Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ
Αναρτήθηκε απο Vagedim

22 Φεβρουαρίου 2013Τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν στην ανατολική πόλη της Λιβύης τη Βεγγάζη με την υποψία ότι είναι Χριστιανοί ιεραπόστολοι τυπώνοντας βιβλία για τον Χριστιανισμό, δήλωσε ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας το Σάββατο.

"Συνελήφθησαν την Τρίτη σε ένα εκδοτικό οίκο όπου είχαν εκτυπώσει χιλιάδες βιβλία που ζητούσαν τη μεταστροφή στο χριστιανισμό.

«Ο προσηλυτισμος απαγορεύεται στη Λιβύη. Είμαστε 100% μουσουλμανική χώρα και αυτό το είδος δράσης επηρεάζει την εθνική μας ασφάλεια" ανέφερε το σάββατο ο υπάλληλος ασφαλείας Hussein Bin Hmeid.

Ο Hmeid είπε ότι η κυβέρνηση με συνδεδεμένες συσκευές ασφαλείας που ονομάζονται Προληπτική Ασφάλεια, για την οποία ο ίδιος είναι εκπρόσωπος, είχε συλλάβει έναν Αιγύπτιο, έναν Νοτιοαφρικανό, έναν Κορεάτη και έναν Σουηδό που ταξίδευαν με Αμερικανικό διαβατήριο.

"Βρισκόμαστε ακόμα στις ανακρίσεις και θα τους παραδώσουμε στις αρχές της Λιβύης σε μια-δυο μέρες," είπε ο Hmeid χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η προληπτική συσκευή ασφαλείας είναι ένα παράλληλο σώμα ασφάλειας που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου το 2011 που ανέτρεψε τον Μουαμάρ Καντάφι  και αποτέλεσε διάφορες επαναστατικές ταξιαρχίες ανταρτών που πολέμησαν στη σύγκρουση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger