπτική.


Σε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του ABC, η γιατρός Bobbi Stanley 
 «Μερικοί από αυτούς πέρα από τα αντίθετα προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί, υπάρχουν αγωγές που εκκρεμούν για τα υλικά που έχουν προκαλέσει στην πραγματικότητα τραύματα των ούλων ή προκάλεσαν τη διάλυση το δοντιού " 
Η λεύκανση αναγκάζει τα δόντια να είναι πιό πορώδη
Αυτός είναι ένας λόγος που οι άνθρωποι αποθαρρύνονται από την κατανάλωση σε σκουρόχρωμα ποτά, 
δεδομένου ότι 
τα δόντια τους 
λεκιάζουν .


Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι αν σταματήσουν την λεύκανση, τα δόντια τους θα επανέλθουν σε μία σκιά χειρότερη από ότι ήταν πριν αρχίσουν επειδή η λεύκανση κάνει το σμάλτο μας πιο πορώδη.

Η American Dental Association ανέφερε σε έκθεσή της ότι η λεύκανση είναι γενικά ασφαλής όταν γίνεται υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία, αλλά δεν λένε ότι: οι «ανησυχίες ασφάλειας σχετίζονται με τις πιθανές τοξικές επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών που παράγονται από τα υπεροξείδια που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα λεύκανσης. Οι ελεύθερες ρίζες είναι γνωστό ότι είναι ικανές να αντιδρούν με τις πρωτεΐνες, λιπίδια και νουκλεϊκά οξέα, προκαλώντας κυτταρική βλάβη. Λόγω της πιθανότητας του υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αλληλεπιδρούν με το DNA, υπάρχει μια ανησυχία με την καρκινογένεση και 
. " Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ένας λευκαντικός παράγοντας και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο στομάχι , πόνο των ούλων, και όταν τα δόντια έχουν λευκανθεί πάρα πολύ συχνά, μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχει ημιδιαφανή ή γκριζωπά δόντια. 
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger