Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΦΡΙΚΗ: - ΜΗΤΕΡΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ 6-ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

1 Φεβρουαρίου 2013


ΤΖΑΚΣΟΝΒΙΛ: - Η 36-χρονη Νταλίνα Νίκολας από το Jacksonville Beach, στη Φλόριντα, ομολόγησε την ενοχή της σε τέσσερις κατηγορίες για παραμέληση παιδιών αφότου επέτρεψε σε τέσσερις άνδρες να βιάσουν την κόρη της με αντάλλαγμα τα ναρκωτικά. 
Οι αρχές λένε ότι η Νταλίνα Νίκολας επανειλημμένα επέτρεπε την 6-χρονη κόρη της να κακοποιείται σεξουαλικά σε αντάλλαγμα ναρκωτικά και χρήματα.  Η Νίκολας  συμφώνησε να καταθέσει εναντίον τεσσάρων άλλων ατόμων που κατηγορούνται για την υπόθεση. 
Τον Μάρτιο του 2012 ένας άστεγος ενημερώνει έναν αξιωματικό της αστυνομίας και του είπε για ένα παιδί που κακοποιήθηκε σε ένα κοντινό σπίτι.  Το άτομο είπε ότι είχε πάει στο σπίτι πριν να κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε δει πολλούς άνδρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με το παιδί.
Ο δικηγόρος της Νίκολας  », λέει ότι ο πελάτης του δεν είχε καταλάβει ότι το κορίτσι είχε κακοποιηθεί, λόγω των ναρκωτικών και για θέματα ψυχικής υγείας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger