Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Τ.A.F.T.A. ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ


Lamashtu2 thumbΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ενώ χθές ξεκίνησε στη Μόσχα η σύνοδος της Λευκής
και Μαύρης Αδελφότητας, με σκοπό την διάλυσή τους, αποφασίστηκε άμεσα η έναρξη λειτουργείας δύο επιτροπών που θα έχουν  σαν σκοπό
1. Τον διαχωρισμό  των τραπεζών, των FUNDS, καθώς και του διαθέσιμου αποθέματος σε χρυσό και συνάλλαγμα  και βέβαια των μεγάλων διεθνών οικονομικών ομίλων.
2. Το ξεκαθάρισμα - ξεσκαρτάρισμα των πολιτικών δυνάμεων, αλλά όχι των χωρών, όπως είχε γίνει στην Γιάλτα, πράγμα που δείχνει ότι θα υπάρξουν σε πολλά μέρη και ειδικά στην Ελλάδα, πολλές νέες δυνάμεις που θα ανατρε΄ψουν το πολιτικό σκηνικό.
Μετά την εντολή που πήρε ο Πάπας να παρταιτηθεί, σε μία επίδειξη δύναμης της πλευράς Σαμαέλ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και στην κυριολεξία πριν αλέκτωρ λαλήσει, χθες το βράδυ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήρε εντολή να ανακοινώσει ένα νέο οικονομικό οργανισμό που χρόνιζε στα συρτάρια των μεγάλων, την Τ.A.F.T.A.
Την δημιουργία ουσιαστικά ένος οικονομικού ΝΑΤΟ μιας τεράστιας ευρωατλαντικής οικονομικής συμμαχίας με το όνομα TAFTA εξήγγειλε λοιπόν χθες και επίσημα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ (ευλογημένος) Ομπάμα.
Η εξαγγελία έγινε στον αντίποδα της Ευρασιατικής ένωσης που υπογράφεται την 1η Μαϊου και συνιστά την αντίστοιχη ανασύσταση ενός οικονομικού "Συμφώνου της Βαρσοβίας".
Ο Ομπάμα μπορεί να ορίστηκε σαν εκλεκτός της Μαύρης Αδελφότητας, αλλά η Μαύρη Αδελφότητα δεν είχε στις τάξεις της μόνο τα τέκνα της Λαμασθού, Η θέση του Ομπάμα στο νέο σκηνικό είναι εξαιρετικά ευάλωτη και αβέβαιαη και σύντομα θα κληθεί, αν δεν το έκανε ήδη να διαλέξει στρατόπεδο και μάλοον η χθεσινή του ανακοίνωση, αν δεν η΄ταν προϊόν εκβιασμού, δείχνει την προσχώρησή τιου στο στρατόπεδο του Σαμαέλ. (οψόμεθα πάνω στο θέμα).
Να λοιπόν οι δύο νέοι πόλοι ισχύος για τους οποίους σας μίλησα την προηγούμενη Παρασκευή στην LIVE εκπομπή του chat-radio.
Ο Ομπάμα εξέφρασε δημοσίως τη βούληση της Ουάσιγκτον για μία συμφωνία που θα οδηγήσει στη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου.
«Σήμερα ανακοινώνω ότι θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για μία ευρεία διατλαντική εμπορική και επενδυτική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωση, επειδή το εμπόριο που είναι ελεύθερο και δίκαιο στον Ατλαντικό στηρίζει εκατομμύρια καλά αμειβόμενες αμερικανικές θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στην ομιλία του State of the Union.

Από την άλλη πλευρά,  1η Μαΐου 2013 ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin ως η ημερομηνία της υπογραφής της τελικής συμφωνίας για τη δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης.
Την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση την οποία σε πρώτη φάση θα αποτελούν η Ρωσία, το Καζακστάν και η Λευκορωσία, ενώ έχουν εκδηλώσει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους να πλαισιώσουν τη νέα Ένωση η Κιρκιζία, το Τατζικιστάν αλλά και η Ουκρανία φέρνοντάς την πρακτικά στα όρια της ΕΣΣΔ.
Θυμηθείτε τα λόγια μου. Μέχρι τον Ιούνιο σας είχα πει λότι θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις.
Όσον αφορά τον μικρόκοσμο των ελληνικών εξελίξεων στο ψευτορωμαίικο, και εδώ θα δούμε μεγάλες αλλαγές.
Συμπέρασμα
Εμφανίστηκαν θεωρητικά εκ του μηδενός, αλλά απο καιρό ετοιμαζότανε δύοπ νέοι πόλοι ισχύος, οικονομικής και στρατιωτικής, σε ένα περιβάλον που παγκόσμια είναι δύσκολο και αβέβαιο
Τα επιτελεία που θα τραβούν τα νήματα, θα είναι
1. πίσω από τους Αμερικάνους και τους μετ΄αυτών, κουμάντο θα κάνει το επιτελείο που θα ορίζει η λεγόμενη, κρατηθείτε, εκκλησίια του Σατανά. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό και ακραίο, αλλά θα πρέπει μερικοί να πάρετε απόφαση για το αν δέχεστε την δαιμονική επήρεια του διαβόλου, ή αν όλα αυτά είναι παραμύθια για παιδάκθια και γραφικούς. Ισχύει εδώ το όποιος έπιασεν έπιασεν. Τα όργανα αυτής της κάστας θα υπηρετούν τον σκοπό του Σαμαέλ Σατανά να φέρει τον παγκόσμιο βασιλέα που οι γραφές ονομάζουν Αντίχριστο.
2. πίσω από την ευρασιατική ένωση των Ρώσων βρίσκεται η Λίλιθ Λαμασθού. Κι αυτό ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά η οικονομική αλλά και στρατιωτική ένωση, όπου ηγείται η Ρωσία, στηρίζεται οικονομικά από τους φυσικούς αντιπάλους του Σαμαέλ.
Τώρα μένει να γίνει ο διαχωρισμός όλων των δομών του παγκόσμιου  πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, για να αρχίσει ονέος ψυχρός πόλεμος.
Μόνο που αυτή τη φορά, οι αντίπαλοι, δεν θα είναι σικέ, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΣΣΔ, που είχαν το ίδιο αφεντικό, αλλά πραγματικοί και ίσως είναι ζήτημα χρόνου, για να μετατραπεί ο ψυχρός πόλεμος στον προφητευόμενο θερμό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger