Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ STACY LYNNE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ: ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΤΗΣ



Πηγή atheatignosiΑσχημα πράγματα συμβαίνουν όταν οι συνήγοροι της Ατζέντας 21/ICLEI [ Διεθνές Συμβούλιο για τις Τοπικές Περιβαλλοντικές Πρωτοβουλίες ] έρχονται στην πατρίδα σας. Οι πιό ενήμεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι υποστηρικτές της Ατζέντας 21 αφιερώνονται στην κατάρρευση της οικογένειας, και στη κομητεία Larimer, του Κολοράντο, βιώνεται αυτή η φιλοσοφία. 

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι μια έκπληξη το γεγονός ότι, όταν εφαρμοστούν πλήρως, οι κανονισμοί του ICLEI, θέλουν όχι μόνο να περιορίσουν σημαντικά την πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια και τις μεταφορές, αλλά να αρνηθούν την πρόσβαση στο κοινό σύνολο των πολιτών στις όμορφες περιοχές της άγριας φύσης, να καταστρέψουν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, να επιβάλλουν μη βιώσιμες φορολογικές τιμές, να καταλάβουν αυθαίρετα την ιδιοκτησία για το προσωπικό κέρδος, να προώθησουν την διαφθορά στα ανώτατα επίπεδα της βιομηχανίας και της κυβέρνησης, καθώς έχουν εγκριθεί και υλοποιούνται ακραίες μεθόδοι μείωσης του πληθυσμού. 



Stacy Lynne
Τώρα, οι συνήγοροι της ICLEI έχουν προσθέσει και την κλοπή παιδιών στον κατάλογο των μισητών εγκλημάτων τους ενάντια στην ανθρωπότητα που διαπράττονται ενάντια σε εκείνους που θα τολμήσουν να ανατινάξουν αυτές τις φασιστικές πολιτικές για την ανθρωπότητα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Stacy Lynne της κομητείας Larimer στο Κολοράντο, μέσα από μια σειρά δημόσιων παρουσιάσεων, έχει προειδοποιήσει απεγνωσμένα την κοινότητά της με τη μορφή της ατζέντας 21/ICLEI που έχει εισβάλλει συστηματικά στην κοινότητα της τα τελευταία 17 χρόνια. Τώρα, βρίσκει τον εαυτό της ως θύμα αντεκδικητικής πολιτικής στην οποία το παιδί της έχει κλαπεί από την τόλμη της για να αποκαλύψει την αλήθεια.

Δεδομένου πάντα ότι η Stacy Lynne άρχισε να αναφέρεται δημόσια σχετικά με τους κινδύνους της Ατζέντας 21/ICLEI.

Πάνω από 9 χρόνια πριν, η Stacy Lynne και ο Jeff Pappenheim μεγάλωσαν τον Jaden. Σύμφωνα με τη Lynne, ο βιολογικός πατέρας επέλεξε να μην παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του γιου του αφήνοντας την ευθύνη για την ανατροφή του παιδιού στη μητέρα του. Κατόπιν, χωρίς προειδοποίηση τον Ιανουάριο του 2011, ο βιολογικός πατέρας κατέθεσε προσφυγή στο δικαστήριο και ζήτησε την αποκλειστική επιμέλεια του Jaden.

Patricia StrykerΠροηγούμενος όρος Κολοράντο Govenor Bill RitterΔικαστής Julie Πεδίο


Η τριανδρία που αποτελείται από τον πρώην {Δημοκράτη} κυβερνήτη του Κολοράντο Bill Ritter [Ιανουάριος 2007 Ιανουάριος 2011], την δικαστή Julie και και την Patricia Stryker's, για τα συμφέροντα της ICLEI, ενεπλάκησαν στη συνέχεια σε μία σειρά  απο «καταπληκτικές συμπτώσεις», οι οποίες κατέληξαν στην εξουδετέρωση της Stacy Lynne ως κύριο αντίπαλο της Ατζέντα 21ICLEI/ στην περιοχή Φορτ Κόλινς.
Αυτή η ουδετεροποίηση ολοκληρώθηκε με την κλοπή του γιου της Lynne σε μια από τις μεγαλύτερες δικαστικές πλάνες που υπήρξαν σε οικογενειακό δικαστήριο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger