Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΑ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Επιμέλεια άρθρου Vagedim/Αθέατη γνώσηChristof Lehmann (nsnbc) Σύμφωνα με έναν ανώνυμο Ρώσο στρατιωτικό διπλωμάτη μερικοί από τους συμμάχους πίσω από τη "συριακή αντιπολίτευση" είναι στο στάδιο του σχεδιασμού μιας επιχείρησης ψευδής επιχείρησης που έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη δυσφήμηση της φήμης της Ρωσίας ως έντιμου διαμεσολαβητή στην κρίση της Συρίας.


Την Παρασκευή 11, Ιανουαρίου 2012 ο Ρώσος στρατιωτικός διπλωμάτης δήλωσε ότι τα εμπλεκόμενα μέρη βρίσκονται σε διαδικασία στρατολόγησης Ρώσων, ουκρανών και λευκορώσων μισθοφόρων οι οποίοι υποτίθεται ότι θα λάβουν μέρος στην επιχείρηση.

Οι μισθοφόροι στη συνέχεια θα αναπτυχθούν σε περιοχές στην Τουρκία και την Ιορδανία, που υποτίθεται ότι θα εκπροσωπούν τα συριακά χωριά που έχουν από καιρό κατασκευαστεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Οι ψευδείς Ρώσοι μισθοφόροι θα συμμετέχουν σε εικονικές μάχες με πύρ, με τους υποτιθέμενους μαχητές του ελεύθερου συριακού στρατού και θα συλληφθούν. Οι συλληφθέντες «δράστες» έπειτα υποτίθεται θα κληθούν σε συνέντευξη στην κάμερα που θα παραδέχονται ότι είχαν αναπτυχθεί από τη Ρωσία για να "υποστηρίξουν το συριακό καθεστώς".

Οι υποτιθέμενες «ομολογίες των Ρώσων μισθοφόρων" στη συνέχεια θα προωθηθούν και θα  προβληθούν στα διεθνή κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως το CNN, το BBC, το Al Jazeera και άλλα, με την πρόθεση να δυσφημίσουν τη Ρωσία και το διπλωματικό ρόλο της όσον αφορά την επίλυση της κρίσης στη Συρία.

Η προγραμματισμένη ψευδή επιχείρηση θα πρέπει να δημιουργήσει το σκηνικό για μια διπλωματική διένεξη και να δικαιολογήσει την αλλαγή του καθεστώτος και, τελικά, μια στρατιωτική επέμβαση από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Η ψεύτικη επιχείρηση είναι πιο πιθανό επίσης να σχεδιαστεί για να δυσφημίσει τις ενδεχόμενες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών Chapcas Μπλε υπό την εποπτεία του CSTO.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger