Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ



Πηγή atheatignosi: Υπάρχουν τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

* Αλλάξτε τη δουλειά σας και σώστε τη ζωή σας.
* Πείτε στους εργοδότες σας ότι πρέπει να βρούμε μια άλλη μορφή επικοινωνίας που δεν θα περιλαμβάνει τη δολοφονία σας.
* Σε περίπτωση που δεν θα το κάνουν, και εσείς δεν θέλετε να αλλάξετε τη δουλειά σας, τότε τουλάχιστον επιμείνετε στους εργοδότες σας, να σας δώσουν γραπτή βεβαίωση ότι απαιτούν να φοράτε αυτά τα πράγματα ως προϋπόθεση για την απασχόληση - τότε θα είναι νομικά υπεύθυνοι όταν θα αρχίσουν τα προβλήματα υγεία σας.

Αυτό που βλέπετε είναι ό, τι συμβαίνει στο μυαλό σας μετά από ένα 15 λεπτό τηλέφωνο κλήσης απο κινητό...
... Πως νομίζετε ότι μοιάζει το μυαλό σας φορώντας ένα μόνιμο ακουστικό ακτινοβολίας καθ' όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας - καθημερινά;
Είχα προειδοποιήσει μια υπάλληλο σούπερ μάρκετ χθες ότι το ακουστικό που φορούσε ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και είπε ότι «παραδόξως» είχε ήδη σοβαρές κεφαλαλγίες που δεν είχε ποτέ πριν και έπαιρνε παυσίπονα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Αυτό είναι ένα κλασικό σύμπτωμα αυτών των περιπτώσεων αυτοκτονίας στο αυτί - αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του εγκεφάλου. Ζήτησα να δω τη διαχείριση του καταστήματος και επισήμανα ότι αυτοί σκότωναν αργά το προσωπικό τους - ακόμη και λιγότερο από ό, τι αργά, σε πολλές περιπτώσεις.
Τα φορούν οι εργαζόμενοι και τα πλασάρουν ως ένα είδος μόδας.
Ο κ. Μπέκαμ, που παρουσιάζεται πολύ άνετος.
Σίγουρα έχετε πουλήσει πολλά από αυτά στους ανθρώπους, ε;
Πληρώνουν καλά, έτσι δεν είναι;
Πολύ "ψύχραιμος" ο Μπραντ. Όχι στην πραγματικότητα, από την άποψη του εγκεφάλου σας, πολύ πολύ ζεστό.
Τα τελευταία χρόνια (ακόμα και μήνες, λόγω του Hands Free Νόμου ), η χρήση των ακουστικών Bluetooth έχει γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλείς, και βλέπω όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο δρόμο να τα φοράνε.
Είναι βολικό και ασύρματο και αυτό είναι ωραίο. Αλλά σοβαρά, τι είναι αυτή η τάση να τα φοράτε όταν δεν τα χρησιμοποιείτε (όταν δεν περιμένετε κάποια κλήση); Δεν μιλώ για το αυτοκίνητο (το οποίο δικαιολογείται ως ενα βαθμό για λόγους ασφαλείας), εννοώ αυτους που τα φοράνε στο περπάτημα στους δρόμους.
Είναι η ανησυχία σας ότι μπορεί να δεχτείτε μια κλήση και δεν θα είστε σε θέση να το πάρετε και να το συνδέσετε αρκετά γρήγορα; Ανενεργοί χρήστες που φορούν ακουστικά Bluetooth!


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger