Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΑΦΙΣΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

21 Ιανουαρίου 2013 

Πλανόδιοι πωλητές και καταστήματα σουβενίρ σε όλη την Ουάσιγκτον πωλούν αφίσες που απεικονίζουν τον Πρόεδρο Ομπάμα, όπως τον Ιησού Χριστό - και μια νέα εθνική δημοσίευση τον αποκάλεσε η «Δευτέρα Παρουσία».
Η αφίσα, η οποία δεν έχει την επίσημη έγκριση του Λευκού Οίκου, διαθέτει μια εικόνα του προέδρου σε προσευχή με τον τίτλο, "Η προφητεία που εκπληρώθηκε."

Το "Μπαράκ είναι εβραϊκής προέλευσης και η σημασία του είναι« αστραπή », που παραπέμπει σε απόσπασμα στην Παλαιά Διαθήκη απο το βιβλίο των Κριτών.
Το Χουσεΐν, ισχυρίζονται, είναι μια βιβλική σημασίας λέξης που σημαίνει "καλός και όμορφος."
Χουσεΐν«Έτσι όπως βλέπετε, ο Μπαράκ έμελλε να είναι ένας καλός και όμορφος άντρας που θα αυξηθεί σαν αστραπή για να κερδίσει τη νίκη σε μια μάχη ενάντια στις συντριπτικές πιθανότητες," γράφει η αφίσα.
Η κάλυψη αυτής της εβδομάδας του περιοδικού Newsweek απεικονίζει τον Πρόεδρο Ομπάμα ως «Δευτέρα Παρουσία» - μια βιβλική αναφορά για την επιστροφή του Χριστού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα έχει θεοποιηθεί από τους υποστηρικτές του.
Ο Ηθοποιός Jamie Foxx αποκάλεσε τον Πρόεδρο Ομπάμα "Κύριο και Σωτήρα μας" κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης τηλεοπτικής εμφάνισης.
«Είναι σαν εκκλησία εδώ," είπε ο Foxx στο κοινό . "Πρώτα απ 'όλα, να δωθεί μια τιμή στο Θεό,Κύριο και Σωτήρα μας Μπαράκ Ομπάμα."
«Μπαράκ Ομπάμα», φώναξε, καθώς το κοινό ζητωκραύγαζε.
Ο καθηγητής Barbara Thompson στη Φλόριντα δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο «Το Ευαγγέλιο Σύμφωνα με τον Απόστολο Μπαράκ." Το βιβλίο παρομοιάζει τον Ομπάμα με τον Ιησού Χριστό και τον Martin Luther King, Jr
"Έμαθα ότι ο Ιησούς περπάτησε στη γη για να δημιουργήσει μια πιο πολιτισμένη κοινωνία, ο (Martin Λούθερ Κινγκ), περπάτησε στη γη για να δημιουργήσει μια πιο δικαιολογημένη κοινωνία, αλλά ο Απόστολος Μπαράκ, το όνομα που κλήθηκε στα όνειρά μου, θα περπατήσει στη γη για να δημιουργήσει μια εξισωμένη κοινωνία, για τη μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους φτωχούς,» έγραψε σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στην Daily Caller . Ο "Απόστολος Μπαράκ, ο επόμενος νέος ηγέτης με μια νέα αιτία, είχε ληφθεί στην κορυφή του βουνού με τη δυνατότητα να δεί από την άλλη πλευρά.»

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger