Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΕΡΝ ΤΟ 2008 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ 2015; - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ;



Πηγή atheatignosi: Ο μεγαλύτερος και πιο ισχυρός επιταχυντής ατόμων στον κόσμο πηγαίνει σε μια 2-ετή χειμερία νάρκη το Μάρτιο, καθώς οι μηχανικοί θα τον βελτιώσουν για να φθάσει στα μέγιστα ενεργειακά επίπεδα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πιο εντυπωσιακά ευρήματα μετά την ανίχνευση του αποκαλούμενου «σωματίδιο του Θεού».
Με την επαναλειτουργεία των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων επιταχυντή πρωτονίων στις αρχές του 2015, στάδιο που έχει οριστεί για την παρατήρηση περισσότερων σπάνιων φαινομένων - και το ξεκλείδωμα περισσότερων μυστηρίων, είπε ο James Gillies, επικεφαλής εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού εργαστηρίου σωματιδιακής φυσικής γνωστό ως CERN.
Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων που βρίσκεται που βρίσκεται κάτω από τα γαλλοελβετικά σύνορα θα λειτουργήσει για δύο μήνες και στη συνέχεια θα κλείσει μέχρι το 2014, επιτρέποντας στους μηχανικούς να θέσουν χιλιάδες περισσότερα υπεραγωγικά καλώδια με στόχο να φέρουν το μηχάνημα στον "πλήρη ενεργειακό σχεδιασμό του," δήλωσε ο Gillies την Παρασκευή.
Οι φυσικοί στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών, γνωστός ως CERN, δεν θα είναι ακριβώς αδρανής ως επιταχυντής σε λειτουργία. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα δεδομένα από τον Ιούλιο με την ανακάλυψη ενός νέου υποατομικό σωματιδίου που ονομάζεται μποζόνιο Higgs - που ονομάστηκε και «σωματίδιο του Θεού - το οποίο υπόσχεται μια νέα κατανόηση του σύμπαντος.
Για τους επόμενους δύο μήνες, ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων θα διασπά τα πρωτόνια με ιόντα μολύβδου, κατόπιν θα υποβληθεί σε αρκετές εβδομάδες δοκιμής προτού να διακόψει. Ο επιταχυντής ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2008, αλλά έπρεπε να απενεργοποιηθεί μόλις εννέα ημέρες αργότερα, όταν υπερθέρμανε μια άσχημα κολλημένη ηλεκτρική σύνδεση, προκαλώντας σοβαρή ζημιά στους ογκώδεις μαγνήτες και άλλα μέρη του επιταχυντή περίπου 100 μέτρα κάτω από το έδαφος.
Κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια για την επισκευή και τη βελτίωση της μηχανής. Από την επανεκκίνηση του τον Νοέμβριο του 2009, ο επιταχυντής έχει αποδώσει σχεδόν άψογα, και η παραγόμενη ισχύς επεκτείνεται συνεχώς σε νέα επίπεδα ρεκόρ, δημιουργώντας ένα θησαυρό από νέα δεδομένα.
Όμως, λόγω του ατυχήματος του 2008, ο επιταχυντής θα μπορούσε να εκτελεί σε πολύ χαμηλότερο ενεργειακό επίπεδο από ό, τι είχε σχεδιαστεί να κάνει. Για να το διορθώσουμε αυτό, είπε ο Gillies, οι μηχανικοί κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών θα εγκαταστήσουν 10.000 επανασχεδιασμένα υπεραγωγικά καλώδια που συνδέουν μεταξύ τους μαγνήτες. Αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την ικανότητά τους να προσομοιώνουν τις στιγμές μετά το Big Bang σχεδόν 14 δισεκατομμύρια χρόνια πριν.
"Θα μας φέρει περισσότερες συγκρούσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι θα δείτε σπάνια γεγονότα». "Το σωματίδιο Higgs ήταν μόνο ένα από τα πολλά σχετικά με τον κατάλογο των επιθυμιών που θα επιθυμούσαμε να βρούμε, έτσι οι υψηλότερες τιμές ενέργειας θα αυξάνει τις δυνατότητες μας."
Και τώρα ας περάσουμε στα πραγματικά γεγονότα που  συνέβησαν το 2008.
Το τεράστιο αυτό μηχάνημα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει τον οκτώβριο του 2008, και δεν ήταν τίποτα άλλο απο μια αστρική ενεργειακή πύλη που θα έφερνε ενέργεια όχι απο κάποιο μακρινό άστρο, αλλά απο τον ίδιο τον ήλιο. Εκείνο που έλειπε ήταν η πλήρης ισχύς. Τεράστια ποσά μαγνητικής ενέργειας θα έρεαν στη γή και ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός θα κατέστρεφε κάθε ηλεκτρική συσκευή και κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα και ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα κατέρρεε σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς τίποτα δεν θα λειτουργούσε πάνω στη γή. Και τότε οι στρατοί των ανόμων σχεδίαζαν την μεγάλη τους επιστροφή στην επιφάνεια του πλανήτη. Αποφάσισαν λοιπόν να χρησιμοποιήσουν την αστρική πύλη που κατασκεύασαν στο C.E.R.N. 
Σύμφωνα όμως με την προφητεία που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο απο τον Γέροντα Πορφύριο, κανένα απολύτως πείραμα δεν πραγματοποιήθηκε, διότι ο κύκλος διαιρέθηκε καθώς οι σωλήνες του ψυκτικού υγρού, αλλά και οι ηλεκτρικές συνδέσεις κοβότανε σαν αέρας απο το θεικό σπαθί του Πολέμαρχου. Το "κολοκύθι του Διαβόλου" είχε καταστραφεί.
Η καταστροφή του "πειράματος" απο τον Πολέμαρχο του Θεού ανακοινώθηκε απο την εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου  ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 19 ημέρες πρίν επέλθη ! 
Αφού ξόδεψαν απο τότε δισεκατομμύρια δολάρια για την λειτουργία και τις επισκευές του C.E.R.N, έπρεπε κάπως και να τα δικαιολογήσουν ανακοινώνοντας ότι βρήκαν το σωματίδιο του θεού, γεγονός  που δεν ισχύει διότι δεν χρησιμοποιήθηκε η κατάλληλη πλήρης ισχύς. 
Ο στόχος τους λοιπόν είναι να φέρουν το μηχάνημα στον πλήρη ενεργειακό σχεδιασμό του στις αρχές του 2015 (μετά απο την καταστροφή του απο τον Πολέμαρχο), στάδιο όμως που έχει οριστεί (όπως διαδίδουν) για την παρατήρηση περισσότερων σπάνιων φαινομένων.....; η για να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν το 2008;
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger