Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim
23 Ιανουαρίου 2013 


Η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα απο την Ουάσιγκτον αφότου έπνιξε το φίλο της μέχρι θανάτου με τα στήθη της.
Τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής, η 50χρονη Donna Lange και ο 51χρονος φίλος της είχαν καλέσει μερικούς φίλους στο τροχόσπιτο τους για να πιούν το ποτό τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Lange και ο φίλος της άρχισαν να λογομαχούν.
Τόσο η Lange όσο και ο φίλος της είχαν περίπου το ίδιο ύψος, αλλά η Lange τον ξεπερνούσε σε βάρος κατά περίπου 10 κιλά. Δεν υπάρχει φωτογραφία της Lange, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν το επιπλέον βάρος είναι από ένα ζευγάρι στήθια 4,5 κιλά, ή απλά σε συνολικό ανάστημα.
οι μάρτυρες στο τροχόσπιτο είπαν ότι κατά τη διάρκεια ενός από αυτά τα επιχειρήματα, η Lange έριξε τον φίλο της κάτω στο έδαφος και ο φίλος της απαιτούσε απο την Lange να κατεβεί από αυτόν. Βρήκαν αργότερα την Lange πάνω από τον φίλο της με το στήθος της να καλύπτει το πρόσωπό του.
Μετά από κάποιον που κάλεσε την άμεση βοήθεια, οι γιατροί έφθασαν και προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή τον φίλο της Lange, εκείνος όμως κατέληξε να πεθάνει στο νοσοκομείο. Όταν η αστυνομία πήρε συνέντευξη από την Lange, τους είπε ότι δεν είχε καμία ιδέα πώς πέθανε ο φίλος της. Η αστυνομία σημείωσε ότι και η Lange και το θύμα είχαν φρέσκους τραυματισμούς στα πρόσωπά τους και ότι το θύμα εμφανίστηκε να έχει μερικές από τις τρίχες της Lange στο χέρι του.
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ένας μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι το θύμα μπορεί να είχε κάποια καρδιακή πάθηση, αλλά ένας άλλος μάρτυρας είπε στην αστυνομία: "Αυτή η (Donna Lange) τον έπνιξε." Η αστυνομία χρεώνει την Lange με δευτέρου βαθμού δολοφονία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger